Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Travanj 2018. 08:17

J@m@

Pharmamma kako je tebi,mozes spavat?znas kad cete doma?

Recimo da mogu...spavam na rate..2-3 puta kratko tokom dana i onda koliko uspijem tokom noći..zaspim od dosade 😂 u četvrtak bude tjedan dana od ultrazvuka i onda rade kontrolni da vidimo kakva je situacija..do tad ne znam ništa..iskreno se nadam da će mrvica narasti dovoljno da nastavimo mirovati doma,a ne tu

Marijaa30
    16. Travanj 2018. 08:39

Pharma, nadam se da cete ici doma, ljepse je zasigurno... 
    Ami, ti si dobra s kilama, ja sam na +6, previse jedem...ne znam kaj mi je.  A trbuh se povecao za 10 cm od pocetka. Ja cu biti velika u 8.mj 😋

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    16. Travanj 2018. 08:41

Jutro curke. Pahuljica baš si lijepa trudnica i preslatka buša 😍 
    Kaj se tiče peseka mi imamo dva. Labradoricu od 27 kg i malu miješanku od 7. Obadvije su s nama u kući. Isto usisavam svaki dan i strah me malo kak će sve to ići kad dođe bebač, previše smo se vezali za njih da ih stavimo u dvorište. Ovak ova mala i ja ležimo i ona čuva bebu. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    16. Travanj 2018. 08:44

pharmamma

J@m@

Pharmamma kako je tebi,mozes spavat?znas kad cete doma?

Recimo da mogu…spavam na rate..2-3 puta kratko tokom dana i onda koliko uspijem tokom noći..zaspim od dosade 😂 u četvrtak bude tjedan dana od ultrazvuka i onda rade kontrolni da vidimo kakva je situacija..do tad ne znam ništa..iskreno se nadam da će mrvica narasti dovoljno da nastavimo mirovati doma,a ne tu

Drzim fige da bude sve ok i da dodete doma

16. Travanj 2018. 08:58

Jutro cure😀, evo i nas, spavali na rate, papamo i pijemo kavu. Nisam vam stavila fotkice jučer, nisam dobila luster i zavjese al je opet šogorica poharala pepco😂😂

Marijaa30
    16. Travanj 2018. 09:00

Tinchyca

Jutro curke. Pahuljicabaš si lijepa trudnica i preslatka buša 😍
    Kaj se tiče peseka mi imamo dva. Labradoricu od 27 kg i malu miješanku od 7. Obadvije su s nama u kući. Isto usisavam svaki dan i strah me malo kak će sve to ići kad dođe bebač, previše smo se vezali za njih da ih stavimo u dvorište. Ovak ova mala i ja ležimo i ona čuva bebu.

Nemam psa doma, imali smo prije, ali ne mogu vjerovati da tak leze kraj trbuha. Bas me zanima osjecaju li da se nesto mice nutra i udara.

26.8. Ivan 💙💙

Noemi
    16. Travanj 2018. 09:04

Dobro jutro cure,
    Jel imate ideju sto kuhati a da nije špinat i blitva.. samo to kuham, volim al mi već na uši izlazi 
    Tinychica preslatko.   Mi planiramo uzeti psića kad beba malo poraste, imali smo labradora al smo ga morali uspavati..
    Ena velika i lijepa busa. 
    Ami u istom smo tjednu, meni je termin 14.8 i spadaš pod ljetne bebe.  I ja kao i macica sam na +6,( voljela bih da sam na manje) ... ne brini kile i trbuh će doći zadnja 3 mj. 

16. Travanj 2018. 09:09

Moj retriver mi dođe do trbuha i prisloni njuškicu na njega, kao poljubi😍, neznam kak ću kad beba dođe, morat ću mu ga pokazati jer on mora sve vidjeti ali neću dati odmah da se diraju😂. Ugodan vam dan bez bolova, ne brinite o kilama ni o vrućini s velkim trbusima, mi smo žene zmajevi i jače nego što mislimo, nema toga što nemožemo. Pharmama drži se, još malo pa domeka😘, Ivymicek, Proudy, Franovamamita 😘😘😘😘, svima također😍😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗

MaliJelen
    16. Travanj 2018. 09:39

Jutro cure! Nocka dobro prosla 🤗 nadam se da ste i vi sve naspavane.
    Sto se tice pesa, imam malog cavaliera i nemam ga di drugdje stavit neg da s nama bude, al dobro, bumo vec nekaj iskemijali... Tinchyca lijepa busa i prava mala cuvarica.😍 Moj mi zna doc tako, ali zadnje vrijeme se drzi na distanci nekako.. Pa onda odjednom zna skociti i sam me pocet ljubit i onda opet otide i gleda me s poda...
    Ena lijepa robica, vidim da polako se skuplja 🤗🤗
    A sto se kila tice.... evo jedne slicice i primjera rasta trbuha prek noci... opet se rastegao, pa dokle vise 😂😂😂 do poroda cu ko baloncek bit...

Usli u 29 tj
    Usli u 29 tj
    franovamamita
    16. Travanj 2018. 09:39

jutro cure
    ja bila budna do 2 jebene komtrakcije me mucile i onda jos ruzni snovi sanjala sam da sam rodila u ovom tjednu i bio je ziv a doktori mi rekli ds moramo pustiti ga da umre,uzas znsm da je samo san al opet  
    ivy kako si ti danas ? rucak sam vec jucer se pribiljezila kod mame da mi napravi pitu i paradajz juhu...
    ena super ulov svida mi se 😊 sretno danas na pregledu 😙
    e daaaa sto se tice zivotinja i beba kad se fran rodio imali smo peseka u kuci ali nije isla oko njega jer ga nije apsolutno zanimala cak je bjezala i bojala se 😂😂😂a vi ako su vam psi dobro odgojeni i poslusni samo naprijed upoznajte ih od prvog dana i vjerujte beba ce prije nesto pokupiti ako ga/ju ljubaka i dira tko god stigne...e to je opasno i na to pazite a ne na suzivot sa zivotinjama😀 
    trenutno nemamo nist od zivotinja u kucu al da imam nebi izbacila zbog bebe....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.