Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    17. Travanj 2018. 15:09

baarbaraa29

Aha ja sam kod kuce jer danas mi nisu mogli to obavit, a ujutro se prijavljujem u bolnicu!
    Nasla sam sad o tom pregledu. FETALNI FIBRONEKTIN. Vidim da rade i tu kod nas, al eto nikad cula!

Oprosti, znam da sam jos nesto htjela napisati. Nadam se da ce nalaz biti dobar, dat ce Bog 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Yvone
    17. Travanj 2018. 15:14

Mina- meni je tako bilo ali na samom početku trudnoce. Izbjegavaj hranu koja napuhava bar dok se ne smiri. Probaj sto bolje regulirati probavu, jer ako je do toga to je najveća pomoć. Meni je bilo od probave. 

baarbaraa29
    17. Travanj 2018. 15:32

Da, na kraju opet samo neka procjena i statistika! Sad sam se vec smirila i uvjerena sam da ce bit dobro i da ce nas malisa ako i urani to bit nesto malo kad on vec bude pravi decko i da ce ovi problemi mami samo pomoc da porod bude brzi (naivno ha?😊) i da se sto prije mazimo!
    Ma od skole nista, osim sto cu od kuce ucit i ako Bog da izaci samo na ispit 26.5.
    Mina 
    Mia eto znaci stvarno bez pravila! Ja sam imala op.pa je kao zbog toga. A nista, sa srecom i strpljenjem objema!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    17. Travanj 2018. 15:36

Sve sam procitala, al sam i pol zaboravila.drago mi je da je vecini dobro bilo na pregledima, a kome je rečeno mirovanje,nek samo slusa... Ko bedak sam, nist ne zapamtim.
    Mateya, znači dobri su u Suncu?

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    17. Travanj 2018. 15:46

mateya1993

Jutro cure! Evo bila sam danas na 4D uzv u Suncu. Bio je dragi samnom.Curica je 100%. Sve je u redu. Ima 683g. Jedino nije uspjela liijepo snimiti lice jer je posteljica naprijed pa se ne vidi najbolje. Joj presretna sam. Doktorica me sve u detalje ispitala,objasnila ono što me zanimalo,zbilja svaka joj čast. Da je bar moja ginekologica kao ova u Suncu. Ultrazvuk je trajao 40min.
    Ena-drago mi je da je sve u redu i da smiješ šetat
    Nove cure dobrodošle
    Ako sam koga zaboravila nemojte mi zamjeriti.

Drago mi je da je sve u redu. A jesi dobila jos sličica?
    Mia789, drzim fige da nece doci do ranijeg poroda, samo slusaj doktore.

26.8. Ivan 💙💙

• honeyhoney
    17. Travanj 2018. 15:54

Mina, meni to zvuči kao da te mučila probava, a ova bol oko jajnika je možda ligament? 
    Ako je onako oštra trenutna bol onda vjerojatno je ligament i to je normalno.
    A za ove druge bolove - probaj malo više jogurta u prehranu :) kažem to zato što ja često pomiješam menstrualne bolove i bolove od lošije probave, a sad je tu još i bol rastezanja maternice jer bebe rastu :D
    Ja sam išla jednom na hitnu u bolnicu i od onda sam naučila - ako nema krvarenja ili kontrakcija (menstrualnih bolova s nekim razmacima), nema puno razloga za brigu. A opet, ako te baš brine i nastavi se, najbolje je nazvati ginićku :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Mladamamica1911
    17. Travanj 2018. 16:19

prvi dio robice stigao 😊
    Sto mislite jel to dosta ili? Od 50-62 
    Ii jel pre rano da krenem prat, peglat i slagat ? 
    Pomozite nisam pametna 😐

mateya1993
    17. Travanj 2018. 16:24

macica29

mateya1993

Jutro cure! Evo bila sam danas na 4D uzv u Suncu. Bio je dragi samnom.Curica je 100%. Sve je u redu. Ima 683g. Jedino nije uspjela liijepo snimiti lice jer je posteljica naprijed pa se ne vidi najbolje. Joj presretna sam. Doktorica me sve u detalje ispitala,objasnila ono što me zanimalo,zbilja svaka joj čast. Da je bar moja ginekologica kao ova u Suncu. Ultrazvuk je trajao 40min.
    Ena-drago mi je da je sve u redu i da smiješ šetat
    Nove cure dobrodošle
    Ako sam koga zaboravila nemojte mi zamjeriti.

Drago mi je da je sve u redu. A jesi dobila jos sličica?
    Mia789, drzim fige da nece doci do ranijeg poroda, samo slusaj doktore.

Dobri su u Suncu  Dobila sam dosta ovih običnih slika i cijeli uzv snimljen na cd-u. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

17. Travanj 2018. 16:37

Mladamamica1911

prvi dio robice stigao 😊
    Pomozite nisam pametna 😐

😍😍😍sve je slatkoo😍😍, za količinu neznam, ja još nemam ni pola😂😂, a mislim da nije rano da si počneš polako pripremati dok još možeš fizički😀, ja sad napokon smijem malo al eto baš se i nemogu pohvaliti da mogu, budem malo na nogama i moram leći zbog pritiska dole..tako da mislim samo ti polako daj😀

Mladamamica1911
    17. Travanj 2018. 16:42

Ena31

Mladamamica1911

prvi dio robice stigao 😊
    Pomozite nisam pametna 😐

😍😍😍sve je slatkoo😍😍, za količinu neznam, ja još nemam ni pola😂😂, a mislim da nije rano da si počneš polako pripremati dok još možeš fizički😀, ja sad napokon smijem malo al eto baš se i nemogu pohvaliti da mogu, budem malo na nogama i moram leći zbog pritiska dole..tako da mislim samo ti polako daj😀

Ja sam bome u zacuđujuce dobroj formi s tim da sam 25 tjedana lezala ...mogu sat, dva bez problema izdrzat hodajuci(spora sam ko puž ali mogu) a odkad sam dobila dozvolu za kretanjem bome osim usisavanja i pranja poda obavljam sve iako se mm ljuti i urla da legnem da ne cucim i saginjem se al meni je toliko falilo svakodnevno obavljanje obaveza da si ne mogu pomoc 😊
    Kolica,njihalicu, autosjedalicu i kinbac smo nabavili jel mi fali jos sto? Ja znam da mozda gluposti pitam al prvo je i nemam bas iskustva s bebama tako da 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI