Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu.
Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.
Ena, na koji god ulaz dodjes, do illyja imas standova😀
Ja ga nisam imala s Maksom. Mogla sam bez njega.
Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
Al da je nuzno, ne, nije!
Ena, lijepa mama 😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu.
Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.
A jel ima slatkača u illyu? 😂😂😋
Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
Ena, lijepa mama 😍
😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica .....baš si...trudna...😂😂
Ena, lijepa mama 😍
😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica …..baš si…trudna…😂😂
Bitno je da bira rijeci 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo

Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo
😯😯onda sam ti sigurno puno kava skuhala i slaje prodala😂😂
Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce

Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise... Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

26.8. Ivan 💙💙
Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce
Ako mama ima volje i znanja, samo nek siva 😁

26.8. Ivan 💙💙
Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise… Mihael bude se druzio vani s tobom 😍
😊😘🤗da..moram ju malo pokazati još dok je tu, nisam baš imala prilike😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji