Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    04. Lipanj 2017. 15:01

Ninche9

Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.

Weee cestitamo... puuuno pusa pazite se.. 

• blu5
    04. Lipanj 2017. 15:09

Ninche cestitam!!!Nadam se da nije bilo prebolno.Drz se i pisi cim budes mogla!Jupiiii, imamo jos jednu bebicu, padamo ko kruske 😂

koskica
    04. Lipanj 2017. 15:13

Ninche čestitam.
    brz oporavak tebi a bebici lijep napredak 😃

url=https://lilypie.com]

Charmed
    04. Lipanj 2017. 15:24

Maslacak31

Charmed,ides na carski samo radi tog kaj je mala na zadak?

Jep. Vinogradska ni nema druge opcije. Ali i većina poroda koja počne na zadak završi hitnim carskim, tak da sam se nekako pomirila s tim. Tješi me kaj ću brzo moći sjedit. Ok, to je operacija, al sam si posložila u glavi da bu sve do ro prošlo, i da će se i mala manje mučiti. Jedino naviranje mlijeka mi je mali zabrinjavajuće, al bumo vidli :)

mici_0555
    04. Lipanj 2017. 16:00

Niche čestitam!!! Baš vas lijepo čitat kako jedna po jedna...i sve kako treba...sve ćemo vas ispratit do 9tog mjeseca :-)
    Tamara: oggt 4.9, 10.2, 8,7.  A sad mi ujutro bude 5.1 ili 5.2 natašte, a 3 sata nakon ručka 4.5. Vidit ću kako će ići dalje.

• Anjaaa
    04. Lipanj 2017. 16:05

Ninche cestitke!!
    Moj prvorođenac je rođen 5.6., bas bi bilo fora da jos jedna od vas rodi na taj datum

mamika3
    04. Lipanj 2017. 16:20

BBRAVOOOOOO!!!!!!Jos jedna ljetna bebica!!!!!Cestitke od srca!Kad dodjes k sebi obogati nas detaljima!Ha ha....Punoooo zdravlja za bebicu...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LittleG
    04. Lipanj 2017. 16:26

Ninche9

Klokanice evo da se i ja javim, nakon 13 sati trudova jutros je na svijet dosao nas djecacic tezak 3130g i dug 51cm. Spava kraj mene poput anđela.

Čestitke mami... i velika dobrodošlica malenom princu. 

Maja 3
    04. Lipanj 2017. 16:33

Charmed

Maslacak31

Charmed,ides na carski samo radi tog kaj je mala na zadak?

Jep. Vinogradska ni nema druge opcije. Ali i većina poroda koja počne na zadak završi hitnim carskim, tak da sam se nekako pomirila s tim. Tješi me kaj ću brzo moći sjedit. Ok, to je operacija, al sam si posložila u glavi da bu sve do ro prošlo, i da će se i mala manje mučiti. Jedino naviranje mlijeka mi je mali zabrinjavajuće, al bumo vidli :)

Moj buda se nije okrenuo jos,i mene bas strah carskog..ne toliko samog carskog koliko da ce me mucit prvo da probam vaginalno, pa da cu na kraju na carskom zavrsit. Nadam se da ce se okrenut,i da cu lijepo rodit ko i prvo.

Charmed
    04. Lipanj 2017. 16:41

Koji je tjedan u piatnju? Meni će u utorak 39 pa šanse gotovo nikakve za okretanje. Dubila sam skoro na glavi, radila sve one vježbe, ali ništa. Al ako nisi još tako blizu i pogotovo ako nije prva beba šanse su velike da se okrene. Ja sam prvorotka, pa eto zapalo me. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.