Jutro ljepotice 😘
Vidim priča se o iskakanju trbuščića..mene sad ne viđaju svi svaki dan pa samo dobivam komentare da sam se zaokružila 😂😂 dobro,i udebljala hahahah ne bi se ni čudila jer samo jedem,a ne mrdam 🙈
A kaj se tiče životinja, zove mene jučer dragi i pita: da ja odem po maltezera prije nego se ti vratiš doma? 🙈 već neko vrijeme razmišljamo da nabavimo psića i on sad dođe na ovu ideju 😂 inače nisam bas za to da pas plazi po novorođenoj bebi, ali je super kad malo porastu i imaju društvo za igranje 😊 prekrasno ih je vidjeti skupa ❤️

Jutro cure..ja kod svojih imam maltezera i cim sam ostala trudna,on je prvi osjetio,toliko pazljiv i nema više da skoci na trbuh ako lezim,samo se sklupca i prisloni glavu na trbuh,tak spava
Dobro jutro!
Mi nemamo peseka u kući, zbog muža ne zbog djece a moji jako vole životinje.
Zaboravih jučer pa evo danas Pharma bravo za prvo samostalno pikanje 🎊.
Sretno danas na pregledima!
Idem kikache spremit za vrtić 😘.
Kuhate nešto fino? Nemam ideje 😌

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharmamma kako je tebi,mozes spavat?znas kad cete doma?
Recimo da mogu...spavam na rate..2-3 puta kratko tokom dana i onda koliko uspijem tokom noći..zaspim od dosade 😂 u četvrtak bude tjedan dana od ultrazvuka i onda rade kontrolni da vidimo kakva je situacija..do tad ne znam ništa..iskreno se nadam da će mrvica narasti dovoljno da nastavimo mirovati doma,a ne tu

Pharma, nadam se da cete ici doma, ljepse je zasigurno...
Ami, ti si dobra s kilama, ja sam na +6, previse jedem...ne znam kaj mi je. A trbuh se povecao za 10 cm od pocetka. Ja cu biti velika u 8.mj 😋

26.8. Ivan 💙💙
Jutro curke. Pahuljica baš si lijepa trudnica i preslatka buša 😍
Kaj se tiče peseka mi imamo dva. Labradoricu od 27 kg i malu miješanku od 7. Obadvije su s nama u kući. Isto usisavam svaki dan i strah me malo kak će sve to ići kad dođe bebač, previše smo se vezali za njih da ih stavimo u dvorište. Ovak ova mala i ja ležimo i ona čuva bebu.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pharmamma kako je tebi,mozes spavat?znas kad cete doma?
Recimo da mogu…spavam na rate..2-3 puta kratko tokom dana i onda koliko uspijem tokom noći..zaspim od dosade 😂 u četvrtak bude tjedan dana od ultrazvuka i onda rade kontrolni da vidimo kakva je situacija..do tad ne znam ništa..iskreno se nadam da će mrvica narasti dovoljno da nastavimo mirovati doma,a ne tu
Drzim fige da bude sve ok i da dodete doma
Jutro cure😀, evo i nas, spavali na rate, papamo i pijemo kavu. Nisam vam stavila fotkice jučer, nisam dobila luster i zavjese al je opet šogorica poharala pepco😂😂

Jutro curke. Pahuljicabaš si lijepa trudnica i preslatka buša 😍
Kaj se tiče peseka mi imamo dva. Labradoricu od 27 kg i malu miješanku od 7. Obadvije su s nama u kući. Isto usisavam svaki dan i strah me malo kak će sve to ići kad dođe bebač, previše smo se vezali za njih da ih stavimo u dvorište. Ovak ova mala i ja ležimo i ona čuva bebu.
Nemam psa doma, imali smo prije, ali ne mogu vjerovati da tak leze kraj trbuha. Bas me zanima osjecaju li da se nesto mice nutra i udara.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji