Otvorio se pepco i u west gate-u i cini mi se i veci od ovog u supernovoj
Otvorio se na Radnickoj u Konzumu. Ogroman je. Veci nego u West G.
15.06. se otvara i u Garden mallu za sve koji su na istocnom dijelu grada ;) jedva cekam
Danas sam kupila preslatke male carapice u Lidlu i blagajnice su se raznjezile kak su male.
Roza
Rekla sam ti hehhe, tecaj je odlicaan :))
Tko ti vodi tecaj?
A merkur je def. Odlicno misto za rađanje i sve
Jedva cekam da se i ja porodimm pa da javim dojmoveee
Jooooij evo drugi dan i opet tecaj super😂😂prvi dio je bila neonatologica i bas dobro sto smo saznali i vidjeli da beba nakon poroda moze imati hematom,iscasenje ramena itd ...ili od majcinih hormona krvarenje kod djevojcica,mlijeko iz bradavica..... o pohranjivanju,doniranju ili ne- maticnih stanica...a nakon toga obilazak cijelog odjela...bilo je iznenadujuce mirno....nitko nije radao😝pa nam je valjda sve bilo super...vidjeli smo sobe,predradaonu,boxeve itd...ugl.suuuper...rekli su nam sto sve treba biti u torbama...svaki dan je netko drugi i bas me zanima kak bu i kaj bu sutra😉.
Bas sam se raspisala...a i ja jedva cekam da rodis tak cujem dojmove😂
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
izLovrana sam tako sa nemamo za sada Pepeco u blizini , bas sam gledala njihove cijene se cine super... Mene muci sada sto nibe spremno sve za bebu valjda me to gnjezđenje lovi , ja sam nesto dobila , nesto ce mo jos dobiti , ubiti sve polovno ali bitno da je citavo i cisto :D
moj maleni jos ne stuca , barem ja ne osjetim..
mamice bas nema sada dugo , jedva cekam da se javi sa novostima
Tamara iz Lovrana si? O pa mi smo susjede a nisam ni znala ja zivim 3 km iznad Lovrana, haha!
Taj pepco ima samo u Zg-u zasad?
Tamara iz Lovrana si? O pa mi smo susjede a nisam ni znalaja zivim 3 km iznad Lovrana, haha!
Taj pepco ima samo u Zg-u zasad?
Sutra se otvara u Vinkovcima. Vjerujem da ce se i siriti na druge gradove.
Rozaa
HEhehhe jel da, odlicnoo je bas je predobro i jako lipo sve objasnee :)))
Nama je to je sve receno u 1 dan tako da
Nas tecaj je trajao 2 dana.. bilo je supper :))
Evoo danas imam pregled pa cemo vidit sta ce reciii :D
Rozaa
HEhehhe jel da, odlicnoo je bas je predobro i jako lipo sve objasnee :)))
Nama je to je sve receno u 1 dan tako da
Nas tecaj je trajao 2 dana.. bilo je supper :))
Evoo danas imam pregled pa cemo vidit sta ce reciii :D
Sretnooo😊...javi se
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Evo mene s pregleda, kaže Dokt uloziva za vrsak prsta, ušće zatvoreno. Sad sam 35+5, od sljedećeg tjedna u TA u Petrovu. Ima li netko br telefona na koji se naručujemo? Kaže doktorica, ma ti ćeš rodit u 2 truda, dolje je sve mekano, super, takve bih uvijek porađala i ja 😂
I da, rekla mi je da se beba okrenula, da je glavica dolje. To je zaključila samo vaginalnim pregledom, nije me stavljala na UZV, to ona može tako skuzit? 🤔
Evo mene s pregleda, kaže Dokt uloziva za vrsak prsta, ušće zatvoreno. Sad sam 35+5, od sljedećeg tjedna u TA u Petrovu. Ima li netko br telefona na koji se naručujemo? Kaže doktorica, ma ti ćeš rodit u 2 truda, dolje je sve mekano, super, takve bih uvijek porađala i ja 😂
I da, rekla mi je da se beba okrenula, da je glavica dolje. To je zaključila samo vaginalnim pregledom, nije me stavljala na UZV, to ona može tako skuzit? 🤔
mogu osjetit glavicu rukom tako da ne trebaju uzv za to :) znaci imat ces brz porod ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji