Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna... Jos samo kolica moram nac... brum brum 👶
A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala... Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu... Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova...🛌 😕
S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?
Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna… Jos samo kolica moram nac… brum brum 👶
A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala… Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu… Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova…🛌 😕
S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?
Ljevi bok tv, leđa odmor, desni bok klokanica, wc...pa ukrug..malo internet, listanje kataloga..svašta nešta..a nekad je jako zabavno buljit u jednu točku na zidu😂😂..u međuvremenu ako imaš sreće malo i zaspiš pa ubiješ pol sata, sat...i onda ko ja brojiš, 45 dana do punog termina, 24 dana do 37tjedana..😂😂
Evo... mi preživjeli šetnjicu.. 😂😂 Ni ja nisam bila ziher da li ću uspjeti... 🤰💪
MaliJelen kaj da ti kazem, 23tjedna vec lezim, citam knjige, gledam serije, filmove, gledam sav srot na tvu koji postoji i guram dan po dan

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nije dragi uspio kupiti ništa od navedenog, nema..ide valjda sutra u West Gate, možda ima bolji izbor, jedino mi je kupio 2 veća i 2 manja ručnika za bolnicu..i šogorica 4 bodića za mrvicu 62-68, nije bilo manjih😀
Vise glava pamtnije od jedne , desilo se nesto nenadano i ja sam morala 15 kg dignut sama 😯 sta ako se otvorim jako a nema trudova ni niceg ? Uzasno me strah a tek u cetvrtak idem na pregled 😶

Cure, vi koje mirujete skroz, ja vam se isto divim... ja sam luda kad sam 5 minut na miru, sad nastojim odmarati, al nadam se da nebum morala skroz. znam da se sve da izdržati!
Bojana, ja samo znam da se ne smije teško dizati, pa valjda nebude sad ništ jer si jedanput digla.

26.8. Ivan 💙💙
Ena31 slazem se s tobom, vezano za tocku na zidu, vrlo uzbudljivo. Ja bas paucinu gledam kako se lijepo sa stropa njise 😂😂 a tek sam u 28 tj, od ovolko lezanja necu imat misica za porodit se, stisnut...
Proud svaka cast, treba to izdrzat... 😓
Ali sada ti je sigurno lakse kada znas da za 2 tj je beba sigurna i da se rodi, jer sigurno si u brizi konstantnoj da se ne desi prijevremeni...
Vise glava pamtnije od jedne , desilo se nesto nenadano i ja sam morala 15 kg dignut sama 😯 sta ako se otvorim jako a nema trudova ni niceg ? Uzasno me strah a tek u cetvrtak idem na pregled 😶
Taman tezina ko moja mala seka koju sam nonstop dizala, zato vjerojatno i moram lezati sada... ali zato kaj si jednom digla sumnjam da se ista desilo 😉

Eto ako jos koja ovdje smije hodat i iz nzg je, u utorak je bespatno predavanje o nosenju i nosiljkama za bebe. Pa ako je koja zainteresirana tu sve pise 😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji