Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    28. Svibanj 2017. 21:37

Cure,kak se racunaju dani u bolnici, ako npr. dodes i rodis u petak? Do kad onda ostajes ako se ostaje 3 dana u bolnici... P.s. jel ima veze sto je vikend? 

LlamaFace
    28. Svibanj 2017. 21:42

Ja kontam da cu krepat do termina,imam osjecaj du cu explodirat svakog trenutka 😬 najradije bih kukala cijelo vrijeme al ne da mi se 😂

• tmr28
    28. Svibanj 2017. 21:44

mici_0555

Me + mybaby tnx na odgovoru. Misliš da će mi opet ponavljat OGGT? Radila sam ga prije tjedan dana i bio loš zato me i šalju na Vuk Vrhovec. Ginić rekao da ću dobit spavicu za mjerenje šečera i upute o prehrani…
    Tebi su ponavljali oggt gore prvi put?

Neznam dal je vec netko odgovorio al moguce da su te slali na guk profil ukoliko je ogtt povisen...tak je meni bilo....dodjes u 12 gore i cekas predavanje o prehrani gdje podijele lancete i epruvetice da si doma vadis krv po uputama pa nosis natrag gore

mrva2017
    28. Svibanj 2017. 21:50

Eloa

Cure,kak se racunaju dani u bolnici, ako npr. dodes i rodis u petak? Do kad onda ostajes ako se ostaje 3 dana u bolnici… P.s. jel ima veze sto je vikend?

Prvi dan kad rodis je nulti dan. I onda jos 3 si u bolnici. Nebitno jel vikend. Nama su rekli da otpustaju i vikendom. Doma se ide iza 12. 

Elsa0
    28. Svibanj 2017. 22:25

Ofnica

* podraziti bebu
    * rodinu stranicu

Jesi nasla strsnicu aki nisi upisi polozaji za dojenje i odah ti izbaci prvo to rodino...taj sjedecki je polozaj u koljevci i sve ti je opisano polozaj bebe itd.zato sam i pitala u k9joj si bolnici jer vjeruj mi iz vinogradske se oko toga bas trude da ti objasne i pomognu

Sundi
    28. Svibanj 2017. 22:30

mamika3

Sundi

mamika3

Sundi

mamika3

Imala sam pripremne trudove,od pol 11 navecer do nekih 3 ujutro-BH kontrakcije!Onda sam zaspala do 5 od umora!I tek sad mogu opusteno zaspati!Muz je jos u nocnoj,sama sam s djecom,tata mi ne radi ovu noc,ali ipak nije mi blizu….Znala sam da nisu pravi,ali satima sam mozgala dal da ,ako treba zovem tatu,da on bude s djecom ili da zovem taxi ili da probudim sina pa mu objasnim da moram ici-a dijete 7 godina….Tako sam se psihicki izmucila da sam rekla -molim te,Boze,ne jos!Samo da njih imam s kim ostavit!Na kraju su prestali!

A joj.. ali gledaj to ovak tjelo te lagano upozorava… tak da se mozes pripremiti… mogu mislit kak je to izgledalo. Drugi put se ne muci nazovi tatu.. da bude s tobom.. I ne brini starim ljudima ti je ionak gust biti korisni za promjenu…

A i moj muz nije bas u redu!Inace ima redovan posao-normalno radno vrijeme!Ovo kad je u nocnoj ide u fus,da zaradi!Ok,nek ide,al mogu rodit svaki dan ili noc-sto mi je najgore kad ga nema!Niti pita kak sam,a termina se drzi ko pijan plota!Pa sta ce svijet propast ako ne ode vikend ili dva?Bitno da ima lovu u djepu!Danas cu mu to lijepo spomenuti!

A nemoj si to uzeti k srcu covjek bi jos nekaj zaradio sad treba kao za jos jednu bebu pa se trudi… to je neki njegov nacin da se brine za tebe i djecu. A znas kakvi su muski ak si rekla da ces rodit u srijedu neces sad valjda u utorak ;)

Ha ha ha….Jucer je popodne napravio razmjestaj po sobama tako da je sad fakat sve spremno za bebicu!Jedino mi je rekao da pricekam jos malo,ostala mu podnica od kinderbeta u garazi!P.S-Ako ode odvozit vikend to mu je 500 kn!To su lijepi novci,sta je,je!

Eto vidis. Ma dobri su oni... samo je njihova logika dijametralno suprotna od nase... 

• Valerija123
    28. Svibanj 2017. 22:46

Dobar večer mene zanima dali je moguća trudnoća s policisticnim jajnicima pokušavam dvije godine i nikako sada sam dobila tablete dupohaston  dal' to pomaže ili samo deblja

• Anjaaa
    28. Svibanj 2017. 23:52

Eloa, ovisi u koliko sati rodis. Ako rodis do podne onda nakon dva dana, inace nakon tri dana. Bar je tako kod nas

Ofnica
    28. Svibanj 2017. 23:57

Na sv duhu je isto dan poroda nulti dan i onda treći dan se ide doma. Ja rodila u 21 u utorak i isla doma u petak, a kolegica odmah iza mene u srijedu u 02 ujutro i isla u subotu. Nisam sigurna da na sv duhu otpuštaju nedjeljom.

mamika3
    28. Svibanj 2017. 23:58

Valerija 123

Dobar večer mene zanima dali je moguća trudnoća s policisticnim jajnicima pokušavam dvije godine i nikako sada sam dobila tablete dupohaston dal' to pomaže ili samo deblja

Moguce je!Poznanica imala isti problem i rodila dvije curke,neka mala razlika izmedju njih!Takodjer je pokusavala duze vrijeme!A ovo za dupohaston ne znam!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.