🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao…veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣
Moj dragi je slicnu izjavu imao kad smo saznali da je vjerojatno cura 😂😂😂 veli znači treba čim prije brata dobiti 😂😂😂 onak,pričekaj bar da se ovo rodi i da se snađemo nekak hahahah
😂😂njihov dio posla oko "dobivanja" bebe je možda "mrvicu" lakši pa im je to sam tak ko dobar dan reći😂
Vecer mame
Doslo lijepo vrijeme pa nakon 3 mjeseca mirovanja zbog mucnina i viroza sad samo skitam i stalno sam u pokretu
Sve sam procitala, Al toliko toga ste napisale da neznam koga za sto imenovati, ali zato šaljem 😘😘😘😘 za sve lijepe slike busica i uzv-a, za sve preglede i prekrasnu robicu
Meni je pregled 2.5 i jedva čekam
Kolica su nam za sad favorit Jane
🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao…veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣
Odmah produkcija ili mu samo nedostaje keksić 😂
Mislim da mu fali keksić,a i djeluje ko da voli kad sam trudna😂😂
A kaj se brace ili seke tiče, spomenuo već u par navrata da ćemo iduće ljeto na drugo😂😂
Uf djevojke svaka cast ako se netko odmah upusti u novu pustolovinu, ja mislim da ce meni trebat koja godina da se ipak odmorim, kolko god je divno imat bebanu u busici mislim da mi je to najtezi posao do sad😁
A mi bi još bebača..ovo ću roditi s 32god a do cca 35, 36 mislim zatvoriti radnju😂😂😂
Ja sam uvijek mislila da cu ja svoje zaredat jer smo bracek i ja 10god razlike i nekak nam je falilo drustvo izmedu haha, al kad vidis kakav je poso samo trudnoca malo se zamislis😂 rano sam krenula tak da imam vremena, zasad mislim uzivat s prvim bebacem kak spada, a onda ce ostalo doc na red😊
💙 A.L.
Ena tak sam si i ja u pocetku mislila, ali sad kad krenes hodat po ducanima pa kad otkrijes kaj svega ima zacudit ces se haha evo mene su moji zaustavili s shoppingom robice dok su jos mogli, sad vise nis ne kupujem dok malac ne dode i dok ne vidimo kojih je dimenzija😂, mislim da se sve jos stigne kad bebac dode nadokupit ak kaj fali
Ja jos gledam kolica, nisam ih jos kupila jer se ne mogu def. Odlucit. Prvo sam htjela stokke pa murano, onda sam vidjela kunert lavado i rotax koja su slicna muranu, ali nes malo jeftinija, no sad najvise razmisljam o babyzen yoyo, ak ste vidli ta kolica? Meni su na prvu grozno izgledala, ali su stvarno funkcionalna, jos se navikavam na onu kosaru jer kad sam ih isla vidjet bila mi je grozna, beba ko da je na podu, ali vidim da ih dosta mama koristi i svi su super zadovoljni, a realno dosta ljudi nakon 6mjeseci prelazi na kisobram kolica pa si nekako mislim da bi yoyo bila dobra stim sa sam ja trenutno na 4.katu bez lifta i cini mi se da bi snjima bila najbezbriznija, a sad za estetiku sto reci…😂🙉 jos ak dodemo u mjesto kod decka mislit ce da su to ona djecja kolica za igru, muke…😒😂
Svi hvale ta babyzen yoyo, kaj je je mnogi pređu na kišobran kolica jer su lakša i praktična. Ali naravno nisu za sve terene.
Jules95 dobro nam došla i želim ti urednu trudnoću. Mislim da je moguće.da se bebo smjestio nisko u zdjelici i da zato zna biti neugodno no imaš li razloga za brigu, ne znam, vjerojatno nemaš možda se okrenuo glavicom dolje pa udara 😂.
Nivami super da si napokon u pokretu i da uživaš.
Jane su i meni bila favorit jer su dosta lagana i praktična..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena tak sam si i ja u pocetku mislila, ali sad kad krenes hodat po ducanima pa kad otkrijes kaj svega ima zacudit ces se haha evo mene su moji zaustavili s shoppingom robice dok su jos mogli, sad vise nis ne kupujem dok malac ne dode i dok ne vidimo kojih je dimenzija😂, mislim da se sve jos stigne kad bebac dode nadokupit ak kaj fali
Ja jos gledam kolica, nisam ih jos kupila jer se ne mogu def. Odlucit. Prvo sam htjela stokke pa murano, onda sam vidjela kunert lavado i rotax koja su slicna muranu, ali nes malo jeftinija, no sad najvise razmisljam o babyzen yoyo, ak ste vidli ta kolica? Meni su na prvu grozno izgledala, ali su stvarno funkcionalna, jos se navikavam na onu kosaru jer kad sam ih isla vidjet bila mi je grozna, beba ko da je na podu, ali vidim da ih dosta mama koristi i svi su super zadovoljni, a realno dosta ljudi nakon 6mjeseci prelazi na kisobram kolica pa si nekako mislim da bi yoyo bila dobra stim sa sam ja trenutno na 4.katu bez lifta i cini mi se da bi snjima bila najbezbriznija, a sad za estetiku sto reci…😂🙉 jos ak dodemo u mjesto kod decka mislit ce da su to ona djecja kolica za igru, muke…😒😂
Meni su se cybex mios dopala,isto su lagana i djeluju funkcionalno,a nisu toliko niska kao babyzen..po cijeni mislim da su tu negdje..pa si pogledaj i njih..mi smo isto u zgradi bez lifta,tražimo nešto čim lakše i funkcionalnije
Divim se svima koji idu na drugo, treće ... dijete u kratkom razmaku. Lijepo je to stvarno. Ali Meni to nije padalo na pamet jer 2 godine nisam spavala kao čovjek 😂 Sad je dečko stasao i veliki je i jednostavno sam tek sad osjetila da je to pravo vrijeme. Ali imam u obitelji i stvarno divno dobre djece. Kad čujem da spava cijelu noc od mjesec dana starosti, pa spava ujutro do 9,10... možeš otic popit kavu da ne vrišti 😁 Meni je to bila znanstvena fantastika. Sto se tiče kolica kupila sam Be Cool i odlična su mi. Praktična , čvrsta, super klize, lagana i nisu glomazna. To mi je bilo bitno jer trenutno imamo manji auto i mali prtljažnik. Vodite računa o tome da stanu u auto 😀
Jules95 beba se vjerojatno okrenula glavom prema dolje i lupa rukicama. I mene moja uvijek lupa nisko. Nekada kao da je u preponama. Dosta mi je nisko, ali to je sve ok dok nema otvaranja. Tako da mislim da nema brige.
Nivami- neka je krenula akcija. Taman sada kad dolazi lijepo vrijeme.
Recite mi da li ste vi imale kakav pritisak u prsima, evo sad lezim na kaucu i bas neki neugodan osjecaj, a i kasljem cijeli dan ocito je sve zbog alergije
Nivami ja imam non stop bolove kao ispod rebra, uzasno me to boli vec preko mjesec dana ako ne i vise cini mi se, al to je valjda kak beba raste pa se ostali organi moraju zgurat haha al u prsima do sad nisam nis imala, al ako si alergicna moguce da je od toga, nadam se da ce ti biti bolje😊
💙 A.L.
Hvala vam na odgovorima, prva mi je trudnoca pa ne znam, posto sam bila prije tjedan dana na pregledu i bilo je sve u redu pa se nadam da ce tako i ostati:)
Sortiraj odgovore
Najstariji