Bok cure,da Vas sve skupa pozdravim i čestitam na bebicama. <3
Ja sam u 35 tt,termin kažu 8.7. tako da i ja odbrojavam sitno pogotovo sto mislim da mi je bebica starija tjedan -dva.Decko je i porodit cemo se na Merkuru.Nismo jos bili u TA ,cekamo jos 4 dana pa cemo i u petrovu ponavljat one prvobitne testove ,a i bris na streptokok. Malac rasteze na sve strane,a pupak me svrbi za poludit .NI meni se jos glavicom nijje skroz spustio,nekad imam filing da je vodoravno jos uvijek. bitno da smo zivi,zdravi i nadam se da se druzimo do kraja :) mali info-frendica rodila u merkuru prije 20 dana,kaze da je jako zadovoljna sa svime.
Leli dobrodosla...slobodno daj vise info o Merkuru😉,ja sam u trudnickoj od prvog dana trudnoce i jako sam zadovoljna.Sutra krecem na tecaj u Merkur.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
i ja nosim decka,i 35+2 sam ,i ja cu u merkura -evo ponukana koliko nas je u terminu odlucih se javit :) veliki pozdrav svim curama koje su rodile i koje cekaju isto ko i ja. tegoba nema osim kontrakcija,malac je turbo aktivan,samo se brzo umaram i to je otprilike to. i ja bih cula ponesto o merkuru,pa ako koja zna nek se raspištolji :D tamo sam se odlucila jer mi se tam i muz rodio :)
lell dobro dosla :D
Mame kako perete robicu za bebice ?
Ja sam sva pogubljena prvo su me svi uvjeravali da mi treba od velicine 62
sada sam zakljucila da moram imati manje i to kratko pogotovo kada vidim kako vrucine krecu …
Ne znam dali da kupim onaj u dm za pranje, ili chicho ili forch … Vidim da oni i svi imaju omeksivac….
Posteljine sto sam dobila sam prala klasicno i onda duplo ispiranje valjda je to ok
Ja sam sve prala sa detrdzentom koji koristim i za nas i samo duplo ispiranje.ti brojevi i mene ubijaju. Ja sam za izlazak iz bolnice kupila br. 56 i dobila sam jos robice 50/56 tak da to ni nisam kupovala nego sam uzela 62. Za pocetak su rekli da bi trebao biti u dugim rukavima i dugim hlacicama. Ali to sve ovisi s koliko se beba rodi.
Cure i mene su mucile velicine robice. Ja sam uzela sve 62 za pocetak ali moj malisa je rodjen sa 4500 g :)) i prvih tjedan dana mu bilo malo veliko sad je ok. Ovisi dosta i o modelu i ducanu. Sve sam u hmu kupila. Benkice i hlacice sa stopalima su mu bile malo velike a kompletic bodi i hlacice su mu bile na knap a sve isti broj.
Mene jos muci to oblacenje a svako ima svoju teoriju. Ima tri tjedna i obucem mu pamucnu tanku bodi benkicu dugih rukava i pamucne tanke dugacke hlace. A kad je jako vruce bodic kratkih rukava i carapice. Patronazna rekla da su carapice obavezne koliko god da je vruce.
i ja nosim decka,i 35+2 sam ,i ja cu u merkura -evo ponukana koliko nas je u terminu odlucih se javit :) veliki pozdrav svim curama koje su rodile i koje cekaju isto ko i ja. tegoba nema osim kontrakcija,malac je turbo aktivan,samo se brzo umaram i to je otprilike to. i ja bih cula ponesto o merkuru,pa ako koja zna nek se raspištolji :D tamo sam se odlucila jer mi se tam i muz rodio :)
Ja sam prije tri tjedna rodila u Merkuru. Sve ok. Sestre i doktori ljubazni.
Mene jos muci to oblacenje a svako ima svoju teoriju. Ima tri tjedna i obucem mu pamucnu tanku bodi benkicu dugih rukava i pamucne tanke dugacke hlace. A kad je jako vruce bodic kratkih rukava i carapice. Patronazna rekla da su carapice obavezne koliko god da je vruce.
moja mama je rodila 3 ljetne i jednu jesensku bebu . i meni je lijepo rekla : bodi kratkih rukava ,čarapice i pelenom ga pokrivat. zamislite kad su one mrtve zege i sparina u stanu,bez obzira sto su bebi cirkulacije smanjene i njome je vruce. a preko noci bodi duzih rukava i hlacice sa stopalicama. uostalom,mi mame cemo biti 0-24 sata uz njih tako da cemo zasigurno primjetiti da li je nasim bebicama vruce ili hladno ;)
znaci ipak ne trebam forsitati manje od 62... meni svi govore da cu imati veliku bebu sigurno ce biti slican tvome malisi :D ja sam velika tata mu je veliki , tata mu je rodjen mozda i malo veci , a deda preko 5kg tako da me malo strah koliki ce biti :D bas me zanima koliko ce biti veliki sada na ultrazvuku...
Ma ja sam mislila skroz kao da ce mi beba biti u dugome kada se rodi, ali onda vidim kako krecu ove vrucine pa sam skepticna. tesko je biti pametan , makar meni koja nema iskustva nikakvoga
znaci ipak ne trebam forsitati manje od 62… meni svi govore da cu imati veliku bebu sigurno ce biti slican tvome malisi :D ja sam velika tata mu je veliki , tata mu je rodjen mozda i malo veci , a deda preko 5kg tako da me malo strah koliki ce biti :D bas me zanima koliko ce biti veliki sada na ultrazvuku…
Ma ja sam mislila skroz kao da ce mi beba biti u dugome kada se rodi, ali onda vidim kako krecu ove vrucine pa sam skepticna. tesko je biti pametan , makar meni koja nema iskustva nikakvoga
Meni na uzv dva dana prije poroda bio procijenjen na 3900 :))
znaci ipak ne trebam forsitati manje od 62… meni svi govore da cu imati veliku bebu sigurno ce biti slican tvome malisi :D ja sam velika tata mu je veliki , tata mu je rodjen mozda i malo veci , a deda preko 5kg tako da me malo strah koliki ce biti :D bas me zanima koliko ce biti veliki sada na ultrazvuku…
Ma mislim da ne trebas ispod 62 uzimati robicu. Stvarno brzo rastu u pocetku. Ako mu i bude malo veliko brzo ce mu biti taman. I suprug i ja smo visoki i kaze dr da je zato bebac veliki :)
Dobro da si me zaustavila, ja se bas zsabrinula i krenila traziti malu robicu hehe i htjela u lidl zamjeniti za mene brojeve sto sam uzela
Sortiraj odgovore
Najstariji