Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    06. Lipanj 2017. 18:53

tmr28

Otvorio se pepco i u west gate-u i cini mi se i veci od ovog u supernovoj

Otvorio se na Radnickoj u Konzumu. Ogroman je. Veci nego u West G.

• summerchild
    06. Lipanj 2017. 18:56

15.06. se otvara i u Garden mallu za sve koji su na istocnom dijelu grada ;) jedva cekam

Danas sam kupila preslatke male carapice u Lidlu i blagajnice su se raznjezile kak su male.

Rozaa
    06. Lipanj 2017. 21:45

PaulaPerkovic

Roza
    Rekla sam ti hehhe, tecaj je odlicaan :))
    Tko ti vodi tecaj?
    A merkur je def. Odlicno misto za rađanje i sve
    Jedva cekam da se i ja porodimm pa da javim dojmoveee

Jooooij evo drugi dan i opet tecaj super😂😂prvi dio je bila neonatologica i bas dobro sto smo saznali i vidjeli da beba nakon poroda moze imati hematom,iscasenje ramena itd ...ili od majcinih hormona krvarenje kod djevojcica,mlijeko iz bradavica..... o pohranjivanju,doniranju ili ne- maticnih stanica...a nakon toga  obilazak cijelog odjela...bilo je iznenadujuce mirno....nitko nije radao😝pa nam je valjda sve bilo super...vidjeli smo sobe,predradaonu,boxeve itd...ugl.suuuper...rekli su nam sto sve treba biti u torbama...svaki dan je netko drugi i bas me zanima kak bu i kaj bu sutra😉.
    Bas sam se raspisala...a i ja jedva cekam da rodis tak cujem dojmove😂

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Tamara..
    06. Lipanj 2017. 21:56

izLovrana sam tako sa nemamo za sada Pepeco u blizini , bas sam gledala njihove cijene se cine super... Mene muci sada sto nibe spremno sve za bebu valjda me to gnjezđenje lovi , ja sam nesto dobila , nesto ce mo jos dobiti , ubiti sve polovno ali bitno da je citavo i cisto :D
    moj maleni jos ne stuca , barem ja ne osjetim..
    mamice bas nema sada dugo , jedva cekam da se javi sa novostima

• Anjaaa
    06. Lipanj 2017. 22:40

Tamara iz Lovrana si? O pa mi smo susjede a nisam ni znala ja zivim 3 km iznad Lovrana, haha!
    Taj pepco ima samo u Zg-u zasad?

mrva2017
    07. Lipanj 2017. 07:45

Anjaaa

Tamara iz Lovrana si? O pa mi smo susjede a nisam ni znala ja zivim 3 km iznad Lovrana, haha!
    Taj pepco ima samo u Zg-u zasad?

Sutra se otvara u Vinkovcima. Vjerujem da ce se i siriti na druge gradove. 

PaulaPerkovic
    07. Lipanj 2017. 08:40

Rozaa
    HEhehhe jel da, odlicnoo je bas je predobro i jako lipo sve objasnee :))) 
    Nama je to je sve receno u 1 dan tako da
    Nas tecaj je trajao 2 dana.. bilo je supper :)) 
    Evoo danas imam pregled pa cemo vidit sta ce reciii :D

Rozaa
    07. Lipanj 2017. 08:42

PaulaPerkovic

Rozaa
    HEhehhe jel da, odlicnoo je bas je predobro i jako lipo sve objasnee :)))
    Nama je to je sve receno u 1 dan tako da
    Nas tecaj je trajao 2 dana.. bilo je supper :))
    Evoo danas imam pregled pa cemo vidit sta ce reciii :D

Sretnooo😊...javi se

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

donna83
    07. Lipanj 2017. 09:52

Evo mene s pregleda, kaže Dokt uloziva za vrsak prsta, ušće zatvoreno. Sad sam 35+5, od sljedećeg tjedna u TA u Petrovu. Ima li netko br telefona na koji se naručujemo? Kaže doktorica, ma ti ćeš rodit u 2 truda, dolje je sve mekano, super, takve bih uvijek porađala i ja 😂 
    I da, rekla mi je da se beba okrenula, da je glavica dolje. To je zaključila samo vaginalnim pregledom, nije me stavljala na UZV, to ona može tako skuzit? 🤔

• summerchild
    07. Lipanj 2017. 09:56

donna83

Evo mene s pregleda, kaže Dokt uloziva za vrsak prsta, ušće zatvoreno. Sad sam 35+5, od sljedećeg tjedna u TA u Petrovu. Ima li netko br telefona na koji se naručujemo? Kaže doktorica, ma ti ćeš rodit u 2 truda, dolje je sve mekano, super, takve bih uvijek porađala i ja 😂
    I da, rekla mi je da se beba okrenula, da je glavica dolje. To je zaključila samo vaginalnim pregledom, nije me stavljala na UZV, to ona može tako skuzit? 🤔

mogu osjetit glavicu rukom tako da ne trebaju uzv za to :) znaci imat ces brz porod ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.