Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2018. 16:55

Hej cure! 
    Danas sam cak za sat i 10 min bila gotova u TA,  al sam toliko bila umorna,  stali pojest nesto i isla doma malo odspavati
    Ugl uzeli mi bris za streptokok,  nisam ni morala pitat,  oni mene pitali jesmo radili ili ne.
    Bio mi je neki doktor,  jer je moja na godisnjem,  reko super,  deblji prsti hahahah
    Al vraga,  nije pomoglo. 2 prsta do ovoja i glavice. 🙁
    Na terapiji i dalje i mirovanje do sljedece kontrole,  opet za 2 tjedna.
    Al reko mi je doktor da se ne brinem,  da je dijete vec dovoljno veliko i zrelo sve i da se sada rodi.
    Eto to je to!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Travanj 2018. 16:57

Bojana27

Evo i nas , sutra 31 tjedan ..izgleda danas sve neke ne bas divne vijesti , ja sam s veseljem i nadom isla ginicu , na kraju hladan tus , beba okrenuta glavicom dolje , jako jako nisko , doslovce krevet-wc a ja sam se nadala da ce rec da mogu malo komotnije sada 😶 nizak hemoglobin i dan heferol , opet 15.05 kod svog i u bolnici 18.05..

Ajoj draga...znaci kak je i kod mene bilo...a zatvorena si? Cerviks ok? Ajde to bude maximalno 3 tjedna,do 34og mirovanje. Samo ih slusaj i bit će to sve ok😘😍🤗

27. Travanj 2018. 16:58

Ena31

Bojana27

Evo i nas , sutra 31 tjedan ..izgleda danas sve neke ne bas divne vijesti , ja sam s veseljem i nadom isla ginicu , na kraju hladan tus , beba okrenuta glavicom dolje , jako jako nisko , doslovce krevet-wc a ja sam se nadala da ce rec da mogu malo komotnije sada 😶 nizak hemoglobin i dan heferol , opet 15.05 kod svog i u bolnici 18.05..

Ajoj draga…znaci kak je i kod mene bilo…a zatvorena si? Cerviks ok? Ajde to bude maximalno 3 tjedna,do 34og mirovanje. Samo ih slusaj i bit će to sve ok😘😍🤗

Ena31

Bojana27

Ajoj draga…znaci kak je i kod mene bilo…a zatvorena si? Cerviks ok? Ajde to bude maximalno 3 tjedna,do 34og mirovanje. Samo ih slusaj i bit će to sve ok😘😍🤗

Zaboravila komentirati fotkicu..jako ste mi lijepi😚🤗😍😘😘

bojana27
    27. Travanj 2018. 16:59

Kaze nema potrebe mjerit cerviks , ionako necete na serklazu (idu mi na zivce ) ali za sad zatvorena jesam , slj kontrolu sam skoro 34 pa se nadam da ce do tada bit sve ok 😶
    Proud drzim fige da jos dva tj izgurate ❤️❤️

27. Travanj 2018. 17:01

Bojana,  fakat se drzi kreveta,  nemoj se zezat.
    Iskreno vjerujem da cete izgurat do sigurnih pravih lijepih tjedana,  i jako ste mi lijepe 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Travanj 2018. 17:03

ProudMomy

Hej cure!
    Danas sam cak za sat i 10 min bila gotova u TA, al sam toliko bila umorna, stali pojest nesto i isla doma malo odspavati
    Ugl uzeli mi bris za streptokok, nisam ni morala pitat, oni mene pitali jesmo radili ili ne.
    Bio mi je neki doktor, jer je moja na godisnjem, reko super, deblji prsti hahahah
    Al vraga, nije pomoglo. 2 prsta do ovoja i glavice. 🙁
    Na terapiji i dalje i mirovanje do sljedece kontrole, opet za 2 tjedna.
    Al reko mi je doktor da se ne brinem, da je dijete vec dovoljno veliko i zrelo sve i da se sada rodi.
    Eto to je to!

Mirujte i držite se,nek Alex ipak čim duže bude u bušici..držimo 🤞🤞za još bar 2 tjedna😘

bojana27
    27. Travanj 2018. 17:08

Hvala cure ❤️ Sad kad sam sve oprala i opeglala i pripremila si i ne micem se iz kreveta , samo da bude sve ok ☺️ 

ivymicek
    27. Travanj 2018. 17:10

Curke purke 😘😘😘.
    Bojana baš si zgodna trudnica, bušica je aman taman 💕. Drž se ti tog strogog mirovanja da je bebica u buši što dulje. 
    Proud bitno da je beba skoro pa spremna a 2 tjedna se ne čine više kao vječnost. Držim fige da izdržite što dulje. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    27. Travanj 2018. 17:11

pharmamma kako je Confused skuzila da se nesta dogadja?! Super da ipak nije nesto ozbiljno! Al nas ovdje ima nacetih, majke ti mile!!
    Bojana i Proud znaci ne savrsene vijesti, ali zapravo dobre! Ma Proud ti si vec na konju 
    I Bojana  bas ste zgodni!
    Nismo dugo pa slijedi popis zakazanih spojeva! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    27. Travanj 2018. 17:39

Bojana lijepa 😍😍
    Curke mirujte još malo,nek bebice budu u busama na sigurnom još neko vrijeme ❤️ Najveći dio puta ste već prevalile,ovo je još maaalo
    Baarbaraa jučer je pisala da ju cijeli dan steže u dnu leđa, a danas ujutro su počeli bolovi naprijed,u donjem dijelu trbuha pa se javila svojoj gin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.