Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.
Weee cestitamo... puuuno pusa pazite se..
Ninche cestitam!!!Nadam se da nije bilo prebolno.Drz se i pisi cim budes mogla!Jupiiii, imamo jos jednu bebicu, padamo ko kruske 😂
Ninche čestitam.
brz oporavak tebi a bebici lijep napredak 😃
url=https://lilypie.com]
Charmed,ides na carski samo radi tog kaj je mala na zadak?
Jep. Vinogradska ni nema druge opcije. Ali i većina poroda koja počne na zadak završi hitnim carskim, tak da sam se nekako pomirila s tim. Tješi me kaj ću brzo moći sjedit. Ok, to je operacija, al sam si posložila u glavi da bu sve do ro prošlo, i da će se i mala manje mučiti. Jedino naviranje mlijeka mi je mali zabrinjavajuće, al bumo vidli :)
Niche čestitam!!! Baš vas lijepo čitat kako jedna po jedna...i sve kako treba...sve ćemo vas ispratit do 9tog mjeseca :-)
Tamara: oggt 4.9, 10.2, 8,7. A sad mi ujutro bude 5.1 ili 5.2 natašte, a 3 sata nakon ručka 4.5. Vidit ću kako će ići dalje.
Ninche cestitke!!
Moj prvorođenac je rođen 5.6., bas bi bilo fora da jos jedna od vas rodi na taj datum
BBRAVOOOOOO!!!!!!Jos jedna ljetna bebica!!!!!Cestitke od srca!Kad dodjes k sebi obogati nas detaljima!Ha ha....Punoooo zdravlja za bebicu...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.
Čestitke mami... i velika dobrodošlica malenom princu.
Charmed,ides na carski samo radi tog kaj je mala na zadak?
Jep. Vinogradska ni nema druge opcije. Ali i većina poroda koja počne na zadak završi hitnim carskim, tak da sam se nekako pomirila s tim. Tješi me kaj ću brzo moći sjedit. Ok, to je operacija, al sam si posložila u glavi da bu sve do ro prošlo, i da će se i mala manje mučiti. Jedino naviranje mlijeka mi je mali zabrinjavajuće, al bumo vidli :)
Moj buda se nije okrenuo jos,i mene bas strah carskog..ne toliko samog carskog koliko da ce me mucit prvo da probam vaginalno, pa da cu na kraju na carskom zavrsit. Nadam se da ce se okrenut,i da cu lijepo rodit ko i prvo.
Koji je tjedan u piatnju? Meni će u utorak 39 pa šanse gotovo nikakve za okretanje. Dubila sam skoro na glavi, radila sve one vježbe, ali ništa. Al ako nisi još tako blizu i pogotovo ako nije prva beba šanse su velike da se okrene. Ja sam prvorotka, pa eto zapalo me.
Sortiraj odgovore
Najstariji