Barbara super vijesti ☺️☺️
Ova opremanja,pranja i peglanja u punom jeku 😁😁 super da pripreme svima lijepo teku ☺️
Savjet za sve cure koje će se pakirati za bolnicu/rodilište - ponesite čepiće za uši 🙈 mi smo već dobile novu cimericu i hrče onako muški 🙈😂 bit će zanimljiva noć (čitaj neprospavana)
Joj užas, kako ne podnosim hrkanjeee, dođe mi da ubijem nekog(muža😂😂), znala sam nabit slušalice u uha i glazbu na mob do kraja pojačati i još sam ga čula😂😂
Barbara - super vijesti.
Meni je doma renoviranje stana u udarnom tempu, narednih mjesec i pol zivim u vrecicama. Mislim da prije 1.6. nista necu moci poceti prati/pripremati.
Upravo sam selila svoj ormar koji je u sobi od starije u zajednicki walk-in muza i mene u spavacoj, 2 sata sam imala posla. Sad moram jos stvari od starije preseliti u nasu i ona se isto seli iz svoje u nasu sobu dok radovi ne zavrse.
Barbara super vijesti ☺️☺️
Ova opremanja,pranja i peglanja u punom jeku 😁😁 super da pripreme svima lijepo teku ☺️
Savjet za sve cure koje će se pakirati za bolnicu/rodilište - ponesite čepiće za uši 🙈 mi smo već dobile novu cimericu i hrče onako muški 🙈😂 bit će zanimljiva noć (čitaj neprospavana)
Pharma kad si na cuvanju da cepici, ali kad rodis ne. Praonu bi dobila za to, da si dijete neces cut.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ijaoo Pharma suosjecam se sa tobom, imala sam jednu takvu cimericu kad sam lezala... a drugoj je svaki dan muz donosio cevape sa lukom, citava soba smrdila i na kraju sam joj rekla 🙈🙈🙈
Mi smo sutra na dejtu i jedva cekam a od petka ide renoviranje, krecenje i spremanje...
Zadnjih dana muku mucim sa horor snovima, ima li vas jos takvih...? Snovi katastrofa i onda citav dan mislim na to sto sam sanjala 🙊😫
Jooojjj kad će pare s komplikacija, sad kad smijem malo u shoping za baby😀😀, još mi fali Octenisept sprej, Purelan kremica i bebici za pupak one gazice, bočica još jedna, jednu imam. Kolko mi tetra pelena treba za početak? Zasad imam 10 običnih bijelih(i jedno 20ak krpica za brisanje)
Zivcira me ova pametnjakovicka na temi kombinirani probir! Samo u Suncu se radi, ja cu se ranit!
Ena ja imam 30 ili 40 tetri, bijelih i sarenih i jedno 50ak krpica.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zivcira me ova pametnjakovicka na temi kombinirani probir! Samo u Suncu se radi, ja cu se ranit!
Ena ja imam 30 ili 40 tetri, bijelih i sarenih i jedno 50ak krpica.
😂😂😂😂daj se opusti draga, boli te k😂, ljepo si objasnila a ona nek sluša ak hoće😘😘🤗.
Ujbt kaj stvarno tolko tog treba??😱😱
Meni su sjele..ja sam dva paketa otvorila,krpice isto tako i sarenih paket,ostalo zapakirano
A imam ih 70-ak,dobila iz firme,da ne bi mislile ludaca kupovala😁
😂😂pa nek se nađe😊. Kupit ću još desetak za početak pa lako kupim još ak ću trebati..a valjda ću i dobiti nešto😀
Sortiraj odgovore
Najstariji