Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2018. 15:41

Noemi

Ok, hvala ti

Nema na cemu! 
    S obzirom na tjedne,  ak ti ginic nis ne kaze,  pitaj na sljedec pregledu cisto da nije zaboravio. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Pahuljica
    21. Travanj 2018. 17:11

Pozdrav mamite, evo ja sam imala par zivahnih dana i noci, prvo sam prekjucer imala pospremanje jer su mi gosti dolazili ali sam stvarno pazila 3min usisavam i bude mi tesko pa 10min legnem odmorit haha i  navecer imala kontrakcije sad nisu bile bas bolne, ali kak da kazem osjetis da se stisce, onda sam jucer skakutala od jutra i onda jos po westgateu, koliko sam vidjela max popusti su 15% tak da je to okej za npr kolica ili tako nesto vece, no posto sam neodlucna jos otisla sam doma samo s imformacijama i tetricama. U wg-u mi se slosilo, trbuh mi se stvrdnuo i pocela su me leda bolit tako da sam se uplasila skroz nisam znala dal da idem na hitnu il doma, no evo otkad sam dosla doma jucer lezim i odmaram i danas je sve okej. Nadam se da ce i ostat sve okej, valjda je to od napora bilo 😔

💙 A.L.

21. Travanj 2018. 17:17

Pahuljica

Pozdrav mamite, evo ja sam imala par zivahnih dana i noci, prvo sam prekjucer imala pospremanje jer su mi gosti dolazili ali sam stvarno pazila 3min usisavam i bude mi tesko pa 10min legnem odmorit haha i navecer imala kontrakcije sad nisu bile bas bolne, ali kak da kazem osjetis da se stisce, onda sam jucer skakutala od jutra i onda jos po westgateu, koliko sam vidjela max popusti su 15% tak da je to okej za npr kolica ili tako nesto vece, no posto sam neodlucna jos otisla sam doma samo s imformacijama i tetricama. U wg-u mi se slosilo, trbuh mi se stvrdnuo i pocela su me leda bolit tako da sam se uplasila skroz nisam znala dal da idem na hitnu il doma, no evo otkad sam dosla doma jucer lezim i odmaram i danas je sve okej. Nadam se da ce i ostat sve okej, valjda je to od napora bilo 😔

Uf uf..ne pretjerivat s spremanjem i hodanjem, od napora je bilo ak je nakon odmora bolje...ja danas skuhala onu juhicu iz vrečice i oprala suđe, šogi ostatak ručka tj meso i rižu, ostatak vremena ležim, sad ću se ići spremiti u west gate al nebudemo dugo...samo lagano😘

mina04
    21. Travanj 2018. 18:10

Ena31

BabyBlue

mina04

Noemi

Jutro cure, čitam redovito al ne stignem komentirati… a rekla sam biti aktivnija
    Mene ne muci to piskanje (bar ne još), ali zato vjetrovi… , izludit ću
    Danas muž slavi ročkas, radila sam nutella tortu i svekar radi roštilj.. bit će klope ..
    Da li koja zna,. Zaboravila pitat dr. Da li je obvezno Radit OGTT ako je GUK normalan ?
    Želim vam ugodan vikend

GUK radis ako ti je OGGT los..
    Joj i ja bi sad vani i rostiljala. Ostavili me do ponedjeljka, cekamo nalaze 😥 jucer mi nesto pozlilo pa sam povratila i upisala se. Uzas! Znam da je to normalno al bas sam se osjecala jadno. I onda se okupam i opet povratim i popiskim 😅 katastrofa. Al dobro, dok moja mrvica mene lupka meni super ( cak i po bolnom mjehuru😆)
    Uzivajte u ovako lijepom danu i za mene 😘

Vidiš, mene nisu prvo slali na OGTT, nego odmah na V. V. na GUK profil svaki mjesec… 🤔

A jel ti šećer bio visok kad si krvnu sliku radila?

Svasta..meni je bio visok secer na prvnoj krvnoj slici i zato sam poslana na OGTT, i sad svaki mjesec nosim GUK profil..kako je Proudy i objasnila da se radi.

All of God’s grace in one tiny face 💟

21. Travanj 2018. 18:17
    Big mamma spremna za wg a dragi još vani radi😂😂😂
    Big mamma spremna za wg a dragi još vani radi😂😂😂
  • mandrina
    21. Travanj 2018. 18:27

Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu. 
    Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.
    Ena, na koji god ulaz dodjes, do illyja imas standova😀

21. Travanj 2018. 18:31

mandrina

Vratila se. Opet nema koncenzusa oko kolica. Valjda cemo uspjet u sljedeca 4 mjeseca. Kupila tetre, bodice i hlacice, ostalo cu usput, po gradu.
    Vi koje imate djecu, jel jastuk za bebe nesto sto je nuzno? Onaj u koji ih se zamotava.

Ja ga nisam imala s Maksom. Mogla sam bez njega.
    Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna,  cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno,  ne,  nije!

Ena,  lijepa mama 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Travanj 2018. 18:31

mandrina

A jel ima slatkača u illyu? 😂😂😋

21. Travanj 2018. 18:33

ProudMomy

mandrina

Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno, ne, nije!

Ena, lijepa mama 😍

😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica .....baš si...trudna...😂😂

21. Travanj 2018. 18:34

Ena31

ProudMomy

mandrina

Ali mislim da cu si sad uzet onaj iz Pepca za 50ak kuna, cisto jer je lakse s malom bebom baratat dok je u tome.
    Al da je nuzno, ne, nije!

Ena, lijepa mama 😍

😘😘hvala,🐳🐳😂😂..rekla mi je šogorica …..baš si…trudna…😂😂

Bitno je da bira rijeci 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.