Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    04. Lipanj 2017. 13:09

Ma cure znam ja da su termini okvirni i da bi moglo krenut vec dns, al u tome trenutku mi je tesko doslo.. hormoni rade svoje, al eto stvarno se nadam da ce ubrzo krenuti..
    Zar ste se sve udavale 6.6? 😀
    Jos cemo na kraju svi na isti dan u radaonu 😂

OhSoBoho
    04. Lipanj 2017. 13:49

Hahaha, nismo sve 6.06., ja sam 5.06 ;)

• blu5
    04. Lipanj 2017. 14:06

Nella je sigurno rodila😊Jedva cekam da se javi!Meni je cure toliko vruce da imam osjecaj da cu se zapalit majke mi!A s druge strane, mogu napravit tek ponesto po kuci i onda umrem od umora!Svako malo legnem, jer dugacije ne ide.

OhSoBoho
    04. Lipanj 2017. 14:19

Blu, bome te razumijem! Ja isijavam, pod klimom sam I opet mi je vruce a ne smijem vise smanjivati temperaturu jer ce mi se muz smrznuti 
    Mislim da su sredinom tjedna najavili zahladjenje, jedva cekam! 

Ninche9
    04. Lipanj 2017. 14:31

Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.

Maja 3
    04. Lipanj 2017. 14:32

Charmed,ides na carski samo radi tog kaj je mala na zadak?

Maja 3
    04. Lipanj 2017. 14:33

Ninche,cestitam! Nadam se da je sve ok proslo!

Bebusko@2017
    04. Lipanj 2017. 14:37

Ninche9 cestitke  Brz oporavak 

OhSoBoho
    04. Lipanj 2017. 14:38

Ninche9

Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.

Ninche, cestitam, bravo! Nadam se da je sve proslo super I da uzivate zajedno! 
    Kad se malo oporavis napisi nam kako je bilo 

Tamara..
    04. Lipanj 2017. 14:48

Ninche cestitke na bebici , brz oporavak :D
    Mamica pokusaj se ne nervirati sada, pokusaj sama sto vise mozes potaknuti porod , iskreno se nadam da ce sve na kraju zavrsiti prirodno u jednom dana su svasta izdesava :D
    Mene je isto strah jako carskog reza, stvarno zelim prirodan porod, brine  me taj secer,  vidjeti ce mo ovaj tjedan dali ce mi ga dijagnosticirati ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.