Sto se spavanja tice, nemrem uopce zaspat navecer, moram normabel popit i onda sam mirna do jutra... A okretanje, u svim polozajima se znam probuditi do jutra, rijetko kad da sam na lijevom boku do jutra...
Jutro 😘😘 dočekao nas divan dan,vani sunceko ko da je već ljeto ☺️ Danas smo kod seke na roštilju,slavimo nećakov 4.rodendan 💙 bit će finoooo..u planu je malo biti s njima na terasi,pa malo kauč i lijevi bok..jel vi uspijete prespavati noć na lijevom boku?tijekom dana mi nije problem odležati tako jer se povremeno dignem do wc-a,frižidera il samo da protegnem noge i to mi je super..a po noći me već boli i utrne i bok i noga i ruka i sve redom 😕
tina sad mi na pamet padaju još samo La Roche Posay i JGL..
I evo slike,baš sam si narasla zadnjih tjedan-dva 😱
Slatka bušica😍😍😘😘,jeste malo narasli😘, nemreš bit na lijevom cijelo vrijeme, malo ga odmoriš pa opet,uživaj i papaj fino, ja se usred noći sad često budim na leđima😯😯..
Cure koje brinete zbog kila ajde nemojte, mislim ok, shvaćam ne želite bit debele, ne stanemo više u staru odjeću, majce su nam do pola trbuha i tak dalje..ali trudne smo😍😍hvala Bogu naše bebice rastu i jedu od nas, jesu nas rastegnule, al vratit će se to na svoje kad budemo imale svoje mrvice u rukama i brinule o njima😍😘🤗. Ja sam to kaj ne stanem u odjeću riješila tak da nosim samo ono u kaj stanem, za doma uzmem pamučne hlačice ili trenirku od dragog😂. I nekak si ponosno nosim trbuh i tih dobivenih 10ak kila 😀. No sikiriki, samo nek nam bebe budu zdrave i sretne😍😍😘😘
Jutro klokanice, evo i mene.da se malo javim.
Prosli tj bila u petrovoj i sa bebicom je sve uredu, 1400 je teska 🤗😁 i kaze ginic tamo da mu nije jasno zasto me moja gin salje kod njega sa najnormalnijom trudnocom i bebom. Jos u sri idem kod njega na ctg, pa bumo vidli kaj bu rekao.
Tako da su to jako dobre vijesti.😁
Ali ovaj tjedan me neka depra ulovila, malo panika, sad ulazim u 30 tj i sve se vise blizi dan d. Onda ovo prekrasno sunce opicilo, ormar mi pun robe ali sve do pola trbuha 😩😩. Vec sam dobila 12 kg, ko tenk sam. Pa haljine koje su do prije mj dana bile dobre ne ulazim u njih… Uopce mi se nejde van ako nije nuzda u pm. Kako vi sa kilama? Ja ne da ne zelim stan na vagu, najrade bih stavila nes prek ogledala da se ne vidim ni u prolazu… 😒😒
I tina jos se nisam na nikakve baby bonuse prijavila, valjda cu izac van da i to napravim, ak bum do tad stala u ista…. 😕😡
Super da je s bebicom sve ok😘😘🤗🤗
Dobro jutro djevojke.
Pharma divan trbuščić a i ti. Narasla beba narasla ti 💕.
Mali Jelen super za bebicu.
Potpisujem što je Ena napisala za kiloce. Kako došl tao će i proć kad beba bude tu..
Uživajte u lijepom danu.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji... onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo... pa mrak mi padne na oci
Ali da, najvaznije je da je mala kako treba i da se razvija najnormalnije 🤗 to mi i je jedina srecica
Evo, ja na +8 kg, al sad ću jest sve kaj mi dođe pod ruku ako treba da se ova loptica udeblja i bude čim veća do kontrole 😁 kaj se starih majica tiče-nakon bolnice su mi sve najednom preuske i prekratke 🙈 a danas,krenem si dat Clexane i tamas se piknem u trbuh,a ova krene ludovat unutra toliko da ne znaš koji dio trbuha vise poskakuje.. nije mi bas bilo svejedno iako znam da ne može igla do nje 🙈
MaliJelen super za bebicu ❤️❤️

Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji… onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo… pa mrak mi padne na oci
Ali da, najvaznije je da je mala kako treba i da se razvija najnormalnije 🤗 to mi i je jedina srecica
😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗evo ti šaljem malo moje pozitive..pošalji meni kolko misliš da ti je viška kila, ja ću ih stavit u odjeću od dragog i fino nositi😂😂😘😘😘😘, ionako sam navikla oduvjek da "me ima" 😊
Ma znam ena, bude se to izgubilo, al ma joj, ovaj tj me sve smeta i nis mi nije po volji… onda jos nekaj kaj sam si ranije kupila za ovaj stadij trudnoce kao kad zatopli je ipak malo… pa mrak mi padne na oci
😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗evo ti šaljem malo moje pozitive..pošalji meni kolko misliš da ti je viška kila, ja ću ih stavit u odjeću od dragog i fino nositi😂😂😘😘😘😘, ionako sam navikla oduvjek da "me ima" 😊
Ena pozitiva je primljena hvala ti 😁😁😘😘😘😘
Nedam ti kile ali ti saljem istom mjerom 🤗🤗🤗😘😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji