Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    21. Travanj 2018. 18:35

Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo

21. Travanj 2018. 18:37

mandrina

Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo

😯😯onda sam ti sigurno puno kava skuhala i slaje prodala😂😂

• mandrina
    21. Travanj 2018. 18:39

Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce

Marijaa30
    21. Travanj 2018. 18:44

Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
    Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise... Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    21. Travanj 2018. 18:45

mandrina

Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce

Ako mama ima volje i znanja, samo nek siva 😁 

26.8. Ivan 💙💙

21. Travanj 2018. 18:47

macica29

Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
    Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise… Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

😊😘🤗da..moram ju malo pokazati još dok je tu, nisam baš imala prilike😘

21. Travanj 2018. 18:48

macica29

Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise… Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

A ti draga čuvaj svoju mrvicu i odmaraj, bravo za dragog i ležaljku😍😍

• mandrina
    21. Travanj 2018. 18:48

Ena31

mandrina

imala sam jednu pauzu u odlascima tamo, tako da može bit da sam osjetila da te nema

21. Travanj 2018. 18:49

mandrina

Ena31

mandrina

imala sam jednu pauzu u odlascima tamo, tako da može bit da sam osjetila da te nema

😘😘

pharmamma
    21. Travanj 2018. 19:44

Pahuljica nemoj pretjerivati,tijelo ti govori kad nije spremno na toliki napor
    Ena divna trudnica 😍😍😍
    Macica bravo za dragog i ležaljku, zavidim ti da možeš ležati vani..mi smo u stanu bez balkona 😭😭
    Sad sam i ja dobila volju za sladoledom 😁 taman uz paket jagoda koje budem upravo dokrajčila 🙈 ipak si moram udebljati bebu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.