Ostala sam odmah u Petrovoj i radili su mi na dva razlicita aparata uzv.
Mono nadam se da ce to popraviti saljem puno dobrih vibri
Cure jel ima tko od vas problema sa pucanjem kapilara u nosu.... Meni otkad sam trudna barem jednom tjedno curi krv iz nosa..
Ovako,
To je navodno jedna vrsta ektopicne T, ipak je u maternici ali je smjestena u desnom rogu, na vrhu odmah kod jajovoda.
Meni je beta preko 8000 i ne vidi se ni plod ni otkucaji.
Rekli su da u mom slucaju T nije održiva i opasno je stanje jer može doći do prsnuca maternice.
Sutra ce me ponovno pregledati i odluciti na koji nacin ce to rijesiti.
Ugl.vama curama želim svu srecu sa vasim T i općenito.
Maknuti cu se dok se ne oporavim, iako mislim da se nikad necu oporaviti od svega toga.
Veliki pozdrav
Mono drži se.. imaj vjere i nikada ne gubi nadu.
Sundi razni problemi oko nosa su česti. Meni se recimo u 15tt začepio nos i izgubila sam okus za hranu. Prvo sam mislila da sam se prehladila i onda mi je ginicka rekla da je to normalno i dobila sam homopatske kapi za trudnice. Evo 18tt i još uvijek je prisutno.
Čitala sam da su neke žene imale tako problema oko nosa sve dok nisu rodile.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure, imam jedno pitanje.
Do jučer sam osjetila lagano u trbuhu bebine pokrete, već sam pisala o tom da osjetim kao blago lupkanje, pulsiranje ..
Sinoć oko ponoći mi je pozlilo i dosta sam povracala, te nisam spavala skoro cijelu noć.
Danas mi isto nije bolje, osjećam se iscrpljeno, umorno i muka mi je. Sad već nekih pola sata osjetim te bebine pokrete, u pocetku mi je bilo drago sto se beba javlja ali sad me već brine jer pre dugo traje a čitala sam jednom da može bit i da to beba stuca i da ako potraje duže da se mora kod doktora da se provjeri jel se nije pupčana popetljala.
Na pregled idem sutra ali me sada baš brine to..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Mono svi smo uz tebe..jako mi je zao i nadam se da ces se sto prije oporavit i da ce Bog dati da i ti dobijes malu bebicu!!
Pandice jesi bolje?jel se smirila mucnina i povracanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji