Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    17. Travanj 2018. 20:26

Jedan dan idem u vrtić po necakinju,ona je sa haljinama,sosevima,frizurama na vi,kad je neka prigoda,a neka klinka po sobi mlati u natikacama sa peticom,od doma ih nosi i tak se presetava...smijeh.franova auuu,jos gore😁😁

17. Travanj 2018. 20:27

🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao...veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣

Mya
    17. Travanj 2018. 20:30

Ena31

🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao…veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣

Nije jedini,ima ih vise🙃🙃

ivymicek
    17. Travanj 2018. 20:31

Ena31

🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao…veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣

Odmah produkcija ili mu samo nedostaje keksić 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Pahuljica
    17. Travanj 2018. 20:33

Ena tak sam si i ja u pocetku mislila, ali sad kad krenes hodat po ducanima pa kad otkrijes kaj svega ima zacudit ces se haha evo mene su moji zaustavili s shoppingom robice dok su jos mogli, sad vise nis ne kupujem dok malac ne dode i dok ne vidimo kojih je dimenzija😂,  mislim da se sve jos stigne kad bebac dode nadokupit ak kaj fali 
    Ja jos gledam kolica, nisam ih jos kupila jer se ne mogu def. Odlucit. Prvo sam htjela stokke pa murano, onda sam vidjela kunert lavado i rotax koja su slicna muranu, ali nes malo jeftinija, no sad najvise razmisljam o babyzen yoyo, ak ste vidli ta kolica? Meni su na prvu grozno izgledala, ali su stvarno funkcionalna, jos se navikavam na onu kosaru jer kad sam ih isla vidjet bila mi je grozna, beba ko da je na podu, ali vidim da ih dosta mama koristi i svi su super zadovoljni, a realno dosta ljudi nakon 6mjeseci prelazi na kisobram kolica pa si nekako mislim da bi yoyo bila dobra stim sa sam ja trenutno na 4.katu bez lifta i cini mi se da bi snjima bila najbezbriznija, a sad za estetiku sto reci...😂🙉 jos ak dodemo u mjesto kod decka mislit ce da su to ona djecja kolica za igru, muke...😒😂

💙 A.L.

17. Travanj 2018. 20:34

ivymicek

Ena31

Mislim da mu fali keksić,a i djeluje ko da voli kad sam trudna😂😂
    A kaj se brace ili seke tiče, spomenuo već u par navrata da ćemo iduće ljeto na drugo😂😂

Pahuljica
    17. Travanj 2018. 20:38

Ena31

ivymicek

Ena31

A kaj se brace ili seke tiče, spomenuo već u par navrata da ćemo iduće ljeto na drugo😂😂

Uf djevojke svaka cast ako se netko odmah upusti u novu pustolovinu, ja mislim da ce meni trebat koja godina da se ipak odmorim, kolko god je divno imat bebanu u busici mislim da mi je to najtezi posao do sad😁 

💙 A.L.

17. Travanj 2018. 20:41

Pahuljica

Ena31

ivymicek

Ena31

Uf djevojke svaka cast ako se netko odmah upusti u novu pustolovinu, ja mislim da ce meni trebat koja godina da se ipak odmorim, kolko god je divno imat bebanu u busici mislim da mi je to najtezi posao do sad😁

A mi bi još bebača..ovo ću roditi s 32god a do cca 35, 36 mislim zatvoriti radnju😂😂😂

Jules95
    17. Travanj 2018. 20:41

Pozdrav, termin mi je 1.9. Prije 3 tjedna pocela sam osjecati bebu, zadnjih tjedan dana sam se znala i zacuditi na ponekom udarcu koji su sve jaci..
    Trudnoca je uredna, beba okrenuta na zadak i prilicno aktivna navecer kad legnem. Sad zadnja 2 dana njene pokrete vise ne osjecam u trbuhu vec u zdjelici, ponekad mi zna biti i neugodno, kao da lupa po cerviksu. Krvarenja nemam nikakvih. Trebam li se zabrinuti? 

pharmamma
    17. Travanj 2018. 20:42

Ena31

Moj dragi je slicnu izjavu imao kad smo saznali da je vjerojatno cura 😂😂😂 veli znači treba čim prije brata dobiti 😂😂😂 onak,pričekaj bar da se ovo rodi i da se snađemo nekak hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.