Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    17. Travanj 2018. 14:38

Pharmamma aha samo zbog cerviksa. Inace zatvorena i bez kontrakcija.
    Mia isto skracen cerviks. 2,4. Jesi ti samo na mirovanju ili i nekakvoj terapiji? Vi ste bolji s tjednima 😊 Jesi imala kakav zahvat prije ili se jednostavno krati bez razloga?
    I ja potpisujem Miu - sad svaka rijec znaci! Hvala🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tinchyca
    17. Travanj 2018. 14:40

Curke držte se! Nadam se da će se cerviksi smiriti i vratiti na staro. Ja se nadam da ću imati porod ko moja mama. Rodila u roku 1h otkad je dobila trudove svi se čudili da ne prvorotkinja i kaže da ju je boljelo tek toliko da osjeti.

U vinogradskoj gdje planiram rodit su nam rekli da se možemo naručiti na akupunkturu u ambulantu za bol ide se jednom tjedno od 36. Tjedna nadalje. Smanjuje bol pri porođaju, brže ide otvaranje i porod traje kraće. Raspitajte se u svojim bolnicama dal imaju to.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Mia789
    17. Travanj 2018. 14:43

Pharma, hvala ti puno, kontrakcija za sada nema, deksametazon ce mi dati tako da smo sigurni:) koliko znam i ti si u bolnici na mirovanju? Reci mi da nije tako strasno😁
    Barbara, ja sam do sada bila samo na mirovanju, a sada ne znam hoce mi u bolnici dati kakvu terapiju. Zahvat nisam imala, kaze doktorica da ni oni ne znaju zasto se to skracuje :/ 
    Ti jos uvijek mirujes kuci?

mina04
    17. Travanj 2018. 14:55

Hej zenske..
    Ena odlicne vijesti sad samo polako koliko mozes 😊
    Pharma i Mateya prekrasne slikice. Mia nadam se da ce sve biti u redu, bolje je da si pod nadzorom.
    Majda cestitam od srca!
    Trebam pomoc/savjet, jucer sam imala onak menstrualne bolove, nekako me mucilo i na wc. Cijelu noc me mucila crijeva ko da su puna zraka, cak me i lijeva strana onak bas bolila. Sve je koliko toliko ok bilo do maloprije kad sam se ustala a jedva sam stala na lijevu nogu koliko me boli ajmo reci jajnik tako nekako. Ne znam sta da mislim, ak odem na hitnu bojim se reci ce sta sam dolazila. Bebo se tu i tamo javi, nekako slabije nego prosli tjedan.

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    17. Travanj 2018. 14:58

Aha ja sam kod kuce jer danas mi nisu mogli to obavit, a ujutro se prijavljujem u bolnicu!
    Nasla sam sad o tom pregledu. FETALNI FIBRONEKTIN. Vidim da rade i tu kod nas, al eto nikad cula!

17. Travanj 2018. 15:08

baarbaraa29

Aha ja sam kod kuce jer danas mi nisu mogli to obavit, a ujutro se prijavljujem u bolnicu!
    Nasla sam sad o tom pregledu. FETALNI FIBRONEKTIN. Vidim da rade i tu kod nas, al eto nikad cula!

Sad ja citam,  al da nikad cula. Ma da koliko vidim opet ti tu nista ne znas,  sto je i logicno,  nitko ne moze znat. Tipa kao s kombiniranim,  saznas kolike su sanse za prijevremeni porod,  ali ne sa sigurnoscu.
    Vec sam mislila da je to neka wau pretraga za koju ovi nasi tu jos nisu ni culi. 
    Ugl Barbara,  nisi otvorena,  kako sam vec rekla,  sto ti vec u startu smanjuje za sada sansu za prijevremeni porod. Samo pozitivna budi i molim te,  drzi se kreveta! Pusti skolu,  pusti sve! Drzi se kreveta!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    17. Travanj 2018. 15:09

baarbaraa29

Oprosti, znam da sam jos nesto htjela napisati. Nadam se da ce nalaz biti dobar, dat ce Bog 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Yvone
    17. Travanj 2018. 15:14

Mina- meni je tako bilo ali na samom početku trudnoce. Izbjegavaj hranu koja napuhava bar dok se ne smiri. Probaj sto bolje regulirati probavu, jer ako je do toga to je najveća pomoć. Meni je bilo od probave. 

baarbaraa29
    17. Travanj 2018. 15:32

Da, na kraju opet samo neka procjena i statistika! Sad sam se vec smirila i uvjerena sam da ce bit dobro i da ce nas malisa ako i urani to bit nesto malo kad on vec bude pravi decko i da ce ovi problemi mami samo pomoc da porod bude brzi (naivno ha?😊) i da se sto prije mazimo!
    Ma od skole nista, osim sto cu od kuce ucit i ako Bog da izaci samo na ispit 26.5.
    Mina 
    Mia eto znaci stvarno bez pravila! Ja sam imala op.pa je kao zbog toga. A nista, sa srecom i strpljenjem objema!

Marijaa30
    17. Travanj 2018. 15:36

Sve sam procitala, al sam i pol zaboravila.drago mi je da je vecini dobro bilo na pregledima, a kome je rečeno mirovanje,nek samo slusa... Ko bedak sam, nist ne zapamtim.
    Mateya, znači dobri su u Suncu?

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.