Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 20:49

Pa kad tamo boli 😅😂 al dobro,ak mi iskusnjare kazu da se sve vrati nakon poroda necu zabrijavat da cu zavrsit u kolicima s pokidanom pipilom 😂 

NevaNevičica
    26. Svibanj 2017. 20:53

Ja srećom nemam nekih velikih bolova, bar ne još. Nekad me zna uhvatiti u desnom guzu, ali nije strašno. Prije trudnoće išla sam u teretanu pa si nekako mislim iako sam na mirovanju od 5.tjedna da je tijelo valjda nešto i zapamtilo. Jedino skupljam vodu ko spužva, ako sam ležala na boku ta ruka i noga su vidno deblje od druge strane. Kao da obje noge/ruke nisu moje 

LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 21:01

Valentina,blago tebi 😊 ja se osjecam privlacnije samo zato sto sam tolika da imam vlastito gravitacijsko polje 😔 isto fino prikupljam vodu,u faci,stopalima i sakama

Maja 3
    26. Svibanj 2017. 21:08

LlamaFace

Malo ste me utjesile ak i vas boli (i zao mi vas je) jer sam ja,naravno,mooooorala ceprkat po netu o toj pizdobolji i naisla na nesto sto se zove disfunkcija simfize i onda sam se stvarno izbedirala.To ne boli samo,to i pece i imam osjecaj kao da mi se zdjelica kompletno razdvaja cim sam duze u nekom polozaju pa se pokusam pomaknut 😭😭😭😭 sad mi je vec malo dosta svega

Pizdobolja je normalna! I mene je u prvoj trudnoci pred kraj pocelo boljet, a sad me vec 2 mjeseca rastura! I ja sam citala o toj simfizi, pa sam ginicku pitala, rekla da je sve ok.

NevaNevičica
    26. Svibanj 2017. 21:09

LlamaFace

Valentina,blago tebi 😊 ja se osjecam privlacnije samo zato sto sam tolika da imam vlastito gravitacijsko polje 😔 isto fino prikupljam vodu,u faci,stopalima i sakama

Daaaa, facu sam zaboravila, ogledalo izbjegavam u velikom luku . Danas sam si išla kupiti tenisice, žena me pitala dal me treba ona obuti 🙈 

Maja 3
    26. Svibanj 2017. 21:11

ValentinaA

E..
    Jel imate filing da ste više privlačne svom dragom kad ste trudne??
    Evo moj je oduševljen cickama, inace su 3-4 a sad su se jos napuhale….vec je dosadan s njima hahahahaha

O da. Moj isto obozava cicke!

mamika3
    26. Svibanj 2017. 21:14

Fizicki izgled mi se nije puno promjenio,ali ipak se ne osjecam privlacno!U biti,glupo mi je trudnocu povezivati sa privlacnoscu zene jer je trudnoca ustvari majcinstvo,rast naseg djeteta u nama...Nema mi to nikakve veze sa seksipilom,zavodjenjem muzeva....Imam susjedu,trudna tri mjeseca pa svaki dan spominje kak je luda za keksom!Dosadna mi je vec!Jedno je kad mi to kaze jedna od vas,al drugo kad se ona hvali time!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Svibanj 2017. 21:15

NevaNevičica

LlamaFace

Daaaa, facu sam zaboravila, ogledalo izbjegavam u velikom luku. Danas sam si išla kupiti tenisice, žena me pitala dal me treba ona obuti 🙈

Ahahahahahaha......

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    26. Svibanj 2017. 21:27

E, a kakvo vam je stanje s nogama? Stopalima?
    Meni u prvoj trudnoci narasle za pola broja! Nosila sam 40-40.5 ovisi o modelu...poslije sam 41 morala kupovat..
    Sad neki dan idem kupit japanke, i ne stanem u 41, i to ne da noge oticu, nego su mi kratke! Morala sam uzet 42. 
    Rekla sam muzu, nos 1 trudnoca, i imat cu noge ko hobit!

mamika3
    26. Svibanj 2017. 21:48

Maslacak31

E, a kakvo vam je stanje s nogama? Stopalima?
    Meni u prvoj trudnoci narasle za pola broja! Nosila sam 40-40.5 ovisi o modelu…poslije sam 41 morala kupovat..
    Sad neki dan idem kupit japanke, i ne stanem u 41, i to ne da noge oticu, nego su mi kratke! Morala sam uzet 42.
    Rekla sam muzu, nos 1 trudnoca, i imat cu noge ko hobit!

Moja su ista!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.