Moja su kolica ocaj prema ovim sadasnjim novima , bas kuma i ja razglabamo kako bas nije bilo izbora prije 😂😂 al nema sanse da kupim nova , skrta sam 😂😂 , salim se eno muzu mi je e kategorija 2800 a tolko su i kolica koja mi se svidaju pa ono razmisljam sta nam je bitnije ☺️☺️ , sta se tice pripremanja ma nikad nije prerano pogotovo nama koje mirujemo , ja sam rekla sveki jedan dan da pripremam sve da ona ne mora i nije ni A rekla , tako da mi je jos i draze sta sam si sve pripremila sama :) samo da mi cim duze izdrzimo jer nam bas u bolnici nije neka ekipa ni odjel pa me strah 🤨🤨
Samo čim laganijim tempom kod kuće, što više miruj, pripreme si rasporedi tako da eventualno svaki dan malo napraviš da ne pretjeraš odjednom..i držim fige da izbjegnes bolnicu sve do poroda 😊
Really, you blog has interesting and very valuable information about the translation.
gclubtiger
mamica super za pregled 😙😙😙 a velika beba 😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharmamma ma sve je gotovo , sve oprano , sad samo lezimo do kraja i jednom u dva tjedna obrisem pod :) jedino kupaonu oribam jednom na tjedan :) jos jedino kupit treba kadicu i spustit s tavana kolica , navlaka oprana , a kadicu ce muz kad odem u rodiliste ni ne treba prije ☺️
Evo da se oglasimo!
Sve je proslo, sve je dobro, dobili vec i taj nalaz koji kaze da nista jos od upoznavanja 🤗, veceras jos jednom ctg i ako sve bude ok sutra kuci!
Za sad sam sama u sobi, sto se mene tice i ne treba mi nitko 😊 muz je sve pootvarao..puno pelena, vl.maramica, prematalica u sobi, grijalica za bebu, kupaona za svaku sobu..me like it! 🙂
Ovo nam je izvidnica sta nas ceka!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Vec sam 2 put sve napisala i stisnula ODuSTaNi. Aaaaa😬
Eto danas malo smotanija jer jedva čekam obaviti pregled.
Mamica1985 super da je sve u redu s tobom i bebom, a upala ce se brzo riješiti.
Bojana ako su kolica ok, nema veze sto je stariji model. Bitno je da su tebi praktična.
Ivanolora- lijepa su mi ta kolica ali nemam iskustva s njima. Pripreme su i kod mene počele laganini. Oprana hrpa broja 56. Imam i previše. Br. 50 trebam dokupiti. I mislim oprati barem do br. 62.
Puske vam svima šaljem, dok mi se nije opet sve zbrisalo 😘😘😘😀😁
Barbara to su super vijesti!!! 😀😀Kak je to vani sve puno bolje opremljeno nego kod nas, al eto tješim se Nek je zdravlja a drugo Kak bude. 😘😘😘
Mamica super da je sve kako treba!
Ivanalora mi imamo model murano
Mene u zadnje vrijeme lovi umor neki stalno bi spavala. Ujutro se probudim pa opet zaspim do kojih 11/12 . Ko da sam u prvom trimestru 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji