Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    25. Lipanj 2017. 07:16

Hvala svima na podrsci 

Sundi
    25. Lipanj 2017. 08:25

Tmr28 stretno. 
    Dona svaka cast na svadbi.
    Ja ujutro se probudim i treba mi pol sata da me noge poslusaju... sve neki trnci mi idu.. a valjda je vrijeme za to.. 

Eloa
    25. Lipanj 2017. 08:38

tmr28, sretno-da sve dobro prođe i da nam se uskoropridružiš u ljetnim bebama :)
    ...evo ja nedavno bila tamo na sv.duhu i sve samo pozitivna iskustva, osim što su okolišali s epiduralnom pa ju na kraju nisam dobila( ali sad sam sretna zbog tog) :)
    Što se tiče klima, ima ih u sobama, ali ova u kojoj sam ja bila slabo hladi..a i mame su s bebama pa nije pametno jako hladiti...Ipak, ima par soba koje nemaju klimu, pa kako vas zapadne..U sobama ste po troje, i bebe su s vama, a kupaonu imate jednu vas troje i kupaone su im super, nove..Hrana je čist ok ;) Osoblje super :)

• Anjaaa
    25. Lipanj 2017. 08:44

Tmr28 sretno! Javljaj novosti
    Meni isto stalno trnu ruke, noge rijeđe. To je znači normalno?

Faustina
    25. Lipanj 2017. 09:00

Tmr 28, sretnooooo!!! 😊 i nadam se da ce te zapasti i soba s klimom... 
    Moj bebac je od 5 jutros abnormalno aktivan... lagano pocinjem misliti davimam neku vrstu nutarnjih modrica... Al eto, ne moram se brinuti zbog pokreta 😇... 
    Kazu li ono da se beba pred porod smiri? Je l istina to?😊

mrva2017
    25. Lipanj 2017. 09:00

tmr28

Hvala svima na podrsci

Sad sam isla u tablicu gledati...tebi je termin bio 12.7.? uranila curka... 
    Samo hrabro i drzi se!!!!!

• summerchild
    25. Lipanj 2017. 09:15

Eloa

tmr28, sretno-da sve dobro prođe i da nam se uskoropridružiš u ljetnim bebama :)
    …evo ja nedavno bila tamo na sv.duhu i sve samo pozitivna iskustva, osim što su okolišali s epiduralnom pa ju na kraju nisam dobila( ali sad sam sretna zbog tog) :)
    Što se tiče klima, ima ih u sobama, ali ova u kojoj sam ja bila slabo hladi..a i mame su s bebama pa nije pametno jako hladiti…Ipak, ima par soba koje nemaju klimu, pa kako vas zapadne..U sobama ste po troje, i bebe su s vama, a kupaonu imate jednu vas troje i kupaone su im super, nove..Hrana je čist ok ;) Osoblje super :)

Eloa i Tmr drago mi je cuti ovo za klimu, jer je vani pakleno. Ne treba biti jaka klima - samo da malo hladi :) Tmr drzim fige da dobijes i kasnije sobu s klimom. Javi iskustva.

Faustina i ja imam feeling tih unutarnjih modrica na nekim dijelovima gdje stalno nabija.

• tmr28
    25. Lipanj 2017. 09:27

Meni je bebiva bila aktivna cijelo vrijeme...i kad sam dosla tu kad su me spojili na ctg isto je mrdala...ocito nije bas tocno da se smire.hihihihi

Faustina
    25. Lipanj 2017. 10:52

... s obzirom da moram mirovati pa vecinu vremena vrtim razne clanke i forume na netu, sad me pak strah tih jakih pokreta... sad se smirio.. ali pise da i pretjerani pokreti (al daj ti sad procijeni sto je pretjerano 😕) mogu biti razlog za zabrinutost i odlazak u bolnicu...  nekad bi mi stvarno trebalo zabraniti mr.googla!!!😕😕😕
    Tmr 28, sve si blizeeeee ... 😇

Pinkica93
    25. Lipanj 2017. 11:22

Trm28 sretno i nek što prije sve prođe. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.