Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    07. Lipanj 2017. 17:11

Mrva, donna I ostale cure kaj ste usle u 9. mjesec, osjecate li kakve naznake da bi beba mogla skoro?
    Ja uopce nemam feeling da trebam rodit. Jedino mi se trbuh jos dodatno spustio iako sam mislila da to nije ni moguce koliko je inace nisko bio

donna83
    07. Lipanj 2017. 17:33

Ništa ja ne osjećam drugačije. Samo me lupa pošteno ili se ukljesti negdje kod kuka pa jaucem :) sve drugo isto :)

• tmr28
    07. Lipanj 2017. 18:06

Ja imam osjecaj kao da mi se nogicama odbije od cica  i glavom "udara" dolje i to mi bude onda bolno...i svi mi govore da mi se trbuh spustio al nisam to primjetila...od pocetka nosim nisko pa mi stalno isto izgleda

• tmr28
    07. Lipanj 2017. 18:08

Naravno,osim sto ide sve vise prema van

Ninche9
    07. Lipanj 2017. 18:37

Cure koje ste pri kraju..moze to krenut svaki cas.
    Ja sam to popodne sjedila na terasi i uzivala u suncu a mali se ritkao kao i obicno..i za pola sata mi je puknuo vodenjak, a dosla u bolnicu otvorena samo 1 prst. Trebalo mi je 12 sati da se otvorim 5 prstiju i onda jos sat i 45 minuta do kraja i da rodim 

donna83
    07. Lipanj 2017. 18:51

Nemoj Ninche još, molim te..! 😁 Nisam sve opeglala, još neke pripreme nisam završila, ne smijem još! Nek se još malo banjaju bebice 😊

mrva2017
    07. Lipanj 2017. 19:08

Ja nisam jos nista spremila tako da neka jos ceka... mene zadnja 2 dana boli dolje..sto ste nedugo pisale pizdobolja... 
    Cure,kada onaj sluzni cep treba ispasti? Mislim da ce me onda prava panika ulovit.. do sad sam bila skroz skulirana,ali zadnjih dana previse razmisljam o svemu..jos mi je i muz rekao da je vrijeme da si torbu spakiram a ja sam odugovlacim s tim...
    Sutra mi je rockas pa se zelim malo tome veseliti i ne misliti na nista...

OhSoBoho
    07. Lipanj 2017. 19:26

Ma ja jedva cekam upoznati to nase cudo! Sad sam vec nestrpljiva 
    Nema pravila sto se tice sluznog cepa...neki skuze ako ispadne, nekima ispada u komadima pomalo a neki ni ne primjete to...
    Ja moram priznati da zadnjih dana malo pomnije pratim izgled iscjetka jer mi je obilniji nego do sada, ali dok je proziran do mlijecni pretpostavljam da je sve ok...ukoliko se pojavi sukrvica onda se moze raditi o sluznom cepu.
    Sto se tice pripremnih trudova do sada ih nisam osjetila. Pizdobolja mi je vjerni sudrug vec dva mjeseca ijedva cekam da se toga rjesim...
    Jedino kaj sam primjetila zadnja dva dana da su me pocele boliti bradavice, ostalo sve po starom.
    Robu jos nisam oprala, sobu dovrsavamo a torba je spakirana 

Eloa
    07. Lipanj 2017. 19:36

Mamika, drzim fige da krene prirodno,samo se nemoj preforsirati s kucnim poslovima,pranjem prozora i sl. jer ce ti trebat energija sutra u svakom slucaju! Zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljrm redu...
    Ako slucajno nece ici samo, molim te da mi onda kasnije javis iskustvo s induciranim na sv.duhu jer i mene to ceka kroz tjedan-dva... Zanima me njihova procedura, i sve kaj se tice tog induciranog...akonti je bed tu,javi,pa ti dam mail.. Naravno,to sve dok se oporavis! 
    Sto se tice sluznog cepa, eto ja sam zivi dokaz da on nista ne mora znacit,meni je ispao u 29.tjednu,otvorila se jedan prst, evo me danas usla u 37.tjedan jos 2u1..
    Sto se tice vaginalnih pregleda, pregledavali su me redovito svaki put vaginalno dok se nisam otvorila,od onda me samo jednom pregledali i to dok sam.jos u pocetku bila zabrinuta da se ne otvaram dalje... Bolje da ne cackaju tamo dolje,pogotovo ako smo otvorene... 

• Sanja...
    07. Lipanj 2017. 20:10

Mamika nadam se da ce sve bit super I brzo. Drzim fige.
    Ja sam evo na kraju 38 tjedna I nista se ne dogada.    :(((( Malo me brine kako ce sve to ici iskreno. Pocela sam se vise kretat I stalno idem negdje da potaknem bar nesto.  Beba vec sad ima skoro 3,5 kg. 

Mene dr u petrovoj svaki put pregledava vaginalno I svaki drugi put uzv, redovito svaki put indikator urina...  I od 38 tjedna rade mi ctg. Takvo je moje iskustvo u petrovoj od pocetka trudnoce I zadovoljna sam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.