Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2018. 18:31

mandrina

Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu.
    Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.
    Ena, na koji god ulaz dodjes, do illyja imas standova😀

Ja ga nisam imala s Maksom. Mogla sam bez njega.
    Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna,  cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno,  ne,  nije!

Ena,  lijepa mama 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Travanj 2018. 18:31

mandrina

Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu.
    Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.

A jel ima slatkača u illyu? 😂😂😋

21. Travanj 2018. 18:33

ProudMomy

mandrina

Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno, ne, nije!

Ena, lijepa mama 😍

😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica .....baš si...trudna...😂😂

21. Travanj 2018. 18:34

Ena31

ProudMomy

mandrina

Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno, ne, nije!

Ena, lijepa mama 😍

😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica …..baš si…trudna…😂😂

Bitno je da bira rijeci 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    21. Travanj 2018. 18:35

Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo

21. Travanj 2018. 18:37

mandrina

Nemam pojma jel ima. Ovo mi je prvi put da sam preskocila ili kavu ili sladoled tamo

😯😯onda sam ti sigurno puno kava skuhala i slaje prodala😂😂

• mandrina
    21. Travanj 2018. 18:39

Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce

Marijaa30
    21. Travanj 2018. 18:44

Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
    Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise... Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    21. Travanj 2018. 18:45

mandrina

Uspjela sam nagovorit mamu da mi sasije posteljinu za bebu, skupa sa onim ogradicama i ostalim, jer je meni vecina onoga sto sam vidjela preplacljiva, odnosno sa preblagim bojama. Sad razmisljam da ju i za taj jastuk iskoristim. Ipak je prvo unuce

Ako mama ima volje i znanja, samo nek siva 😁 

26.8. Ivan 💙💙

21. Travanj 2018. 18:47

macica29

Ja sam danas isto trebala do west gate-a, al nakon jucerasnjeg pregleda, nema sanse. Izlezavam se cijeli dan, darling mi je kupil novu lezaljku da mogu i vani lezati. Jedino sam malo pomela, oprala i pobrala ves. I dalje samo izlezavanje 😋 privikavam se polako.
    Ena, velika busa 😋 al jos malo i nema je vise… Mihael bude se druzio vani s tobom 😍

😊😘🤗da..moram ju malo pokazati još dok je tu, nisam baš imala prilike😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI