Barbara, super! Ma rekla sam ja da ne sumnjam u dobar ishod! Izdrzi jos danas i sutra domeka! Al u krevet 😜
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Je super, al na kraju da sta ne valja dzaba mi luksuza ta 3 dana. Al da je komotnije kad ne moras vuci i wc papir sa sobom je.
Proud na zapovijed!! 👮😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo da se oglasimo!
Sve je proslo, sve je dobro, dobili vec i taj nalaz koji kaze da nista jos od upoznavanja 🤗, veceras jos jednom ctg i ako sve bude ok sutra kuci!
Za sad sam sama u sobi, sto se mene tice i ne treba mi nitko 😊 muz je sve pootvarao..puno pelena, vl.maramica, prematalica u sobi, grijalica za bebu, kupaona za svaku sobu..me like it! 🙂
Ovo nam je izvidnica sta nas ceka!
Jeeyyy Barbara😍😍😍😘😘, super da je sve ok i nek ste vi izvidjeli gdje ćete doći kad bude vrijeme😘😘... i kad dođeš doma ljepo u krevet, nema škole, nema na put ni kupovine, čuvaj mrvicu u bušici i sebe😘😘🤗🤗
Ena to malo ljepse upakira od mene, ja sam mali Gestapo 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..
Nista, nista, nista!!
Ko kad i smijem od vas! 😄😄😄
Teic meni se cine bas dobra! Vjerukem da si ih prucavala i citala recenzije i da ce na kraju krajeva kao i svaka posluzit svrsi! 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena to malo ljepse upakira od mene, ja sam mali Gestapo 😂😂😂😂
😂😂😂😘
Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..
Lijepa su mi😍, gledala sam ih i ja preko e kupi al već kad smo naručili lorelli, ma zašto nebi bila dobra, čine se baš super😘
Barbara super vijesti ☺️☺️
Ova opremanja,pranja i peglanja u punom jeku 😁😁 super da pripreme svima lijepo teku ☺️
Savjet za sve cure koje će se pakirati za bolnicu/rodilište - ponesite čepiće za uši 🙈 mi smo već dobile novu cimericu i hrče onako muški 🙈😂 bit će zanimljiva noć (čitaj neprospavana)
Sortiraj odgovore
Najstariji