Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    22. Travanj 2018. 09:09

Jutro 😘😘 dočekao nas divan dan,vani sunceko ko da je već ljeto ☺️ Danas smo kod seke na roštilju,slavimo nećakov 4.rodendan 💙 bit će finoooo..u planu je malo biti s njima na terasi,pa malo kauč i lijevi bok..jel vi uspijete prespavati noć na lijevom boku?tijekom dana mi nije problem odležati tako jer se povremeno dignem do wc-a,frižidera il samo da protegnem noge i to mi je super..a po noći me već boli i utrne i bok i noga i ruka i sve redom 😕
    tina sad mi na pamet padaju još samo La Roche Posay i JGL..
    I evo slike,baš sam si narasla zadnjih tjedan-dva 😱

Yvone
    22. Travanj 2018. 09:10

Pozdrav lijepe mame!!! Vidjela sam prekrasne bušice i mamice ovih dana 😀 Nadam se da ste sve dobro. Propuštam shopping u west gateu, nekak mi je teško ovih dana. Nabacila sam vise kasno popodnevne šetnje. Ne želim jos ni mislit Kak ce bit kad dođu prave vrućine.  Ja sam danas oslobođena kuhanja jer idemo na pričest 😀  Zadatak mi je samo srediti se. Tinanema00-prijavila se u Dm, Hipp, Bipo club. Znam da ima nešto i Konzum i muller( knjižica s bonovima za popust)ali mislim da je to za bebe kad se rode, nisam isla u istraživanje. Svima vam želim lijep dan sa sto manje tegoba. 😘😘😘

MaliJelen
    22. Travanj 2018. 09:14

Jutro klokanice, evo i mene.da se malo javim.
    Prosli tj bila u petrovoj i sa bebicom je sve uredu, 1400 je teska 🤗😁 i kaze ginic tamo da mu nije jasno zasto me moja gin salje kod njega sa najnormalnijom trudnocom i bebom. Jos u sri idem kod njega na ctg, pa bumo vidli kaj bu rekao.
    Tako da su to jako dobre vijesti.😁
    Ali ovaj tjedan me neka depra ulovila, malo panika, sad ulazim u 30 tj i sve se vise blizi dan d. Onda ovo prekrasno sunce opicilo, ormar mi pun robe ali sve do pola trbuha 😩😩. Vec sam dobila 12 kg, ko tenk sam. Pa haljine koje su do prije mj dana bile dobre ne ulazim u njih... Uopce mi se nejde van ako nije nuzda u pm. Kako vi sa kilama? Ja ne da ne zelim stan na vagu, najrade bih stavila nes prek ogledala da se ne vidim ni u prolazu... 😒😒
    I tina jos se nisam na nikakve baby bonuse prijavila, valjda cu izac van da i to napravim, ak bum do tad stala u ista.... 😕😡

Jutro ljepotice😘. Nadam se da ste se napajkile vi i vaše bebice..mi smo imali pipi pohode al ok je, sad je već budan bebo ko da je podne😁. Lijep dan vam svima želim, puno fine papice i lijepih trenutaka bez boljki, briga i problema😘🤗🤗😍😍

Yvone

Pharma super izgledaš, vitko a ponosni trbuščić je tu 😀 Ja u noći malo na jednu stranu, malo na drugu, pa se znam i na leđima probuditi. Mene vise muci to sto ak normalno zaspem probudim se oko 2,3 i nebi vise zaspala... 

MaliJelen
    22. Travanj 2018. 09:22

Pharmama krasan trbuscic i vitka 🤗
    Zavidim 😁🍰

MaliJelen
    22. Travanj 2018. 09:25

Sto se spavanja tice, nemrem uopce zaspat navecer, moram normabel popit i onda sam mirna do jutra... A okretanje, u svim polozajima se znam probuditi do jutra, rijetko kad da sam na lijevom boku do jutra...

22. Travanj 2018. 09:27

pharmamma

Jutro 😘😘 dočekao nas divan dan,vani sunceko ko da je već ljeto ☺️ Danas smo kod seke na roštilju,slavimo nećakov 4.rodendan 💙 bit će finoooo..u planu je malo biti s njima na terasi,pa malo kauč i lijevi bok..jel vi uspijete prespavati noć na lijevom boku?tijekom dana mi nije problem odležati tako jer se povremeno dignem do wc-a,frižidera il samo da protegnem noge i to mi je super..a po noći me već boli i utrne i bok i noga i ruka i sve redom 😕
    tina sad mi na pamet padaju još samo La Roche Posay i JGL..
    I evo slike,baš sam si narasla zadnjih tjedan-dva 😱

Slatka bušica😍😍😘😘,jeste malo narasli😘,  nemreš bit na lijevom cijelo vrijeme, malo ga odmoriš pa opet,uživaj i papaj fino,  ja se usred noći sad često budim na leđima😯😯..
    Cure koje brinete zbog kila ajde nemojte, mislim ok, shvaćam ne želite bit debele, ne stanemo više u staru odjeću, majce su nam do pola trbuha i tak dalje..ali trudne smo😍😍hvala Bogu naše bebice rastu i jedu od nas, jesu nas rastegnule, al vratit će se to na svoje kad budemo imale svoje mrvice u rukama i brinule o njima😍😘🤗. Ja sam to kaj ne stanem u odjeću riješila tak da nosim samo ono u kaj stanem, za doma uzmem pamučne hlačice ili trenirku od dragog😂. I nekak si ponosno nosim trbuh i tih dobivenih 10ak kila 😀. No sikiriki, samo nek nam bebe budu zdrave i sretne😍😍😘😘

22. Travanj 2018. 09:30

MaliJelen

Jutro klokanice, evo i mene.da se malo javim.
    Prosli tj bila u petrovoj i sa bebicom je sve uredu, 1400 je teska 🤗😁 i kaze ginic tamo da mu nije jasno zasto me moja gin salje kod njega sa najnormalnijom trudnocom i bebom. Jos u sri idem kod njega na ctg, pa bumo vidli kaj bu rekao.
    Tako da su to jako dobre vijesti.😁
    Ali ovaj tjedan me neka depra ulovila, malo panika, sad ulazim u 30 tj i sve se vise blizi dan d. Onda ovo prekrasno sunce opicilo, ormar mi pun robe ali sve do pola trbuha 😩😩. Vec sam dobila 12 kg, ko tenk sam. Pa haljine koje su do prije mj dana bile dobre ne ulazim u njih… Uopce mi se nejde van ako nije nuzda u pm. Kako vi sa kilama? Ja ne da ne zelim stan na vagu, najrade bih stavila nes prek ogledala da se ne vidim ni u prolazu… 😒😒
    I tina jos se nisam na nikakve baby bonuse prijavila, valjda cu izac van da i to napravim, ak bum do tad stala u ista…. 😕😡

Super da je s bebicom sve ok😘😘🤗🤗

ivymicek
    22. Travanj 2018. 09:36

Dobro jutro djevojke.
    Pharma divan trbuščić a i ti. Narasla beba narasla ti 💕.
    Mali Jelen super za bebicu.
    Potpisujem što je Ena napisala za kiloce. Kako došl tao će i proć kad beba bude tu..
    Uživajte u lijepom danu.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.