Cure nisam aktivna na ovoj temi vise...malecki mi je prekjučer imao mjesec dana. Ono sta vam hocu reci da se odmah počnete masirati u rodilištu, cice mislim, ako osjetite navalu mlijeka. I da maltretirate sestre da vam ispravno namjeste bebe za dojenje. Meni beba nije ispravno primila bradavicu, dobila ragade, nije dobro vukao, i mlijeko navrlo, dobila mastitis...sad se izdajam, mali ne ciki, slabo vuče, malo je lijen, a i naučio se na bočicu jer su mu vec u rodilištu dali par puta dohranu jer su mi preko noci sestre rekle da je gladan i da ce drečati dok mu ne daju flasicu...ja popustila jer je bio mali 2800, a jos je i pao na 2600. Tako da se sad izdajam, to je muka Isusova, sta bih dala da mogu dojiti.
Hej cure, jako dugo me nije bilo, totalno sam izvan svega... Zbog visokog tlaka početkom mjeseca završila sam u bolnici. Moja curka došla je sa 36+1 hitnim carskim zbog mog tlaka. Još smo u bolnici jer mrvica nema dovoljnu težinu za izlazak, nadamo se izlasku kroz dan-dva. Čestitam svima koje su postale mame do sada, a ostalima sretno i lijepo iščekivanje sa što manje problema i stresa
Hej cure, jako dugo me nije bilo, totalno sam izvan svega… Zbog visokog tlaka početkom mjeseca završila sam u bolnici. Moja curka došla je sa 36+1 hitnim carskim zbog mog tlaka. Još smo u bolnici jer mrvica nema dovoljnu težinu za izlazak, nadamo se izlasku kroz dan-dva. Čestitam svima koje su postale mame do sada, a ostalima sretno i lijepo iščekivanje sa što manje problema i stresa
Bitno da je sve ok proslo. Cuvajte se!!! Veeelika pusa
Frendici u utorak procijenili bebu na 3100, rodila jutros 3600... :) toliko o mjerama
Frendici u utorak procijenili bebu na 3100, rodila jutros 3600… :) toliko o mjerama
Ja zelim vjerovati da je moj procijenjen na vise nego sto je ustvari...
Neva, cestitam! Bitno da ste dobro, brzo ce ona dobiti kilice ;)
Ja mislim da su imog premalo procijenili. Ko god mi vidi trbuh svi vicu bit ce velik!
Donna, ti jedan dan vecu trudnocu imas od mene a moj ticker juri u odnosu na tvoj :)
Ofnice, drago mi je što si nam navratila :) slobodno nam dođi povremeno i daj insajderske informacije o onome što nas tek čeka. :)
Žao mi je što ste se toliko napatili sa dojenjem, ali ne očajavaj. Bitno da mališan napreduje, makar papao i na bočicu. Ne daj se u taj limb grižnje savijesti zato što nije drito na cici. Osim toga, izdajaš se i na tvom mlijeku je. Ni jedna majka se ne bi trebala osjećati loše ili manje dobrom majkom, bilo da doji, izdaja se ili daje samo adaptirano. Ovaj pritisak o dojenju i njegovoj važnosti je zapravo strašan trend. Ja sam od prvog dana bila na adaptiranom jer sam se isto tako navikla dok su me sunčali protiv žutice. Donedavno nisam ni znala da se moja mama isto loše osjećala zbog pritiska svoje mame i svekrve. Do sada sam mislila da je to nije previše mučilo ali tata mi je rekao da je on između svih njih jedva preživio te prve tjedne koji su zapravo trebali biti mirni i lijepi. Mogu misliti što nas čeka sada i kako je tebi kada su aktualne silne rode, plakati i kvazi bolnički programi gdje ovisiš o raspoloženju osoblja kojem je pun kufer ponavljanja jednih te istih uputa jer se i njih pritišće više nego prije. Uživaj maksimalno sa svojim bebačem jer oni rastu stvarno kao gljive, i dok trepneš biti će velik momak kao i oni koji nisu silazili sa sise. ;)
Neva, čestitam! :) Nadam se da si dobro. Brzo i iznenadno ste se upoznale. Najvažnije je da ste dobro i da malecka raste. Kako se ti osjećaš nakon carskog? Kako ide oporavak? Gdje si rodila?
Sorry što toliko pitam, ali i mene čeka carski pa me zanima.
Evo nas stigli u 17:44 sa 49cm i 3200g ...epiduralnu nisam "stigla"dobit...necu lagat, bolilo je ko sam vrag....pukla sam za jedan sav prema rektumu al rekli mi da ce mi bit lakse za sjedit jer necu morat nahero....al ne bi se slozila hahahah a ja sam valjda smjestena u jedinoj sobi bez klime..peh
Sortiraj odgovore
Najstariji