Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2018. 22:29

ami25

Ena i pahuljica bas ste preslatkeja sam 22 tjedna utorak i jos mi se ne vidi busa nadam se da ubrzo hoće. Ja sam pred kraj ljeta s terminom tako da sam negdje među zadnjima s ljetnih al čim sam vidjela da su zimske bebe otvorile vec temu sve me panika lovi kako vrijeme leti

Bude draga, samo će ti iskočiti, nećeš se ni snaći😂😂, moja je unatrag tjedan dana naočigled narasla, bar tak veli muž i šogorica😂😂,  a i meni izgleda...al ti s veličinom dolazi i težina, tak da se pripremi😂😂

ami25
    15. Travanj 2018. 22:44

Da to svi kazu da na kraju naraste preko noći doslovno  zasad tri kile al u zadnje vrijeme toliko jedem da mislim da cu vise na hranu potrošit nego na stvari za bebu tako da ocekujem fino povećanje kilica al to mi je zadnje s čim se opterećujem. Neka nas velikih :P 

💙Bartol💙

MaliJelen
    15. Travanj 2018. 23:02

Ena31

MaliJelen

Zgodna Pahuljica 😀
    Ne znam kak vi ali ja i da mi se ne pisa uvijek mogu pisat… i nakon pisanja 😂
    Ena ja se zato vise ne depiliram, samo mi je muka od tog, a ovo cupavo me uopce ne smeta, ni pred dr mi nije neugodno, a niko drugi me i ne gleda 😌
    Ima li koja od vas kucnog ljubimca? I sto mislite o bebama i zivotinjama zajedno? Bili im dale da budu blizu vasih beba?

Ali kad ideš roditi nesmije biti čupavo, a po iskustvu cura koje su rodile bolje da to sama riješiš nego da te sestre tamo idu brijati🙃🙃…imam 2 psa i hrpu mačaka, sve ih jaako volim ali baš da ću dati da mi budu s tek rođenom bebicom neću, svakome na izbor al u mom stanu dok je beba mala nebude životinja, srećom pa imamo veliko dvorište i drugi dio kuće di su svekar i svekrva pa mogu biti s njima ljubimci..kad beba ojača i poraste naravno da ću ju učiti na život s životinjama😀.

A pitam jer sam u stanu sa psom i mackom, bas si razmisljam, svaki dan se mora usisavati zbog dlaka, a kad beba dode.... neizbjeznan je suzivot, ne sad bas da ce plazit po njoj, moci ce je vidjet i cuvat, ali ne neki prevelki kontakt.... mali mi je prostor tu za sve nas...
    A sad o mojoj dlakavosti 😂 znam da cu morat za porod se pripremiti, ali do tada u mom stanu zive samo dlakavci 😛😛
    Danas je bio naporan dan, prepone ne prestaju razvaljivati.
    Zelim vam svima ugodnu, bezbolnu i laku noc 😘🌃😴

MaliJelen
    15. Travanj 2018. 23:08

ami25

Da to svi kazu da na kraju naraste preko noći doslovno zasad tri kile al u zadnje vrijeme toliko jedem da mislim da cu vise na hranu potrošit nego na stvari za bebutako da ocekujem fino povećanje kilica al to mi je zadnje s čim se opterećujem. Neka nas velikih :P

Da i ja sam se samo jedan dan zacudila od kud ovaj trbuh? Al sto je veci sve mi je lijepsi, a o kilama ne razmisljam 🍖🍰🍫 ... Samo uzivaj i nek je beba ziva, zdrava i dobro nahranjena 😂😂

15. Travanj 2018. 23:27

ami25

Da to svi kazu da na kraju naraste preko noći doslovno zasad tri kile al u zadnje vrijeme toliko jedem da mislim da cu vise na hranu potrošit nego na stvari za bebutako da ocekujem fino povećanje kilica al to mi je zadnje s čim se opterećujem. Neka nas velikih :P

Ma nisam mislila na težinu kao na kile nego će ti trbuh biti težak za nosit😂, meni ovih preko 2, 5kg bebe i maternica i plodna voda već sad budu teški za nosit, a di je kraj😂😂

ami25
    15. Travanj 2018. 23:40

Ena kad kazem ljudima kad je termin samo cujem komentare ajoj po onim vrućinama s takvim trbuhom, jadna itd itd jos me i ti hrabriš
    MaliJelen kad sam vec komentirala kilazu - koliko jedem mora bit najzdravija beba  Zelim ti laku noć 

💙Bartol💙

pharmamma
    16. Travanj 2018. 07:22

Jutro ljepotice 😘
    Vidim priča se o iskakanju trbuščića..mene sad ne viđaju svi svaki dan pa samo dobivam komentare da sam se zaokružila 😂😂 dobro,i udebljala hahahah ne bi se ni čudila jer samo jedem,a ne mrdam 🙈
    A kaj se tiče životinja, zove mene jučer dragi i pita: da ja odem po maltezera prije nego se ti vratiš doma? 🙈 već neko vrijeme razmišljamo da nabavimo psića i on sad dođe na ovu ideju 😂 inače nisam bas za to da pas plazi po novorođenoj bebi, ali je super kad malo porastu i imaju društvo za igranje 😊 prekrasno ih je vidjeti skupa ❤️ 

Mya
    16. Travanj 2018. 07:53

Jutro cure..ja kod svojih imam maltezera i cim sam ostala trudna,on je prvi osjetio,toliko pazljiv i nema više da skoci na trbuh ako lezim,samo se sklupca i prisloni glavu na trbuh,tak spava

Mya
    16. Travanj 2018. 07:54

Pharmamma kako je tebi,mozes spavat?znas kad cete doma?

ivymicek
    16. Travanj 2018. 08:12

Dobro jutro!
    Mi nemamo peseka u kući, zbog muža ne zbog djece a moji jako vole životinje.
    Zaboravih jučer pa evo danas Pharma bravo za prvo samostalno pikanje 🎊.
    Sretno danas na pregledima! 
    Idem kikache spremit za vrtić 😘.
    Kuhate nešto fino? Nemam ideje 😌

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.