Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    17. Travanj 2018. 15:46

mateya1993

Jutro cure! Evo bila sam danas na 4D uzv u Suncu. Bio je dragi samnom.Curica je 100%. Sve je u redu. Ima 683g. Jedino nije uspjela liijepo snimiti lice jer je posteljica naprijed pa se ne vidi najbolje. Joj presretna sam. Doktorica me sve u detalje ispitala,objasnila ono što me zanimalo,zbilja svaka joj čast. Da je bar moja ginekologica kao ova u Suncu. Ultrazvuk je trajao 40min.
    Ena-drago mi je da je sve u redu i da smiješ šetat
    Nove cure dobrodošle
    Ako sam koga zaboravila nemojte mi zamjeriti.

Drago mi je da je sve u redu. A jesi dobila jos sličica?
    Mia789, drzim fige da nece doci do ranijeg poroda, samo slusaj doktore.

26.8. Ivan 💙💙

• honeyhoney
    17. Travanj 2018. 15:54

Mina, meni to zvuči kao da te mučila probava, a ova bol oko jajnika je možda ligament? 
    Ako je onako oštra trenutna bol onda vjerojatno je ligament i to je normalno.
    A za ove druge bolove - probaj malo više jogurta u prehranu :) kažem to zato što ja često pomiješam menstrualne bolove i bolove od lošije probave, a sad je tu još i bol rastezanja maternice jer bebe rastu :D
    Ja sam išla jednom na hitnu u bolnicu i od onda sam naučila - ako nema krvarenja ili kontrakcija (menstrualnih bolova s nekim razmacima), nema puno razloga za brigu. A opet, ako te baš brine i nastavi se, najbolje je nazvati ginićku :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Mladamamica1911
    17. Travanj 2018. 16:19

prvi dio robice stigao 😊
    Sto mislite jel to dosta ili? Od 50-62 
    Ii jel pre rano da krenem prat, peglat i slagat ? 
    Pomozite nisam pametna 😐

mateya1993
    17. Travanj 2018. 16:24

macica29

mateya1993

Jutro cure! Evo bila sam danas na 4D uzv u Suncu. Bio je dragi samnom.Curica je 100%. Sve je u redu. Ima 683g. Jedino nije uspjela liijepo snimiti lice jer je posteljica naprijed pa se ne vidi najbolje. Joj presretna sam. Doktorica me sve u detalje ispitala,objasnila ono što me zanimalo,zbilja svaka joj čast. Da je bar moja ginekologica kao ova u Suncu. Ultrazvuk je trajao 40min.
    Ena-drago mi je da je sve u redu i da smiješ šetat
    Nove cure dobrodošle
    Ako sam koga zaboravila nemojte mi zamjeriti.

Drago mi je da je sve u redu. A jesi dobila jos sličica?
    Mia789, drzim fige da nece doci do ranijeg poroda, samo slusaj doktore.

Dobri su u Suncu  Dobila sam dosta ovih običnih slika i cijeli uzv snimljen na cd-u. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

17. Travanj 2018. 16:37

Mladamamica1911

prvi dio robice stigao 😊
    Pomozite nisam pametna 😐

😍😍😍sve je slatkoo😍😍, za količinu neznam, ja još nemam ni pola😂😂, a mislim da nije rano da si počneš polako pripremati dok još možeš fizički😀, ja sad napokon smijem malo al eto baš se i nemogu pohvaliti da mogu, budem malo na nogama i moram leći zbog pritiska dole..tako da mislim samo ti polako daj😀

Mladamamica1911
    17. Travanj 2018. 16:42

Ena31

Mladamamica1911

prvi dio robice stigao 😊
    Pomozite nisam pametna 😐

😍😍😍sve je slatkoo😍😍, za količinu neznam, ja još nemam ni pola😂😂, a mislim da nije rano da si počneš polako pripremati dok još možeš fizički😀, ja sad napokon smijem malo al eto baš se i nemogu pohvaliti da mogu, budem malo na nogama i moram leći zbog pritiska dole..tako da mislim samo ti polako daj😀

