Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    18. Travanj 2018. 13:11

Barbara odlicne vijesti 😍😍

18. Travanj 2018. 13:15

Barbara,  super! Ma rekla sam ja da ne sumnjam u dobar ishod! Izdrzi jos danas i sutra domeka! Al u krevet 😜

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    18. Travanj 2018. 13:25

Je super, al na kraju da sta ne valja dzaba mi luksuza ta 3 dana. Al da je komotnije kad ne moras vuci i wc papir sa sobom je.
    Proud na zapovijed!! 👮😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

18. Travanj 2018. 13:30

baarbaraa29

Evo da se oglasimo!
    Sve je proslo, sve je dobro, dobili vec i taj nalaz koji kaze da nista jos od upoznavanja 🤗, veceras jos jednom ctg i ako sve bude ok sutra kuci!
    Za sad sam sama u sobi, sto se mene tice i ne treba mi nitko 😊 muz je sve pootvarao..puno pelena, vl.maramica, prematalica u sobi, grijalica za bebu, kupaona za svaku sobu..me like it! 🙂
    Ovo nam je izvidnica sta nas ceka!

Jeeyyy Barbara😍😍😍😘😘, super da je sve ok i nek ste vi izvidjeli gdje ćete doći kad bude vrijeme😘😘... i kad dođeš doma ljepo u krevet, nema škole, nema na put ni kupovine, čuvaj mrvicu u bušici i sebe😘😘🤗🤗

18. Travanj 2018. 13:34

Ena to malo ljepse upakira od mene,  ja sam mali Gestapo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Teic
    18. Travanj 2018. 13:41

Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..

baarbaraa29
    18. Travanj 2018. 13:51

Nista, nista, nista!! 
    Ko kad i smijem od vas! 😄😄😄
    Teic meni se cine bas dobra! Vjerukem da si ih prucavala i citala recenzije i da ce na kraju krajeva kao i svaka posluzit svrsi! 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

18. Travanj 2018. 13:57

ProudMomy

Ena to malo ljepse upakira od mene, ja sam mali Gestapo 😂😂😂😂

😂😂😂😘

18. Travanj 2018. 13:59

Teic

Evo i mene curke da vam javim da smo narucili Largo 3u1 kolica jucer za 2790kn, cine mi se uredu, a vidjet cemo kad dodu..

Lijepa su mi😍, gledala sam ih i ja preko e kupi al već kad smo naručili lorelli, ma zašto nebi bila dobra, čine se baš super😘

pharmamma
    18. Travanj 2018. 14:07

Barbara super vijesti ☺️☺️ 
    Ova opremanja,pranja i peglanja u punom jeku 😁😁 super da pripreme svima lijepo teku ☺️ 
    Savjet za sve cure koje će se pakirati za bolnicu/rodilište - ponesite čepiće za uši 🙈 mi smo već dobile novu cimericu i hrče onako muški 🙈😂 bit će zanimljiva noć (čitaj neprospavana) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.