Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    21. Travanj 2018. 20:13

Vecer mame 
    Tako bi isla do Zagreba na sajam 
    Al zato smo prosetali rivom i pojeli sladoled, u Splitu vec svi u kratkim rukavima 
    Ena prekrasan stomak, moj je samo malo manji problem tvog a 23 tj😁
    Svima saljem puno 😘 😘 😘 

bojana27
    21. Travanj 2018. 20:38

Veceer :D joj ja danas nimalo ne mirujem , sad me sve boli i sad do petka kocim malo :/ , kolko ste najvise dobile u mj dana kg ? Ja zadnjih dva tj samo jedem pa ono sve me strah kaj ce vaga rec 😂😂

mamica1985
    21. Travanj 2018. 22:22

Bojana27

Veceer :D joj ja danas nimalo ne mirujem , sad me sve boli i sad do petka kocim malo :/ , kolko ste najvise dobile u mj dana kg ? Ja zadnjih dva tj samo jedem pa ono sve me strah kaj ce vaga rec 😂😂

Skoro 3kg prije 2 mjeseca u mjesec dana i od tada sam povukla rucnu i fakat pazim kaj jedem - izbacila slatko i kruh, ne jedem iza 18h. Iduce mjerenje u mjesec dana dobila manje od pol kg, sretna sam. :) Ne bih voljela dobiti vise od 15kg ukupno, pocela sam sa zdravom tezinom, kak veli doktor.

baarbaraa29
    21. Travanj 2018. 22:27

Netko za? 😋

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

21. Travanj 2018. 22:52

Pharmama😘, hvala😘.
    Evo mene napokon kući, hodali 2 sata a ja mislila da ni sat nije prošao, stali kod mojih nakratko, sad sam gotova, noge natekle, boli sve dole, magnezij+normabel i začas ću pajkiti😂, ovo mi je mislim zadnji izlazak..
    Kupili kadicu, podložak za prematanje, par sitnica u Pepcu, Purelan kremicu, Octenisept sprej, gazice za pupak i mislim da smo spremni, sad imamo sve..

Iz Pepca
    Iz Pepca
    21. Travanj 2018. 22:57

nivami

Vecer mame
    Tako bi isla do Zagreba na sajam
    Al zato smo prosetali rivom i pojeli sladoled, u Splitu vec svi u kratkim rukavima
    Ena prekrasan stomak, moj je samo malo manji problem tvog a 23 tj😁
    Svima saljem puno 😘 😘 😘

Hvala😘..jooj gužva je bila..ja bi radije u Splitu papala sladoled nego šetala west gateom😂🤗

Majda23
    21. Travanj 2018. 23:23

Cure slatke su vam buše, i ja sam dns cijeli dan da nogama, spremaj, pripremaj za roštilj, peri poslije roštilja itd. Uživala sam u brzinskom tuširanju i sad ležim. Počele su mi noge naticati, a baš sam mislila da neće, sve su to trudnicke čari. Ugl htjela sam vam reći da sam se napila od jednog radlera haha samo mi se odjednom zavrtilo i reko dajte mi vode 😂😂 sutra idemo kod mojih, baka mi poslala šparoge, jedva čekam napraviti juhu od šparoga, sanjam je već 2 mjeseca. A sladoled i voće bi mogla svaki dan jesti 😋 lijepe snove želim 😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    22. Travanj 2018. 02:00

Ajme što ste vrijedne danas.
    Bojana ah ti poslodavci, držim fige da brzo nade bolji posao.
    Mateya slatki busho a i ti!
    Ena naša divna mamita 💕.
    Franova stigao mužić?
    Proud čula sam da nema ni pelena kad rodiš više. A ak nema ni 15 % prebacujem se na muller.
    Mi došli sa svadbe i sad idem spat jer sam umorna.
    Ljubim vas i laku noć...
    I ja moram na OGTT i to sad jer je ovaj moj me zaboravil poslati... Ali to idem za 2 tj jer moramo odraditi još jednu svadbu slj vikend 🤔.
    Noćica  ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    22. Travanj 2018. 02:01

Eh da barbara ja bih ali ne stane.
    Ena bas ste cakano kupili... Sve je che che divno 😍.
    E sad je noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• tinanema00
    22. Travanj 2018. 08:35

Jutro...kako ste mi? Baš je lijep dan danas..što se kuha fino? Mi idemo na krizmu pa ćemo malo uživati danas.  😎😍

Vj niste vidjele moje pitanke...a znam da je prije bilo pisano o toj temi i sad ne mogu naći...gdje ste se sve prijavile ko trudnice za uzorke i pakete? Ja sam zasad u Hipp, DM , Babymil i Pampers. Da li ima još nešto? Ljubim vas sve i nemojte danas biti previše na nogama.. uživajte 😘😘😘

💕💕💜💜👶😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.