Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NevaNevičica
    26. Svibanj 2017. 16:16

Lagertha

Rodila sam u 13:10

Čestitam 

Ninche9
    26. Svibanj 2017. 16:17

Cestitam Lagertha! Uzivajte zajedno! 
    Nadam se da imas neku lijepu pricu za nas i da je porod protekao u najboljem redu.

mamika3
    26. Svibanj 2017. 16:25

Mamicaaa

Lagertha cestitam!!! 😊😊
    Maslacak i Mamika pa svaki dan setam i bar 2x idem dole-gore na 5.kat da potaknem bebaca pa da Mamika moze odma poslije mene kad se vec zeli drzat redoslijeda 😂😂

Hvala,lijepo od tebe!Inace nisam tako organizirana,da se drzim rasporeda,ali ovo je ipak nesto posebno!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Me+mybaby
    26. Svibanj 2017. 16:30

Cestitke!!!

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Eloa
    26. Svibanj 2017. 16:32

Lagertha cestitam ti! Uzivaj sa svojim bebacom...
    Curke,jel vama bebaci puno stucaju? Meni je posljednjih 4 tjedna ludnica u trbuhu, Jan stuca po 4-5 puta na dan i po 10minuta...Smijesno mi je to.. Danas bila na kontroli pa je rekla ginekologica da je to super da to znaci da su pluca dobro razvijena/odnosno da se dobro razvijaju! 
    Sto se tice kolostruma, meni ne tece, ali malo ga ima, uvijek prije tusiranja cistim bradavice od tog zutog.... 

Bebusko@2017
    26. Svibanj 2017. 16:36

Eloa

Lagertha cestitam ti! Uzivaj sa svojim bebacom…
    Curke,jel vama bebaci puno stucaju? Meni je posljednjih 4 tjedna ludnica u trbuhu, Jan stuca po 4-5 puta na dan i po 10minuta…Smijesno mi je to.. Danas bila na kontroli pa je rekla ginekologica da je to super da to znaci da su pluca dobro razvijena/odnosno da se dobro razvijaju!
    Sto se tice kolostruma, meni ne tece, ali malo ga ima, uvijek prije tusiranja cistim bradavice od tog zutog….

I mi dosta cesto stucamo 😇 
    Nisam citala o tome ali drago mi je cuti da se pluca dobro razvijaju 💙

LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 16:58

Lagertha,cestitam!!!haha,pa ne vjerujem kako ste sve do sad to tako expresno odradile,jucer navecer kuliras i gledas serije a trudovi su kao malo jaca menga a dns rodila,nadam se da ce nam svima bit tako 😂 ja se isto sprdam s kolostrumom pa se stalno tiskam al jucer me tak bramba zabolila kad sam ju stisnula da sam zvijezde prebrojala 😅 jel mozda koja ima jaaaaaaku bol u predjelu stidne kosti?nocas mi se plakalo od boli,nisam se mogla ustat iz kreveta

mrva2017
    26. Svibanj 2017. 17:05

Lagertha, cestitam!!!!
    Ne znam kako vi cure,ali moj muz slusa svaki put kad neka rodi...sve novosti zna... nekad ga bas udavim..
    I mi puno stucamo, ima dana da i vise puta...
    Imamo u 18 sati pregled, jedva cekamo da ga vidimo...

mamika3
    26. Svibanj 2017. 17:33

Ja nemam jos muke po kolostrumu,nis ne curi!Probala sam bas danas istisnut da vidim,ali me zabolilo pa sam odustala odmah!Moja stuca jedamput dnevno,popodne ilu navecer!Bol u predjelu stidne kosti?S time se budim!Jucer sam nekih 2 sata bila u komadu na nogama!Ajme,cure,pa mene je navecer i po noci sve bolilo!Rekla sam myzu da mi je dosta vise!A danas sam jednostavno preumorna!Kuham neki brzinski rucak,ni to mi se ne da!Jucer pizza...Fakat nemam volje...Peglanje ceka..😭😭😭Lijepo je imati moju malu curicu u sebi,ali ja jedva cekam da se vratim u normalu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    26. Svibanj 2017. 17:38

mrva2017

Lagertha, cestitam!!!!
    Ne znam kako vi cure,ali moj muz slusa svaki put kad neka rodi…sve novosti zna… nekad ga bas udavim..
    I mi puno stucamo, ima dana da i vise puta…
    Imamo u 18 sati pregled, jedva cekamo da ga vidimo…

Hehe da samo muz.. mama, baba, seka svi lol.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.