Proud ti isto ko i ja, cijelo vrijeme si razvlacim tu robicu i gledam je, mjerkam je i cudom se cudim 😍👶
Samo se raznjezim sva i nemrem je docekat
Prvo sam izvukla nesto 62 vel i gledam u cudu, cekaj malo to je tek treca velicina po redu?!? Pa kakva je prva? Stvarno su cudo ti klinci! 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tako sam ja gledala nećakovom oblekicu i uzimam bodi, mislim si to je sigurno najmanja veličina-kad ono ispadne 68 😂😂😂
Iskreno, ja se bojim kak ću ga primiti a da ga ne potrgam😂😂...i sad sam si pogledala trbuh i roknulo.me u glavu da se objesio dole, i naraso u ovih tjedan dana, izgledam ko da sad idem roditi😱😱..sad će krenuti panike🤣🤣😂
Cure ja od 56 sve,50nista nemam..sinoc u babinjama mi htjela uvalit robicu,teska srca,ali odbila sam jer zbilja je imam za trgovinu,a i uvijek ce se netko naći kome je potrebnija,ali uloske i tri paketa onih jednok.gaca uzela,kremu za bradavice dobila,purelan,blazinice za dojenje tako da za pocetak imam ako ce trebat..gledam malenu i skuzim da slincek nemam nijedan,a kaze mi njih nakupuj,nikad dosta🙈 ena lijep ulov robice
daaaaan cure
ja bila u gradu od jutra,kupils one ladice za robicu,kupila robice,dekicu,rucnik,bocicu,dude,sitnice jos iz dm-a...umorila se ko pas...ubiti fali mi jos posteljina zs krevetic i sve smo pripremili...kuoils i sebi super majice u pepco za 18kn i da lijepi spavacicu za 30kn...meni fali jos torba za rodiliste ali to stignem...dosla doma onda sastavljala taj ormaric pa spremala kucu pa svu robicu poslagala,ja sam samo kupovala bez da sam gledala sta sam vec i koliko kupila i sad realno ima i viska 😂😂😂ali neka,presvlacit cemo se.....aaaa stidna kost me baaaas sad boli...pretjerala sam...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji