Evooo :)
Dakle prenjela sam 6 dana i isto sam se pomirila sa cinjenicom da nikad nece izac i da cu morati na inducirani hahaha, kad ono ujutro i u subotu ja osjetim neku laganu kontrakciju (bol u krizima i trbuhu kao pojas taj) i odma sam poslala mami poruku da sam to ositila i nista nikome vise nisam govorila jer se nisam tila opet samo nadati haha pa razocarati.. par puta kroz dan sam opet ositila istu kontrakciju ali nisam obracala pozornost jer me nije boljelo jako tj nije bolilo samo sam osjetila tako kontrakciju i pomislila bi ma to nije to kako pricaju da trudovi bole ovo sigurno nije to hahaha.. i tako sam ja brala lipu za caj, isla po stepenicama gore dole, brala visnje, bila u vrtu malo, brinula o macicima, napravila rucak i navecer u 9:40 govorim svekrvi da osjeecam vec te kontrakcije malo cesce i javljam opet mami i tako mi mjerimo svakih koliko dolaze i koliko traju, opet sam govorila nije to nista jer nije jako boljelo.. i mjerimo mi i vec je doslo na razmak od 15 min ali nije jako opet, pojacala se bol ali ne jako opet da umirem hehehe i onda sam setala, ne prestaje, otusiram se, ne prestaje, legnem ne prestaje, i govorim mami da idemo u bolnicu za svaki slucaj aha lako se vratimo kuci i muz i ja se spremimo mama nas je vozila u 1:03 sam dosla u rodiliste ctg je pokazao trudove, otvorena 3cm i ostavili su me, napravili klizmu, uzeli podatke i tridovi postali sve cesci i jaci ahahaha u 2:30 sam bila u boxu, oko 3 su vec poceli ne izdrzljivi trudovi i to sam trpila najgora stvar je sta cilo vrime treba biti na ctg u neudobnom polozaju i sve onda jos vise boli :( bas sam bila ljuta hehe, ugl cure vazno vam je samo da ne vicete i gubite snagu i da svaki trud samo prodisete kako vam kazu o bit ce vam 80% lakse, ja nisam vikala al sam psovala haahhaha tako mi je suprug rekao makar se ja toga ne sijecam haha ups.. na pocetku sam im rekla da ne zelim ni slucajno epiduralnu i da cu ju sigurno traziti ali da mi ne daju hahah, i naravno trazila sam i carski rez o epiduralnu i danme nadrogiraju hahaha svee jer to su trenutci bas jake boli koju treba prodisat.. ugl da ne duljim visee u 6:55 sam rodila, porod sam izlazak nista ne boli, samo trudovii, kad su me rezali nisam nista osjetila tj uopce nisam ositila pa sam pitala jesam li pukla hehe.. zatim sam dobila bebu na sebe i sva bol je samo nestala, sivanje nisam ni osjetila iosim zadnjeg sava, nakon toga
nakon toga sam bila mrtva umorna, gladna, iscrpljena, povracsla sam od gladi ali dobro lipo iskustvo heheh e da, posteljica se isto ne osjeti
Ako jos nekon nesto zanima nek kaze heheh :))) ja sam probala sto detaljnije valjda nisam predosadnaaa :D
I hvala svimaaa :****
a sto rade u TA ako ne ultrazvuk? vaginalni i ctg? mene to tek ceka. moj ginic mi je rekao da razmislim pa ako zelim u TA nakon iduceg pregleda da ce mi dati uputnicu. Tad cu biti 31. tjedan. Kao da vide nalaze tamo i da s njima dogovorim detalje za carski. Ali nekako mi ae cini to rano. ili nije?
Pa mozda je rano ali s obzirom da je carski uzmi ti uputnicu pa nek gledaju. Nemre skoditi.. mislim ak si u zg-u.
Ps. Nemoj se bojat petrove to je najvece rodiliste u hrv naravno kako ima puno losis iskusfava sigurno ima i puno dobrih samo se o njima ne prica.
Cure pozdrav iz Zadra otvorila sam sezonu kupanja
Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :)
Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :)
Jeeeeeeeij.....cestitaaam!!!Uzivaaaajteee
P.s.kad uhvatis vremena javi detalje😉
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
nakon toga sam bila mrtva umorna, gladna, iscrpljena, povracsla sam od gladi ali dobro lipo iskustvo heheh e da, posteljica se isto ne osjeti
Ako jos nekon nesto zanima nek kaze heheh :))) ja sam probala sto detaljnije valjda nisam predosadnaaa :D
I hvala svimaaa :****
Suuuuupeeer....sve je sada iza tebe!!!javi kakve su sestre i jesu li ok kaj se tice pomoci oko dojenja.
Btw.na tecaju u Merkuru su rekli muzevima da kad zena rodi bitno je nahraniti je😂...nemojte si dozvoliti da vam je zena gladna...u smislu znate kakve su onda i sto su sve u stanju napraviti😂😂
24.08.2017.
Ma kad se ude u 9 misec ne treba se opterecivat s nicim.Kad god da se rodi u tom periodu midlim da ne bi bilo nikakvih problema.
Imaš pravo. Al ja nisam sto posto sigurna ni u spol pa mi je ovo zadnja prilika za provjeru 😂 I nemoj mi sad i ti reci da je mala šansa da se vidi, i to već znam! 😂
Mi nismo saznali spol...vise nebumo ni pitali😂
24.08.2017.
Nemaa na cemu ehhe i hvalaa vamaa :))
Rozaaa
Sestre su super stvarno i pomognu ti i sve, mozda ima 2-3 zmije koje ti kazu da sam moras npr Poslije poroda bas boli sve i ja ne mogu stajat i zbog savova itd i trazila sam da mi pomognu tj da ga presvuku i ona mi je rekla da to moram sad sama ._.
Al dobroo snasla sam se hehe iako su mi druge sestre kasnije dolazile da ga presvuku ja sam to preuzela kako god sam mogla
Tako da sta se ticce sestra 90% su odlicnee i za dojenje kad ti ga prvi put stave na sisu odma ti je jasno sve, bbebica kasnije vec sama zna sve vidit ces nije tesko :) ali za svako pitanje samo pitaj slobodno imas pravo na to, ja sam jucer pitala bas za izdajanje u 1 ujutro i sve mi je lipo objasnila tako da nemas frke uopce
A sta se tice toga za zenu, da ahahha trebaa ju nahranit samo je oroblem sta 2 sata poslije ne smijes nista jesti, a kasnije bar ja nisam imala ni snage koliko god sam bila gladna, pojela sam malo kruha samo zbog kiseline da ne povracam i zaspala ahhaah :D
Sortiraj odgovore
Najstariji