Eto mene na dripu i s trudovima u razmaku cca 5 min...ja sam isto jedna od onih trudnica s manjim trbuhom al bebica je sad (37 +5) oko 3 kg kazu....al.vidjet cemo uskoro ,nadam se ,kolko je tocno teska hihihi
Eto mene na dripu i s trudovima u razmaku cca 5 min…ja sam isto jedna od onih trudnica s manjim trbuhom al bebica je sad (37 +5) oko 3 kg kazu….al.vidjet cemo uskoro ,nadam se ,kolko je tocno teska hihihi
Uh... Bas se priblizilo😊... Bit ce to super bebica!!! Moj se necak u 40tj rodio s 3300g... I vise nego sve super!!! A od jedne frendice mali s 1700g u 34t. I takodjer sve odlicno...
Sretnooooooo! ❤😇
Eto mene na dripu i s trudovima u razmaku cca 5 min…ja sam isto jedna od onih trudnica s manjim trbuhom al bebica je sad (37 +5) oko 3 kg kazu….al.vidjet cemo uskoro ,nadam se ,kolko je tocno teska hihihi
Bas nam javi tezinu, zanimaju me te njihove procjene....
Evo nasa lucija odlucila uraniti pa lezimo u predradjaoni na sv duhu…otvorena samo 1 prst al plodna voda curi….evo netko je nedavno rekao kako nemamo bas trudnica kojima je porod poceo sa puknucem vodenjaka hihihihi
Sretno i drzi se :)
kakva je situacija na sv duhu sa klimama?
Klime su u sobama i svaka soba ima svoju kupaonu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tmr28 Nadam se da je gotovo dosad!Ipak sretno!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bas nam javi tezinu, zanimaju me te njihove procjene….
Ja im vise ne vjerujem!Za sina i sad sa kcer su mi fulali za oboje za cca 800 grama!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja im vise ne vjerujem!Za sina i sad sa kcer su mi fulali za oboje za cca 800 grama!
Vise su ti rekli nego kolko su imali? Ja im isto ne vjerujem...
Vise su ti rekli nego kolko su imali? Ja im isto ne vjerujem…
Manje!Za sina da ima cca 3800,imao je 4500!A za kcer da je oko 3500!Bas sam bila pitala,da znam s cim se borim!Ha haJos meni bilo cudno kak tak malo jer su moji iznad 4kg!Ali sam mislila ajde,ok,bude brze izletila!😂Na kraju je imala 4200!Tako da im zbilja vise ne vjerujem!To je sad bilo,u ovoj trecoj trudnoci!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tmr28, nadam se da je sve dobro prošlo i da uživate u upoznavanju. :)
Palaaa nam je kiiiša! Brijem da nikada u životu nisam bila ovako sretna zbog kiše kao sada. Skoro pa sam bila pred plakanje od ljepljivosti, vrućine i težine. Valjda će nam ovaj tjedan ugraditi tu klimu sa kojom se gledamo već dva tjedna, ili ću je ja milom ili silom. :D
Oni toliko fulaju u težini bebača? Pih, neću se uopće više zamarati onda s tim. Još mi je svekrva rekla da su njih dvojica bili preko 4 kg, a moj ginić kaže da spadamo u niži prosjek.
Pinkice, pokušaj se što manje stresirati, čuvaj energiju i sad odmori kad je napokon osvježilo. Bitno da ste vas dvije dobro, a curka lako dostigne i bebe sa većom porođajnom težinom. Tako sam ja frknula u prvih pola godine, a do 1. rođendana sam bila u gornjih 10% po mjerama. Polako samo.
Kazu da ce drugi vikend past temperatura i za 10 stupnjeva... iskreno se nadam da dobro govore...
Sortiraj odgovore
Najstariji