Mia samo hrabro,drži se..slijedi strogo mirovanje,ali vjerujem da će sve dobro proći..kao što Proud veli,na kraju zbog discipline dobar dio izgura skroz do termina 😉 a i oni će te u bolnici držati pod kontrolom i dati sve od sebe za najbolji mogući ishod
Barbara ne znam ni ja kakva je to pretraga..a jesu ti rekli zbog čega misle da postoji eventualna opasnost od prijevremenog poroda?samo zbog cerviksa?

Evo cure da svima napisem, ja sam vam 32+2 tt. Ono sto je tjesi je da je bebica ok, odlicno se razvija i sve, ali evo taj moj cerviks pravi probleme. Koliko god ne volim bolnicu sigurnija sam da sam ovdje pod kontrolom jer u ovakvom stanj kod kuce bi stvarno prosvikala.
Hvala vam svima na podrsci, sada svaka lijepa rijec😘😘
Barbara oprosti, ali u svoj ovoj zbrci nisam ni citala. Sto je problem kod tebe?

Proud pojma nemam. Danas nisam mogla na to jer me ona vec ceprkala, a kao na osnovi nalaza tog pregleda (u sali, pa mi to vec zvuci strasno) se vidi ishod za sljedeci 10 dana i dali ostajem na injekcijama za pluca…😕
Fakat prvi put cujem za to, ocito kod nas to jos ne rade, jer stvarno ne znam nikoga s nasom dijagnozom da je na to isao.
U svakom slucaju, sretno i vjerujem u pozitivan ishod! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo cure da svima napisem, ja sam vam 32+2 tt. Ono sto je tjesi je da je bebica ok, odlicno se razvija i sve, ali evo taj moj cerviks pravi probleme. Koliko god ne volim bolnicu sigurnija sam da sam ovdje pod kontrolom jer u ovakvom stanj kod kuce bi stvarno prosvikala.
Hvala vam svima na podrsci, sada svaka lijepa rijec😘😘
Barbara oprosti, ali u svoj ovoj zbrci nisam ni citala. Sto je problem kod tebe?
Sve će to dobro proći..kontrakcija zasad nema?mozda će ti dati deksametazon da potaknu sazrijevanje pluća u slučaju da porod krene ranije i morat ćeš strogo mirovati,ali pod njihovim budnim okom ćeš biti mirnija..a i blizu si sigurnim tjednima 😉

Pharmamma aha samo zbog cerviksa. Inace zatvorena i bez kontrakcija.
Mia isto skracen cerviks. 2,4. Jesi ti samo na mirovanju ili i nekakvoj terapiji? Vi ste bolji s tjednima 😊 Jesi imala kakav zahvat prije ili se jednostavno krati bez razloga?
I ja potpisujem Miu - sad svaka rijec znaci! Hvala🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke držte se! Nadam se da će se cerviksi smiriti i vratiti na staro. Ja se nadam da ću imati porod ko moja mama. Rodila u roku 1h otkad je dobila trudove svi se čudili da ne prvorotkinja i kaže da ju je boljelo tek toliko da osjeti.
U vinogradskoj gdje planiram rodit su nam rekli da se možemo naručiti na akupunkturu u ambulantu za bol ide se jednom tjedno od 36. Tjedna nadalje. Smanjuje bol pri porođaju, brže ide otvaranje i porod traje kraće. Raspitajte se u svojim bolnicama dal imaju to.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pharma, hvala ti puno, kontrakcija za sada nema, deksametazon ce mi dati tako da smo sigurni:) koliko znam i ti si u bolnici na mirovanju? Reci mi da nije tako strasno😁
Barbara, ja sam do sada bila samo na mirovanju, a sada ne znam hoce mi u bolnici dati kakvu terapiju. Zahvat nisam imala, kaze doktorica da ni oni ne znaju zasto se to skracuje :/
Ti jos uvijek mirujes kuci?

Hej zenske..
Ena odlicne vijesti sad samo polako koliko mozes 😊
Pharma i Mateya prekrasne slikice. Mia nadam se da ce sve biti u redu, bolje je da si pod nadzorom.
Majda cestitam od srca!
Trebam pomoc/savjet, jucer sam imala onak menstrualne bolove, nekako me mucilo i na wc. Cijelu noc me mucila crijeva ko da su puna zraka, cak me i lijeva strana onak bas bolila. Sve je koliko toliko ok bilo do maloprije kad sam se ustala a jedva sam stala na lijevu nogu koliko me boli ajmo reci jajnik tako nekako. Ne znam sta da mislim, ak odem na hitnu bojim se reci ce sta sam dolazila. Bebo se tu i tamo javi, nekako slabije nego prosli tjedan.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Aha ja sam kod kuce jer danas mi nisu mogli to obavit, a ujutro se prijavljujem u bolnicu!
Nasla sam sad o tom pregledu. FETALNI FIBRONEKTIN. Vidim da rade i tu kod nas, al eto nikad cula!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Aha ja sam kod kuce jer danas mi nisu mogli to obavit, a ujutro se prijavljujem u bolnicu!
Nasla sam sad o tom pregledu. FETALNI FIBRONEKTIN. Vidim da rade i tu kod nas, al eto nikad cula!
Sad ja citam, al da nikad cula. Ma da koliko vidim opet ti tu nista ne znas, sto je i logicno, nitko ne moze znat. Tipa kao s kombiniranim, saznas kolike su sanse za prijevremeni porod, ali ne sa sigurnoscu.
Vec sam mislila da je to neka wau pretraga za koju ovi nasi tu jos nisu ni culi.
Ugl Barbara, nisi otvorena, kako sam vec rekla, sto ti vec u startu smanjuje za sada sansu za prijevremeni porod. Samo pozitivna budi i molim te, drzi se kreveta! Pusti skolu, pusti sve! Drzi se kreveta!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji