Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2018. 00:06

franovamamita

proudne sljedece cjepivo je ovo pred skolu….a pala je vec temperatura dala sam nurofen on mu najbrze rusi..

Onda dobro,  ne znam zakaj mi je zvonilo da su mi rekli da nesto trebam kad napuni 5. Al dobro i bolje da ne trebam 😉.
    Nadam se da ce vam bit mirna noc 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mia789
    18. Travanj 2018. 06:20

Evo me cure, smjestili su me jucer na Sv.Duh. pratit ce sad stanje cerviksa pa ce vidjeti hoce me pustiti prije poroda ili sta, kako ce uopce biti sve skupa. Svi doktori i sestre su super tako da na to nemam zamjerke. Stvarno su detaljni sa svime. Ja sam malo nervozna i nisam bas spavala nocas, ali sto je tu je, moram prihvatiti da sam sad ovdje. 
    Nadam se da cu biti ok.

pharmamma
    18. Travanj 2018. 06:31

Mia789

Evo me cure, smjestili su me jucer na Sv.Duh. pratit ce sad stanje cerviksa pa ce vidjeti hoce me pustiti prije poroda ili sta, kako ce uopce biti sve skupa. Svi doktori i sestre su super tako da na to nemam zamjerke. Stvarno su detaljni sa svime. Ja sam malo nervozna i nisam bas spavala nocas, ali sto je tu je, moram prihvatiti da sam sad ovdje.
    Nadam se da cu biti ok.

I ja vjerujem da hoće..ipak te sad imaju na oku 😊 a doma će te vjerojatno pustiti čim dođeš u sigurne tjedne kad vise ne zaustavljaju porod ako krene..evo cimerica tu danas puni 34 tjedna i dr joj je rekla da, ako danas sve bude ok na pregledu, ide doma na mirovanje 😊
    Kaj se spavanja tiče,ni ja se ovu noć nisam skoro nis naspavala..em žgaravica em je malena imala večernji trening u trbuhu 😂 i noćni svaki put kad bi se digla na wc il promijenila položaj 😂

• Mia789
    18. Travanj 2018. 06:45

pharmamma

Mia789

Nadam se da cu biti ok.

I ja vjerujem da hoće..ipak te sad imaju na oku 😊 a doma će te vjerojatno pustiti čim dođeš u sigurne tjedne kad vise ne zaustavljaju porod ako krene..evo cimerica tu danas puni 34 tjedna i dr joj je rekla da, ako danas sve bude ok na pregledu, ide doma na mirovanje 😊
    Kaj se spavanja tiče,ni ja se ovu noć nisam skoro nis naspavala..em žgaravica em je malena imala večernji trening u trbuhu 😂 i noćni svaki put kad bi se digla na wc il promijenila položaj 😂

Pharma, u kojoj si ti bolnici? 
    Nadam se da ce se smilovati pa me malo pustiti doma, tek sad vidim da je lezanje kuci raj😂

baarbaraa29
    18. Travanj 2018. 06:48

Dobro jutro bolnicke kolegice!
    Mi pijemo kavu pa pravac tamo gdje vi vec jeste!
    Treeema 😣
    Mia super sto svi dobri, odmah je lakse i bit tu!
    Pharmamma super za kolegicu, a i ti ces nadam se skoro njenim stopama!
    Samo nek princeza vjezba! 😊 Nas misic izgleda ne voli doktore jer dok su nam blizu mir, a cim odu divljanje. Pogotovo kuci tak da vidjet cemo kak ce mu se danas svidjat!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Yvone
    18. Travanj 2018. 07:16

Jutro Curke!!! Pije se kavica i spremam sina na redovnu kontrolu vida u bolnicu. Nadam se da je svima noc ok prošla. Franova nadam se da je ok s temperaturom i da ste spavali. Proudy je nakon 5 godina se cijepe. Promjenili su kalendar, prije je bilo to neko cjepivo s 4. 
    pharma, Mia, Barbara šaljem pozitivne vibre da u bolnici prođe sve ok. U mislima ste mi. Danas popodne je pregled. Nadam se da je sve ok. Svima sretno koji isto danas imaju preglede. P. S- kaj se tiče kolica ja sam za rabljena, većina ih je stvarno očuvana. A jeftinija su 2,3 puta barem od novih. Tako sam i kupila i prezadovoljna sam. 😘😘😘😘

pharmamma
    18. Travanj 2018. 07:19

Mia ja sam ti u OB Zabok
    baarbaara samo smireno i držim fige 😘
    Sretno i svim drugim curama na pregledima 😘😘 čekamo dobre vijesti i puno preslatkih slikica ❤️❤️

ivymicek
    18. Travanj 2018. 07:42

Je je Proud Yvone je u pravu, mijenjali su pa sam ja slučajno pitala i saznala da kasnimo na cijepljenje. Nazovi pedi i pitaj, najsigurnije. Btw Bugaboo 😍😍
    Yvone slažem se s tobom oko rabljenih kolica ima ih jako puno očuvanih i doslovno za malo novčića. Pogotovo ako se želi neka "skuplja" kolica.
    Mia i barbara 😘😘😘
    Sretno svima na pregledu.
    Mi imamo sutra: jedva čekam 💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    18. Travanj 2018. 07:43

Ajme Pharma i tebi je sutra dan D držim fige 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    18. Travanj 2018. 07:53

Ivy meni je za cjepljenje stalno nešto zvonilo 4 godine, nisam imala mira pa sam zvala. Bas zbog tog da ne bi fulala. Mi jos imamo 3 mj. Do 5. Pa cemo onda rješavati. 
    Sto se tiče kolica ja sam otišla u dućan, da vidim koliko su koja glomazna, teška, mala, jednostavna i na temelju toga donijela odluku koja bi htjela. I nisam cekala dugo dok su se pojavila u oglasniku. 3u1 s dodatnim navlakama, torbom... za 1600 kn. Korištena 1 god za 1 djete. Mrak.😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.