Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    25. Lipanj 2017. 11:36

Tmr28 sretno!!!

mrva2017
    25. Lipanj 2017. 11:39

Pinkica93

Trm28 sretno i nek što prije sve prođe. :)

Pinkice, kako si ti? Jesi jos u bolnici?

Pinkica93
    25. Lipanj 2017. 11:51

Još se kuham i znojim, hvala na pitanju. Jučer mi gledali protoke krvi i bili savršeni, u četvrtak, petak će raditi procjenu težine. Iskreno se nadam da će biti preko 2kg. Inače sam ok. Malo je dosadno u sobi i jedva se razbudim ujutro.

• Anjaaa
    25. Lipanj 2017. 12:12

Pinkice, jesu ti rekli sta zbog cega je beba manja?

Pinkica93
    25. Lipanj 2017. 12:17

Pitala sam ih i kažu da ne znaju. Malo mi je čudno to, ali ajde. Samo da sve prođe ok na kraju.

Tamara..
    25. Lipanj 2017. 12:33

Tmr brz i lak porod ti zelim :D sretno...  Pink ide moja teta se tako rodila u vrijeme kada se rađalo po kućama itd  i sve je super bilo sa njom,  tako da se nadam da ce i sa vama sve biti super...  Bebica  je sigurno na mamu :D.. Kakva je situacija  sa dragim se držite? 

Pinkica93
    25. Lipanj 2017. 12:41

Tamara, najtragičnija stvar je što sam ja rođena kao sasvim normalna beba(3200g, 52cm), ali kasnije u životu sam uvijek bila čačkalica. Ova će očito od samog početka biti ko što sam ja sad. Dragi ode na razgovore, ali do sad je svaki završio sa "javiti ćemo vam se" i ni traga ni glasa više od njih. Iskreno se nadam da nećemo to još dugo morat slušati.

• Anjaaa
    25. Lipanj 2017. 13:01

Pinkice nadam se i vjerujem da će sve ipak biti ok. U svakom slucaju nemoj se sada brinuti jer mozda bas sve bude ok. I javi nam kada naprave procjenu tezine bebe! I sretno dragom.. Vjerujem da vam je već muka od toga ali to je nazalost hrvatska stvarnost

Pinkica93
    25. Lipanj 2017. 13:14

Teško da s malom nešto ne štima s obzirom na to koliko me cijelu trudnoću izlupala. Javim obavezno na koliko je procjenita. Čula sam iz puno primjera da te procjene mogu biti jako netočne pa ih ni ne uzimam 100%, al činjenica je da imam jako mali trbuh za svojih skoro 37 tjedana. Baš je bila samnom u sobi jedna ženskica kojoj je termin 3 dana prije mene, beba skoro kilu veća, a o trbuhu neću ni govoriti.
    Ma samo da on nađe što prije posao i niko sretniji od nas dvoje.

Faustina
    25. Lipanj 2017. 13:31

Pinkice, i ja ti zelim da budes sto pozitivnija a i doista su te mjere s uzv cesto vrlo neprecizne. Super da osjetis bebicu...😇
    Meni je isto trbuh manji. U uto cu puna 37tj a izgledam kao vecina trudnica u cca6,7.mj. Tj trbuh mi tako izgleda. Beba je sitnija. Ali.nije puno. U uto sad je imao 2630g... 
    Javljaj nam stanje! 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.