Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    26. Lipanj 2017. 06:15

Neva i tmr cestitam!! Jos cete nam sve otici na onu temu di su cure rodile pa ce tu biti prazno! Pogotovo dok ja rodim.. Joj!
    Ofnice, znam da ti je muka i da je taj tempo tesko izdrzati. I meni je tako bilo dok sam izdajala jednu sisu koju mali nije htio, mjesecima dok ju nakraju iz znatizelje nije probao i nastavio sisat. Barem pije tvoje mlijeko.
    Kad smo vec kod mlijeka, meni ono vise ne curi, a curilo je konstantno do prije koji tjedan! Nevjerojatno

LittleG
    26. Lipanj 2017. 06:29

Tmr28 čestitam... Ja muku mučim sa mojim malim mirnim...prošli tjedan smo dobili uputnicu za bolnicu u slučaju potrebe pa evo idem sada iskoristiti, neka ga malo vide...možda ctg...što sam bliže cilju sklonija sam panici. Mada sam cijelo vrijeme luda.

MalaRuzica
    26. Lipanj 2017. 06:46

Tmr28 i Neva cestitam na bebicama od ❤.
    Da ova tema je vec sada pomalo prazna dok cu ja ici radati vise nikoga nece tu ni biti.
    Sto se tice dojenja ja cu probati i dati sve od sebe pa ako ce ici dobro ako ne opet dobro.Mene bas i ne diraju komentari drugih.Vec je bilo komentara na ime sa muzeve strane.Pa je onda on rekso svojoj sestri da je uredu da svako ima svoje misljenje ali da to misljenje nekad treba zadrzati i za sebe 😂 to ja njemu uvjek govorim.A mislim da se meni ni nece nitko previse petljati.Tako da cure koje ne dojite samo opusteno vi najbolje znate sta je najbolje za vase bebe a i vas, nema smisla da se mucite ako postoji alternativa, a sta vas briga sta drugi pricaju.

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 06:50

Anja super! Kod mene to nece biti situacija jer mali jede bočicu, a onda se tesko Vratit na sisu. Sisa je kod mene isključivo za maženje i uspavljivanje. 
    Mala Ružice bas sam se tebe sjetila...razmišljala sam koliko piješ vode i kako ce to utjecati kod tebe na mlijeko, čuvaj se nagle navale i ako osjetiš tvrde sise odmah izdajaj!

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 06:56

LittleG i meni jr bilo tako, uopce ga zadnjih par tjedana nisam osjetila, s jos me svekar, isto ginic, stalno ispitivao jel ima minimalno 10 pokreta dnevno. Bila sam u panici i ja...mislila sam da cu imati neko turbo mirno dijete, a imam takvog malog živca da je to presmiješno! Tako se jako ljuti kad je gladan ili umoran. U trudnoći je samo spavao, a sada pak nece uopce spavati! Ne mogu nista napraviti jer stalno moram biti s njim, nije samo da bi ležao i okolo gledao, želi da se bavimo s njim i družimo, odmah kmeci ako se maknem.

Me+mybaby
    26. Lipanj 2017. 07:33

Cure meni se bolovi nocas smirili, ali me jutros docekala velika kolicina sluzavog iscjetka pa si mislim je li to onaj cep? Nije bilo nikakvih tragova krvi, ali mi je malo previse toga da bi bio obican iscjedak. Pa se eto nadam da bi uskoro moglo krenuti. Iako se meni trbuh cini nije nimalo spustio, a termin za 3 dana. I zgaravica je nazalost jos tu

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    26. Lipanj 2017. 07:38

Me+mybaby

Cure meni se bolovi nocas smirili, ali me jutros docekala velika kolicina sluzavog iscjetka pa si mislim je li to onaj cep? Nije bilo nikakvih tragova krvi, ali mi je malo previse toga da bi bio obican iscjedak. Pa se eto nadam da bi uskoro moglo krenuti. Iako se meni trbuh cini nije nimalo spustio, a termin za 3 dana. I zgaravica je nazalost jos tu

Koliko velika količina? Mogao bi biti cep iako ni on ne znaci da ćeš jako brzo roditi...

Me+mybaby
    26. Lipanj 2017. 07:58

Pa kao palac recimo. Znam donna nemoj mi odmah ubiti veselje 😝😝. 
    Ali evo obavila i wc jutros, a s tim se mucim vec dulje vrijeme pa mi sve to jos malo na psihu djeluje vise 😂😂. 
    Danas idem u Petrovu vidjeti kad mogu doci na uzv. Dal ce me uopce htjeti naruciti iako je doktorica napisala da to obavim do cetvrtka.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

MalaRuzica
    26. Lipanj 2017. 08:02

Ofnica

Anja super! Kod mene to nece biti situacija jer mali jede bočicu, a onda se tesko Vratit na sisu. Sisa je kod mene isključivo za maženje i uspavljivanje.
    Mala Ružice bas sam se tebe sjetila…razmišljala sam koliko piješ vode i kako ce to utjecati kod tebe na mlijeko, čuvaj se nagle navale i ako osjetiš tvrde sise odmah izdajaj!

Hvala na savjetu 😀
    Mene za sada kod poroda najvise brine voda jer ako ce trajati par sati a hoce sigurno ja necu izdrzati bez vode a to znaci da cu im se tamo srusiti na porodu.Isto tako sam mislila da ce mi se ta voda zadrzavati u tijelu, ali naoteknem samo ako jako puno hodam a to je bilo 2-3 puta do sada.A i procitala sam da se voda pocne zadrzavati u tjelu ako ju ne pijes dovoljno pa si tijelo radi svoje zalihe.

donna83
    26. Lipanj 2017. 08:03

To bi mogao biti cep ak je tak puno... bez obzira sto nema sukrvice. Još plus wc...hmmm sumnjiva si, ipak bi moglo biti nešto 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.