Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljica
    17. Travanj 2018. 21:55

A kaj se kolica tice(koliko sam skuzila) za sve terene su oni traktori kak ja to zovem s velikim kotacima(obicno na napuhavanje) i s amortizerima ovo sve izmedu tipa oni veliki, ali tanji kotaci mi se isto cine kao za gradske vozne vise, a kolica ispadnu dost glomazna i teska tako da to nije bas neki dobitak. Jane kolica sam vidla ovak po kvartu da mamite voze, ali mi se cine dosta maleno, ne znam koje sam.modele tocno vidla, al su dosta sitno izgledali tj. Nisko i usko
    Od cybexa sam vidla na netu jednu kolekciju by anna k ako se dobrk sjecam i predivna jeee, ali i skupocjena tak da to ne smijem ni gledat😂

💙 A.L.

ivymicek
    17. Travanj 2018. 22:24

Pahuljica

A kaj se kolica tice(koliko sam skuzila) za sve terene su oni traktori kak ja to zovem s velikim kotacima(obicno na napuhavanje) i s amortizerima ovo sve izmedu tipa oni veliki, ali tanji kotaci mi se isto cine kao za gradske vozne vise, a kolica ispadnu dost glomazna i teska tako da to nije bas neki dobitak. Jane kolica sam vidla ovak po kvartu da mamite voze, ali mi se cine dosta maleno, ne znam koje sam.modele tocno vidla, al su dosta sitno izgledali tj. Nisko i usko
    Od cybexa sam vidla na netu jednu kolekciju by anna k ako se dobrk sjecam i predivna jeee, ali i skupocjena tak da to ne smijem ni gledat😂

😂😂😂 Na kraju kaj god da odaberete bit će ok, nekako ćete se snać. Bitno da mogu u auto i do stana a da budete baš išli s njima u neke avanture, teško. 
    Laku noć klokanice 😘😘😘.
    Nivami nadam se da će proći alergija i pritisak.
    Sretno sutra svima na pregledima.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    17. Travanj 2018. 22:24

Ena31

🙃🙃🙃🙃moj dragi je prošvikao…veli da malome moramo čim prije napraviti bracu ili seku🤔🤔😱, hjooj, još ni ovog nisam rodila🤣🤣

Ja mog pitam onak bezveze kad cemo drugo kaze on odmah..reko jel nisi naucio na šogoricama (mojim sestrama), jedna ima 3 a druga 2. Svi su po 1 godinu razlike izmedu. Zar ne vidis koji je to kaos? 😅😅😅 bit ce kako Bog da, al ja bi ipak nekako 2-3 god razlike najmanje. Nije mi tesko trudnoca cak ni mucnine koje sam imala koliko kako "zonglirati" s dvoje malih malih. 
    Mi jos nismo kolica odabrali, dragi se ne moze odluciti 😆 a ja bi ih vec kupila ne mogu docekati.

All of God’s grace in one tiny face 💟

franovamamita
    17. Travanj 2018. 22:42

uh mucile me kontrakcije od popodne do nekih 21 bas sam se vec uplasila popila jos jedan magnezij i onda se otusirala i reko napokon mir...kad evo klincu otekle rukice gdje se cjepio i ima temperatur...dala sirup i stavila obloge i nema spavanja moram ga pratit...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    17. Travanj 2018. 22:45

franovamamita

uh mucile me kontrakcije od popodne do nekih 21 bas sam se vec uplasila popila jos jedan magnezij i onda se otusirala i reko napokon mir…kad evo klincu otekle rukice gdje se cjepio i ima temperatur…dala sirup i stavila obloge i nema spavanja moram ga pratit…

Uf franova držte se. Prati ga da.. miš mali bit će to sve ok.. šaljem pozitivne vibre da temperatura padne i da bar malo sklopiš oči. 💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Travanj 2018. 22:54

Ajoj Franovamamita, baš mi je žao zbog kontrakcija i malenog, nadam se da bude ok noć i da nebude imao temperaturu. Mene lupio magnezij+normabel i tonem lagano pa vam želim laku noćicu svima😍😘🤗

losah
    17. Travanj 2018. 23:18

Jules95 nama je termin isti dan 🤗😍. Moj bebac kos ne udara tako jako. osjetim ga ispod pupka kad se smirmi navecer...ali vjerujem da je kod tebe sve ok ako je dosad bilo. Mi idemo sljedeći tjstan na pregled. ne mogu dočekat, sad bi to već bio veliki decko 🤔😍. 
    pratim temu kolica i mene to muči...ne želim davati previše novaca za nešto što ću kratko voziti. Mi ćemo polovna kupiti. to je definitivna odluka. Sad samo premisljamo koja☺. 
    Stvarno ima ocuvsnih kolica...

franovamamita
    17. Travanj 2018. 23:19

hvala cure 😍😍😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Travanj 2018. 23:35

Moj je pisao bas kao u filmovima 🤣🤣🤣 na sve strane,  popisao me milijun puta.
    Franova,  drzite se,  past ce temp valjda od sirupa! E jel se cijepe nakon 5.god? Nest ko da mi zvoni da da.
    Moram pitat pedijatra.
    Ivy ja ti jos gledam kolica 😂😂😂😂,  u pravilu ne zurim,  zato kaj imam ova koja imam,  pa mi nije neki problem ni da rodim a da ne kupim druga,  ali mislim da cu uzet Bugaboo Cameleon definitivno,  samo je pitanje kad. Ne zelim da mi to M sam ide gledat i kupovat.
    Sto se tice razlike medju djecom,  meni je dugo trebalo da se odlucim za drugo. Razlika nam je eto vise od 5 godina. Moj Maksim je bio dobra beba,  od pocetka je puno spavao. Ok dok je bio na cici nije spavao u komadu,  ali je spavao do 10 11 ujutro svaki dan. Od kad je prestao dojiti po noci,  spavao je u komadu. Stvarno sto se toga tice nismo imali problema. Meni je vise trauma bila porod i zato sam se toliko pripremala za drugo.
    Moj se zna sad zajebavat da bi mogli jos i trece,  sad brzinski,  ali nakon svakog pregleda mi veli,  ma previse je ovo stresa i za mene,  a kamoli za tebe.
    Tak da... Kad Aleks izadje ja zatvaram butigu. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    17. Travanj 2018. 23:43

proud ne sljedece cjepivo je ovo pred skolu....a pala je vec temperatura dala sam nurofen on mu najbrze rusi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.