Mina ja sam imala identicne bolove, ali sam pripisala to probavi jer je na kraju sve okej bilo.
Barbara i Mia drzim fige da sve bude okej, samo budite psihicki cvrste i pozitivne koliko mozete jer sve se moze, a u bolnici ce jos dodatno paziti na vas.
Mia meni je prva trudnoca i nadam se da cemo zajedno docekati termin 😊
Sto se tice mirovanja moja mama je samnom strogo mirovala doslovno isla samo na wc, zenskica je bila ful aktivna i otvorila se na pol trudnoce, ali kaze da me toliko htjela da joj nis nije bilo tesko i uspjela je, a za porod kaze da ona zagovara porod bez bolova da su nju zabolila zadnja dva truda kad beba izlazi, doduse s bracekom su joj uvalili drip i kaze da joj je to bilo koma. Ja se u principu poroda ne bojim, znam da to moramo odradit i da cu dobit svoje zlato😍 iako sve curke oko mene cvile cim se porod spomene😂
💙 A.L.
J@m@ preslatka robica😍😍
E da, cure koja ste kolica uzeli? Ako se dobro sjecam netko je uzeo kunert rotax, mislim da ena ima lorelli, a ostali?
💙 A.L.
Danas jedan poklon stigao
Ajme preslatko😍😍😍😍, ljubomorna sam na žensku oblekicu, ima više izbora😍😍 i ljepših stvarčica😀
Ajme preslatko😍😍😍😍, ljubomorna sam na žensku oblekicu, ima više izbora😍😍 i ljepših stvarčica😀
Ima i za deckice,naci ces i kombinirati,svasta nesto..ja samo cekam prvu priliku za starke,to mi je na klincima predobro
Preslatko Jama 😍
Mi imamo bebetto murano 3u1 kolica.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pre preslatko 💕💕💕.
Ena ima i za dečkiće totalno cool obleke. Moja curkica ti tak i onak nije voljela a ni ne voli điđe miđe po glavi. Tu i tamo šosić i haljinicu ostalo sve ko braco trenirke i tene 😂.
Pahuljkca moja prva kolica su bila Mutsy 4rider a sad sam uzela MotherCare Orb. Vi imate kolica ili istražujete?
Proud kaj si na kraju oslučila kupuješ ili ostaješ pri starim kolicima.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jama aaaa preslatko 😍😍😍😍😍
moj klinac nije bas nesto zapisavao ali zato kad ga skinem golog i krenemo prema kadici 2,3 puta mi se ukakao u ruke , ono curi izmedu prstiju ajmeeee 😂😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jama aaaa preslatko 😍😍😍😍😍
moj klinac nije bas nesto zapisavao ali zato kad ga skinem golog i krenemo prema kadici 2,3 puta mi se ukakao u ruke , ono curi izmedu prstiju ajmeeee 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 Ajme... Ne znam što je gore po rukama ili u kadici 😂😂😂😂...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ preslatkoooo 😍💕 sva Robića koju ste stavljale je premedena ❤️
Mi još nismo kupili kolica,tj jos ih nismo ni odabrali..predomisljamo se koja uzeti
Sortiraj odgovore
Najstariji