Ej curke jel zna itko kako izgleda sluzni cep? Ja sam sad nasla na gacica komadic malo veci onako prozirno rastezljivo. Nema sukrvice pa nezz jel to je to. Nije iscjedak. Mogla sam opipat pod prstima
Evo da se javim i ja iz Vinogradske. Tu je živa koma. Kupaš se u vlastitom znoju koliko je vruće. Ništa ne pomaže osim boravka pod hladnim tušem. Kad bi bilo klima bar...
Joj drage zenice, bas ste me malo nasmijale :D jer da nema vas mislila sam da sam luda koji pretjeruje... Ali moj zaključak je da treba izbjegavati treće tromjesečje po ovim vrućinama... Mene muci sto imam puno posla a od oticanja i vrućine ne mogu... Preživjeti cemo mi to sve... Dona divim ti se :D
Evo nasa lucija odlucila uraniti pa lezimo u predradjaoni na sv duhu...otvorena samo 1 prst al plodna voda curi....evo netko je nedavno rekao kako nemamo bas trudnica kojima je porod poceo sa puknucem vodenjaka hihihihi
Jutro tmr28... Želim ti što bezbolniji i brži porod, da se ti i Lucija što prije počnete maziti.
Javi kada budeš mogla...mislimo na tebe.
Evo nasa lucija odlucila uraniti pa lezimo u predradjaoni na sv duhu…otvorena samo 1 prst al plodna voda curi….evo netko je nedavno rekao kako nemamo bas trudnica kojima je porod poceo sa puknucem vodenjaka hihihihi
Sretno i drzi se :)
kakva je situacija na sv duhu sa klimama?
Evo nasa lucija odlucila uraniti pa lezimo u predradjaoni na sv duhu…otvorena samo 1 prst al plodna voda curi….evo netko je nedavno rekao kako nemamo bas trudnica kojima je porod poceo sa puknucem vodenjaka hihihihi
Da, ja sam rekla Haha eto vidiš 😉
Drži se, bit će sve dobro 😘 I javi kad završi...
Ja sam inače dobro, ništa me vise ne siječe dolje i ne ispadaju nikakve sluzi 😂 Jučer preležala dan pa se valjda smirilo...
Netko je pitao za sluzni cep..koliko ja znam iz vlastitog iskustva a i sa čitanja na netu, trebao bi biti skoro smećkast, malo sukrvice i bas sluzav. Zato je mene jučer i iznenadilo ono moje, bjelkasto, bez sukrvice i ne preobilno pa ne znam jel i to se smatra nekim čepom ili ne....iako ima i takvih svjedočanstava na netu - bjelkast, bez sukrvice..
Sretno i drzi se :)
kakva je situacija na sv duhu sa klimama?
Klima je cijelo vrijeme upaljena...ja sam cak u spavacici dugih rukava pa sam potfrknula i ugodno mi je...
Sortiraj odgovore
Najstariji