Ma cure znam ja da su termini okvirni i da bi moglo krenut vec dns, al u tome trenutku mi je tesko doslo.. hormoni rade svoje, al eto stvarno se nadam da ce ubrzo krenuti..
Zar ste se sve udavale 6.6? 😀
Jos cemo na kraju svi na isti dan u radaonu 😂
Nella je sigurno rodila😊Jedva cekam da se javi!Meni je cure toliko vruce da imam osjecaj da cu se zapalit majke mi!A s druge strane, mogu napravit tek ponesto po kuci i onda umrem od umora!Svako malo legnem, jer dugacije ne ide.
Blu, bome te razumijem! Ja isijavam, pod klimom sam I opet mi je vruce a ne smijem vise smanjivati temperaturu jer ce mi se muz smrznuti
Mislim da su sredinom tjedna najavili zahladjenje, jedva cekam!
Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.
Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.
Ninche, cestitam, bravo! Nadam se da je sve proslo super I da uzivate zajedno!
Kad se malo oporavis napisi nam kako je bilo
Ninche cestitke na bebici , brz oporavak :D
Mamica pokusaj se ne nervirati sada, pokusaj sama sto vise mozes potaknuti porod , iskreno se nadam da ce sve na kraju zavrsiti prirodno u jednom dana su svasta izdesava :D
Mene je isto strah jako carskog reza, stvarno zelim prirodan porod, brine me taj secer, vidjeti ce mo ovaj tjedan dali ce mi ga dijagnosticirati ...
Sortiraj odgovore
Najstariji