Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliJelen
    14. Travanj 2018. 13:27

Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna... Jos samo kolica moram nac... brum brum 👶
    A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala... Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu... Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova...🛌 😕
    S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?

14. Travanj 2018. 13:35

MaliJelen

Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna… Jos samo kolica moram nac… brum brum 👶
    A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala… Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu… Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova…🛌 😕
    S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?

Ljevi bok tv, leđa odmor, desni bok klokanica, wc...pa ukrug..malo internet, listanje kataloga..svašta nešta..a nekad je jako zabavno buljit u jednu točku na zidu😂😂..u međuvremenu ako imaš sreće malo i zaspiš pa ubiješ pol sata, sat...i onda ko ja brojiš, 45 dana do punog termina, 24 dana do 37tjedana..😂😂

14. Travanj 2018. 13:40

Evo... mi preživjeli šetnjicu.. 😂😂 Ni ja nisam bila ziher da li ću uspjeti... 🤰💪

14. Travanj 2018. 13:49

MaliJelen kaj da ti kazem,  23tjedna vec lezim,  citam knjige,  gledam serije,  filmove,  gledam sav srot na tvu koji postoji i guram dan po dan

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 13:59

Nije dragi uspio kupiti ništa od navedenog, nema..ide valjda sutra u West Gate, možda ima bolji izbor, jedino mi je kupio 2 veća i 2 manja ručnika za bolnicu..i šogorica 4 bodića za mrvicu 62-68, nije bilo manjih😀

bojana27
    14. Travanj 2018. 14:01

Vise glava pamtnije od jedne , desilo se nesto nenadano i ja sam morala 15 kg dignut sama 😯 sta ako se otvorim jako a nema trudova ni niceg ? Uzasno me strah a tek u cetvrtak idem na pregled 😶

Marijaa30
    14. Travanj 2018. 14:12

Cure, vi koje mirujete skroz, ja vam se isto divim... ja sam luda kad sam 5 minut na miru, sad nastojim odmarati, al nadam se da nebum morala skroz. znam da se sve da izdržati!
    Bojana, ja samo znam da se ne smije teško dizati, pa valjda nebude sad ništ jer si jedanput digla.

26.8. Ivan 💙💙

MaliJelen
    14. Travanj 2018. 14:16

Ena31 slazem se s tobom, vezano za tocku na zidu, vrlo uzbudljivo. Ja bas paucinu gledam kako se lijepo sa stropa njise 😂😂 a tek sam u 28 tj, od ovolko lezanja necu imat misica za porodit se, stisnut...
    Proud svaka cast, treba to izdrzat... 😓
    Ali sada ti je sigurno lakse kada znas da za 2 tj je beba sigurna i da se rodi, jer sigurno si u brizi konstantnoj da se ne desi prijevremeni... 

MaliJelen
    14. Travanj 2018. 14:18

Bojana27

Vise glava pamtnije od jedne , desilo se nesto nenadano i ja sam morala 15 kg dignut sama 😯 sta ako se otvorim jako a nema trudova ni niceg ? Uzasno me strah a tek u cetvrtak idem na pregled 😶

Taman tezina ko moja mala seka koju sam nonstop dizala, zato vjerojatno i moram lezati sada... ali zato kaj si jednom digla sumnjam da se ista desilo 😉

MaliJelen
    14. Travanj 2018. 14:34

Eto ako jos koja ovdje smije hodat i iz nzg je, u utorak je bespatno predavanje o nosenju i nosiljkama za bebe. Pa ako je koja zainteresirana tu sve pise 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI