Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliJelen
    22. Travanj 2018. 09:36

Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji... onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo... pa mrak mi padne na oci
    Ali da, najvaznije je da je mala kako treba i da se razvija najnormalnije 🤗 to mi i je jedina srecica

pharmamma
    22. Travanj 2018. 09:45

Evo, ja na +8 kg, al sad ću jest sve kaj mi dođe pod ruku ako treba da se ova loptica udeblja i bude čim veća do kontrole 😁 kaj se starih majica tiče-nakon bolnice su mi sve najednom preuske i prekratke 🙈 a danas,krenem si dat Clexane i tamas se piknem u trbuh,a ova krene ludovat unutra toliko da ne znaš koji dio trbuha vise poskakuje.. nije mi bas bilo svejedno iako znam da ne može igla do nje 🙈
    MaliJelen super za bebicu ❤️❤️

22. Travanj 2018. 09:45

MaliJelen

Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji… onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo… pa mrak mi padne na oci
    Ali da, najvaznije je da je mala kako treba i da se razvija najnormalnije 🤗 to mi i je jedina srecica

😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗evo ti šaljem malo moje pozitive..pošalji meni kolko misliš da ti je viška kila, ja ću ih stavit u odjeću od dragog i fino nositi😂😂😘😘😘😘, ionako sam navikla oduvjek da "me ima"  😊

22. Travanj 2018. 10:08
    Kadica i podložak za presvlačenje od jučer😀
    Kadica i podložak za presvlačenje od jučer😀
    pharmamma
    22. Travanj 2018. 10:20

Ena 😍😍😍

MaliJelen
    22. Travanj 2018. 10:26

Ena31

MaliJelen

Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji… onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo… pa mrak mi padne na oci

😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗evo ti šaljem malo moje pozitive..pošalji meni kolko misliš da ti je viška kila, ja ću ih stavit u odjeću od dragog i fino nositi😂😂😘😘😘😘, ionako sam navikla oduvjek da "me ima" 😊

Ena pozitiva je primljena hvala ti 😁😁😘😘😘😘 
    Nedam ti kile ali ti saljem istom mjerom 🤗🤗🤗😘😘😘

franovamamita
    22. Travanj 2018. 11:12

dan cure
    samo masem na brzinu tipkamo se 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    22. Travanj 2018. 11:12

Bok cure :)
    Ena, divnooooo sve :) ja sam isto planirala samo podložak za prematanje kupiti, komode imam s ladicama za odjeću. a podložak ću moći seliti po kući :D
    pharma, divna bušica :) samo jedi sad, al zdravije čim više! 
    ja opet danas u čim više ležećem položaju. a kaj se tiče kila? mene svi doma gnjave da sam se previše udebljala. na +6 sam u 23tt, al veća sam jer sam u startu imala +10kg. al sam nek bude beba dobro :)

26.8. Ivan 💙💙

Pahuljica
    22. Travanj 2018. 11:19

Pharma divna busica i vitka mama😄 drago mi je da je sad sve u redu i samo papajte😊
    Mali jelen, nabavi dve majce trapke i trenirku u kaj stanes i kaj ti je komotno i odmah ce svijet biti ljepsi😄 al ozbiljno ja sam imala tu fazu kad sam naglo narasla i zbediras se cak ne jel si se zaokruzila i dobila masu kg nego kaj nemas kaj obuc hahah a ja moram svaki dan izac i pristojno zgledat jer idem na faks, moja mama i dragi cim su vidli da roba lagano stisce otisli u hm i jos je bilo nes u kauflandu i uzeli mi par stvarcica, sad to imam i ugodne su i problema nema😊
    Ena bas ti se divim kak si ti iz lezeceg polozaja ipak uspjela sve pripremit i nabavit za bebicu, a ja jos donekle pokretna pa nista samo nesto filozofiram😥 di si uzela kadicu i koliko otprilike dode? Podlozak cak i imam haha
    Ugodan dan zelim svima i odmorite se vidim da je bilo radno😄

💙 A.L.

ivymicek
    22. Travanj 2018. 11:25

Ena i kadica i podloga 😍😍😍😍.. taman za malog bobončića 💕.
    Mislim da je najbitnije kak se bebe razvijaju, baš kao što Pharma kaže. Kile dodu i prođu. Malo teže i malo sporije no što su došle ali odu. Ali i da ostanu biti će manje uočljivije jer nema trbuha 😉.
    A i vruće je pa se punimo vodom, jučer sam norđalno skinula prstenje danas baš i ne ide dolje s ruke 😂🐖🐋... Ili je to možda što sam jučer na svadbi papala kao da nema sutra.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.