Ja sam bome u zacuđujuce dobroj formi s tim da sam 25 tjedana lezala ...mogu sat, dva bez problema izdrzat hodajuci(spora sam ko puž ali mogu) a odkad sam dobila dozvolu za kretanjem bome osim usisavanja i pranja poda obavljam sve iako se mm ljuti i urla da legnem da ne cucim i saginjem se al meni je toliko falilo svakodnevno obavljanje obaveza da si ne mogu pomoc 😊
    Kolica,njihalicu, autosjedalicu i kinbac smo nabavili jel mi fali jos sto? Ja znam da mozda gluposti pitam al prvo je i nemam bas iskustva s bebama tako da 😁

17. Travanj 2018. 16:48

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

prvi dio robice stigao 😊
    Pomozite nisam pametna 😐

Ja sam bome u zacuđujuce dobroj formi s tim da sam 25 tjedana lezala …mogu sat, dva bez problema izdrzat hodajuci(spora sam ko puž ali mogu) a odkad sam dobila dozvolu za kretanjem bome osim usisavanja i pranja poda obavljam sve iako se mm ljuti i urla da legnem da ne cucim i saginjem se al meni je toliko falilo svakodnevno obavljanje obaveza da si ne mogu pomoc 😊
    Kolica,njihalicu, autosjedalicu i kinbac smo nabavili jel mi fali jos sto? Ja znam da mozda gluposti pitam al prvo je i nemam bas iskustva s bebama tako da 😁

Bome si dobra, ja ležala 10t i za ništa sam više..al možda mi se vrati snaga kroz dan dva dok se priviknem da smijem malo😀. I dobro ti veli, nemoj čučati i saginjati se..ni forsirati puno, samo polako, još imamo mi za izgurati...
    Samo ti pitaj😂😂i ja ću prepisati kad ti iskusne mamice odgovore😘🤗

mina04
    17. Travanj 2018. 16:50

honeyhoney

Mina, meni to zvuči kao da te mučila probava, a ova bol oko jajnika je možda ligament?
    Ako je onako oštra trenutna bol onda vjerojatno je ligament i to je normalno.
    A za ove druge bolove - probaj malo više jogurta u prehranu :) kažem to zato što ja često pomiješam menstrualne bolove i bolove od lošije probave, a sad je tu još i bol rastezanja maternice jer bebe rastu :D
    Ja sam išla jednom na hitnu u bolnicu i od onda sam naučila - ako nema krvarenja ili kontrakcija (menstrualnih bolova s nekim razmacima), nema puno razloga za brigu. A opet, ako te baš brine i nastavi se, najbolje je nazvati ginićku :)

Hvala ti 😘
    Budem vidila sutra ako me nastavi bolit, popodne idem svojoj dr 

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    17. Travanj 2018. 16:59

Barbara ma to će onda sve biti ok,samo te čeka strogo mirovanje da se ne bi skraćivao dalje..dok god si zatvorena i bez kontrakcija,mislim da neće biti problema ☺️

Mia evo ja ti od četvrtka lezim i nije toliko strašno..čak mi i dani dosta brzo prolaze..imam super curke u sobi,svaki dan netko dođe u posjetu pa mi skrate vrijeme..evo,i ovo sam napisala prije valjda 2 sata i tek sad uspijevam poslati,zaokupile me posjete 😁

• honeyhoney
    17. Travanj 2018. 17:04

Mladamamica a prematalicu? :D
    Naša čeka na mašini hahaha :D 
    Super ti je robica :)) imam možda malo više, ubacila sam još hlački s capama i pidžamica.
    Prvo sam mislila, ljetna je beba, ne treba toga puno, ali opet, ne može beba od mjesec dana baš biti s golim capama previše, kaj ne? :/ 
    Cure drage, ja sam ležala samo 2 tjedna i izludila, svaka vam čast, kapa dolje. To je prava žrtva. 25 tjedana?? Vau :O
    Ljubav majke stvarno čuda radi. Sve više kužim svoju mamu :)

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.