Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    italija
    14. Prosinac 2016. 13:38

Ostala sam odmah u Petrovoj i radili su mi na dva razlicita aparata uzv.

• blu5
    14. Prosinac 2016. 13:48

Nadam se da će i sa Mono biti ista situacija:-)

Mamicaaa
    14. Prosinac 2016. 13:54

Mono drzi see i nadam se da ce biti isti slucaj kao kod italije!!

Sundi
    14. Prosinac 2016. 14:56

Mono nadam se da ce to popraviti saljem puno dobrih vibri 

Cure jel ima tko od vas problema sa pucanjem kapilara u nosu.... Meni otkad  sam trudna barem jednom tjedno curi krv iz nosa..

mamika3
    14. Prosinac 2016. 16:17

Sundi

Mono nadam se da ce to popraviti saljem puno dobrih vibri 

Cure jel ima tko od vas problema sa pucanjem kapilara u nosu…. Meni otkad  sam trudna barem jednom tjedno curi krv iz nosa..

To ti je normalno!Nemas brige!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    14. Prosinac 2016. 16:11

Ovako,
    To je navodno jedna vrsta ektopicne T, ipak je u maternici ali je smjestena u desnom rogu, na vrhu odmah kod jajovoda.
    Meni je beta preko 8000 i ne vidi se ni plod ni otkucaji.
    Rekli su da u mom slucaju T nije održiva i opasno je stanje jer može doći do prsnuca maternice.
    Sutra ce me ponovno pregledati i odluciti na koji nacin ce to rijesiti.

Ugl.vama curama želim svu srecu sa vasim T i općenito.
    Maknuti cu se dok se ne oporavim, iako mislim da se nikad necu oporaviti od svega toga.
    Veliki pozdrav

mamika3
    14. Prosinac 2016. 16:16

mono1111

Ovako,
    To je navodno jedna vrsta ektopicne T, ipak je u maternici ali je smjestena u desnom rogu, na vrhu odmah kod jajovoda.
    Rekli su da u mom slucaju T nije održiva i opasno je stanje jer može doći do prsnuca maternice.

Maknuti cu se dok se ne oporavim, iako mislim da se nikad necu oporaviti od svega toga.
    Veliki pozdrav

Jako mi je zao!😢Razumijem tvoju zelju da se maknes i oporavis!Makar neces biti s nama mislit cemo na tebe i necemo te zaboraviti!kad prodje neko vrijeme javi nam se!😔😙

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    15. Prosinac 2016. 09:26

mono1111

Ovako,

Veliki pozdrav

Ja sam šokirana...nakon tračka sreće, užasno mi je žao što se ovo događa dragoj mono1111. Ne dao Bog nikome, a mono1111 nadam se da će tebi Bog dati snage da ovo sve prebrodiš. I da ti podari bebu što prije...znam da sad misliš da si u beznadnoj situaciji i pitaš se zašto se sve to događa tebi, ali nemoj gubiti vjeru, svatko od nas dobiva onoliki križ koliki može podnijeti, a ja sam sigurna da će tebi nakon svih ovih tragedija zasjati sunce i da ćeš ubrzo uživati u svojoj bebici! Drži se i javi kad budeš imala snage i volje. Znaj da smo tu svi za tebe.

14. Prosinac 2016. 17:24

Mono drži se.. imaj vjere i nikada ne gubi nadu. 

Sundi razni problemi oko nosa su česti. Meni se recimo u 15tt začepio nos i izgubila sam okus za hranu. Prvo sam mislila da sam se prehladila i onda mi je ginicka rekla da je to normalno i dobila sam homopatske kapi za trudnice. Evo 18tt i još uvijek je prisutno. 
    Čitala sam da su neke žene imale tako problema oko nosa sve dok nisu rodile.

Sundi
    15. Prosinac 2016. 09:40

Pandica1510

Mono drži se.. imaj vjere i nikada ne gubi nadu. 

Sundi razni problemi oko nosa su česti. Meni se recimo u 15tt začepio nos i izgubila sam okus za hranu. Prvo sam mislila da sam se prehladila i onda mi je ginicka rekla da je to normalno i dobila sam homopatske kapi za trudnice. Evo 18tt i još uvijek je prisutno. 

Te homeopatske kapi si doibla od ginekologa ili  od homeopata?

Ofnica
    15. Prosinac 2016. 09:53

Pandica1510

Obzirom da se u ženinom tijelu količina krvi u trudnoći povećava za cca 50%, uobičajeno je da dolazi do krvarenja iz nosa i posljedičnog začepljivanja nosa zbog pucanja kaplara i stvaranja ranica u nosu, a učestalo je i krvarenje zubnog mesa i zbog toga trudnice često imaju metalni okus u ustima. Nemajte brige...

Sve mogu u Onome koji me jača <3

14. Prosinac 2016. 19:52

Cure, imam jedno pitanje.
    Do jučer sam osjetila lagano u trbuhu bebine pokrete, već sam pisala o tom da osjetim kao blago lupkanje, pulsiranje ..
    Sinoć oko ponoći mi je pozlilo i dosta sam povracala, te nisam spavala skoro cijelu noć.
    Danas mi isto nije bolje, osjećam se iscrpljeno, umorno i muka mi je. Sad već nekih pola sata osjetim te bebine pokrete, u pocetku mi je bilo drago sto se beba javlja ali sad me već brine jer pre dugo traje a čitala sam jednom da može bit i da to beba stuca i da ako potraje duže da se mora kod doktora da se provjeri jel se nije pupčana popetljala.
    Na pregled idem sutra ali me sada baš brine to..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    15. Prosinac 2016. 08:42

Mono svi smo uz tebe..jako mi je zao i nadam se da ces se sto prije oporavit i da ce Bog dati da i ti dobijes malu bebicu!! 

Pandice jesi bolje?jel se smirila mucnina i povracanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI