Cure,kak se racunaju dani u bolnici, ako npr. dodes i rodis u petak? Do kad onda ostajes ako se ostaje 3 dana u bolnici... P.s. jel ima veze sto je vikend?
Ja kontam da cu krepat do termina,imam osjecaj du cu explodirat svakog trenutka 😬 najradije bih kukala cijelo vrijeme al ne da mi se 😂
Me + mybaby tnx na odgovoru. Misliš da će mi opet ponavljat OGGT? Radila sam ga prije tjedan dana i bio loš zato me i šalju na Vuk Vrhovec. Ginić rekao da ću dobit spavicu za mjerenje šečera i upute o prehrani…
Tebi su ponavljali oggt gore prvi put?
Neznam dal je vec netko odgovorio al moguce da su te slali na guk profil ukoliko je ogtt povisen...tak je meni bilo....dodjes u 12 gore i cekas predavanje o prehrani gdje podijele lancete i epruvetice da si doma vadis krv po uputama pa nosis natrag gore
Cure,kak se racunaju dani u bolnici, ako npr. dodes i rodis u petak? Do kad onda ostajes ako se ostaje 3 dana u bolnici… P.s. jel ima veze sto je vikend?
Prvi dan kad rodis je nulti dan. I onda jos 3 si u bolnici. Nebitno jel vikend. Nama su rekli da otpustaju i vikendom. Doma se ide iza 12.
* podraziti bebu
* rodinu stranicu
Jesi nasla strsnicu aki nisi upisi polozaji za dojenje i odah ti izbaci prvo to rodino...taj sjedecki je polozaj u koljevci i sve ti je opisano polozaj bebe itd.zato sam i pitala u k9joj si bolnici jer vjeruj mi iz vinogradske se oko toga bas trude da ti objasne i pomognu
Imala sam pripremne trudove,od pol 11 navecer do nekih 3 ujutro-BH kontrakcije!Onda sam zaspala do 5 od umora!I tek sad mogu opusteno zaspati!Muz je jos u nocnoj,sama sam s djecom,tata mi ne radi ovu noc,ali ipak nije mi blizu….Znala sam da nisu pravi,ali satima sam mozgala dal da ,ako treba zovem tatu,da on bude s djecom ili da zovem taxi ili da probudim sina pa mu objasnim da moram ici-a dijete 7 godina….Tako sam se psihicki izmucila da sam rekla -molim te,Boze,ne jos!Samo da njih imam s kim ostavit!Na kraju su prestali!
A joj.. ali gledaj to ovak tjelo te lagano upozorava… tak da se mozes pripremiti… mogu mislit kak je to izgledalo. Drugi put se ne muci nazovi tatu.. da bude s tobom.. I ne brini starim ljudima ti je ionak gust biti korisni za promjenu…
A i moj muz nije bas u redu!Inace ima redovan posao-normalno radno vrijeme!Ovo kad je u nocnoj ide u fus,da zaradi!Ok,nek ide,al mogu rodit svaki dan ili noc-sto mi je najgore kad ga nema!Niti pita kak sam,a termina se drzi ko pijan plota!Pa sta ce svijet propast ako ne ode vikend ili dva?Bitno da ima lovu u djepu!Danas cu mu to lijepo spomenuti!
A nemoj si to uzeti k srcu covjek bi jos nekaj zaradio sad treba kao za jos jednu bebu pa se trudi… to je neki njegov nacin da se brine za tebe i djecu. A znas kakvi su muski ak si rekla da ces rodit u srijedu neces sad valjda u utorak ;)
Ha ha ha….Jucer je popodne napravio razmjestaj po sobama tako da je sad fakat sve spremno za bebicu!Jedino mi je rekao da pricekam jos malo,ostala mu podnica od kinderbeta u garazi!P.S-Ako ode odvozit vikend to mu je 500 kn!To su lijepi novci,sta je,je!
Eto vidis. Ma dobri su oni... samo je njihova logika dijametralno suprotna od nase...
Dobar večer mene zanima dali je moguća trudnoća s policisticnim jajnicima pokušavam dvije godine i nikako sada sam dobila tablete dupohaston dal' to pomaže ili samo deblja
Eloa, ovisi u koliko sati rodis. Ako rodis do podne onda nakon dva dana, inace nakon tri dana. Bar je tako kod nas
Na sv duhu je isto dan poroda nulti dan i onda treći dan se ide doma. Ja rodila u 21 u utorak i isla doma u petak, a kolegica odmah iza mene u srijedu u 02 ujutro i isla u subotu. Nisam sigurna da na sv duhu otpuštaju nedjeljom.
Dobar večer mene zanima dali je moguća trudnoća s policisticnim jajnicima pokušavam dvije godine i nikako sada sam dobila tablete dupohaston dal' to pomaže ili samo deblja
Moguce je!Poznanica imala isti problem i rodila dvije curke,neka mala razlika izmedju njih!Takodjer je pokusavala duze vrijeme!A ovo za dupohaston ne znam!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji