imam jos dosta za izgurat do kraja, strah me da se bolovi ne pojacaju, da se ne otvaram, ne znam, svega me strah
Rozaa
Evo bas cekamm, guzva je velika sve minse cini da cu jos 2 sata cekatPetra178
I ja sam nosila nisko cijelu trudnocu i trebala sam mirovati i nosila sam pojas koji sam sama kupila i evo nas u 40+2 hehe tako da ne boji ne nista samo odmaraj i miruj i kupi si taj pojas bit ce ti lakse, al ga nosi samo kad setas :)
E da....srijeda,moj dan u trudnickoj...prosli puta je bilo koma,nije bilo zraka.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Mrva, ja sam spakirala torbu, kako sam šta kupovala tako sam stavljala u nju. Sad ću je morat prekopat jer ne znam šta mi fali 😊 Robicu sam oprala, sad pomalo peglam, al mislim da ću tek sljedeći tjedan Nastavit i završit s peglanjem jer sve radim pomalo, bole me leđa kad dugo stojim. Ma imamo još vremena, ali nekako sam mirnija kad završim ranije pa se onda izlezavam. Ionako ću muza do zadnjeg dana gonit da mi postavi neke slike i police koje već mjesecima čekaju...
I da, pranje prozora ostavljam za zadnji tjedan ako otvaranje ne krene 😉
imam jos dosta za izgurat do kraja, strah me da se bolovi ne pojacaju, da se ne otvaram, ne znam, svega me strah
Petra...ja sam ti jedna velika panicarka koja se nedavno opustila i prepustila dr.
Imam puno povjerenje u njega i u cijelo osoblje bolnice ali da mi je u bilo kojem trenu bilo bas koma da neznam ni sama kaj bi i o cemu dr.prica potrazila bi jos jedno misljenje.To ce te smiriti a to je u nasem stanju najvaznije.Mene ti beba nikad nije jako lupala,i ponekad se ne javi cijeli dan a evo u 29.smo tj....i sve su to laganini pokreti nikad vislji od pupka-beba je nize...okrenuta na zadak,posteljica naprijed.Citam kako druge bebe divljaju,mlatare al evo kod mene nije takav slucaj...dr.kaze sve je uredu i umirio me...da nije potrazila bi dr.misljenje.Netko je spominjao da na pregledu imaju samo uzv,ja imam.uzv i pregleda me jesam li otvorena itd...neki su misljenja sto manje diranha to bolje.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ja sam malu nosila nisko, placenta previe dijagnoza, imala lazne trudove od 7mj trudnoce konstantno. Rodila sam je u 35tjednu 2600kg. I evo je kraj mene sad kokoska moja ziva i zdrava fala Bogu i za*ebava ahahahhaha sve ce to bit dobro. Ako budes uplasena bit ce ti jos gore, zato odmaraj, nemoj puno se rastezat, skakat, malo setaj, sve umjereno i sve ce to bit dobro. Ja kad sam sad ostala trudna moj gin je odmah reko da ce postrozit rezim prema meni da izbjegnemo drugi prijevremeni, imam grceve, trnjenje, od 23 tj lazne trudove al' pozitivna sam i odlucna da ce ovaj mali uc u 9ti misec ahahahahhahaha sve ce to bit dobro.
Petra178
Moja mama je bila otvorena 2cm 2 mjeseca tako da nemas brige uopce samo odmaraj i nosi taj pojas i bit ce ti puno lakse, ja sam preko ebaya kupila iz Londona neki i odlican mi je, a kasnije mi moze sluziti i kao steznik
Rozaa
Da, za poludit je evo sad sam dosla kuci, nikakvih novosti, otvorena 1cm samo, trudovi su sitni skoro ih i nema uzas.. poludit cu
Hej curke, jel uzivate u zraku vani? Pitanje jel se popusti na zutoj srijedi kombiniraju u dm-u? Tipa ionak 15% a imam jos kupon za 15% pa mugu i njega iskoristit?
Hej curke, jel uzivate u zraku vani? Pitanje jel se popusti na zutoj srijedi kombiniraju u dm-u? Tipa ionak 15% a imam jos kupon za 15% pa mugu i njega iskoristit?
I mene je to zanimalo, a nasla sam to pitanje na netu pa sam uslikala odgovor, po tome pretpostavljam da moze, sto je odlicno
I mene je to zanimalo, a nasla sam to pitanje na netu pa sam uslikala odgovor, po tome pretpostavljam da moze, sto je odlicno
Mislim da se po tome neda kombinirat dva popusta na ukupnu kupnju.. ali ok budem onda jedan spremila za poslije... sad ce to bit kod mene najposjeceniji ducan neko vrijeme XD
Mislim da se po tome neda kombinirat dva popusta na ukupnu kupnju.. ali ok budem onda jedan spremila za poslije… sad ce to bit kod mene najposjeceniji ducan neko vrijeme XD
Ahaa, ja mislila da imas popust od 15% na jednu stvar, pa da kombiniras s popustom na zutu srijedu. To je mene zanimalo jer smo dobili 25% popusta u knjizici za trudnice, pa jos plus 15% na ukupnu kupovinu, sto je super za skupu stvar kao izdajalica ili ona ovca za bebe sto svira. :)
Pa da, bit ce prilike sad kad bebacica dodje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji