Bol u stidnim kostima, evo.me! Jedva hodam od toga, zadnja skoro dva mjeseca me to ubija. Danas kad mi.je doktorica pokazala di je malom glavica pomislila sam da me jos malo I boli. Pa to je toliko nisko da pojma nisam imala da moze bit tam.dolje
Kaj se tice beba s foruma, moj muz se vec priviko I.pita svaki dan jel tko rodio
Bravo Lagertha! Javi kako je prošlo!
Mene danas toliko peče i svrbi koža oko pupka da to nije normalno. Tu sam inače i popucala, al danas me posebno peče, grozan osjećaj!
Blago vama s takvim muževima, ja da svog još s forumom gnjavim pa u top bi me strpo!
Malo ste me utjesile ak i vas boli (i zao mi vas je) jer sam ja,naravno,mooooorala ceprkat po netu o toj pizdobolji i naisla na nesto sto se zove disfunkcija simfize i onda sam se stvarno izbedirala.To ne boli samo,to i pece i imam osjecaj kao da mi se zdjelica kompletno razdvaja cim sam duze u nekom polozaju pa se pokusam pomaknut 😭😭😭😭 sad mi je vec malo dosta svega
Pizdobolja 😂😂😂😂😂
Nemoj se bedirati, mene je sve isto tako boljelo u prvoj trudnoći, najnormalnija je to stvar i sjećam se da sam mislila "u pm, pa kako će to sve poslije izgledati kad mi se kosti razdvajaju?!" Ali sve je bilo skroz u redu, vratilo se u prvobitno stanje 😉
Pizdobolja😂😂😂😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hahahaha, bas sam se nasmijala ovoj pizdobolji
Ma je, uzasno neugodna bol, ali kontam da ce lakse van ak se dole malo rastegne;)
I to kaj Donna kaze, nadajmo se da ce se po porodu vratit na mjesto
E..
Jel imate filing da ste više privlačne svom dragom kad ste trudne??
Evo moj je oduševljen cickama, inace su 3-4 a sad su se jos napuhale....vec je dosadan s njima hahahahaha
Lagertha cestitaaaam :-) kad dodjes sebi javi se :-)
Ja sam nikakva danas, jedva kuci dosla..ko kit sam.. Al san se isto udavila od smija na pizdobolju ahahhahahahaha predobro ahahahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji