Cestitam Lagertha! Uzivajte zajedno!
Nadam se da imas neku lijepu pricu za nas i da je porod protekao u najboljem redu.
Lagertha cestitam!!! 😊😊
Maslacak i Mamika pa svaki dan setam i bar 2x idem dole-gore na 5.kat da potaknem bebaca pa da Mamika moze odma poslije mene kad se vec zeli drzat redoslijeda 😂😂
Hvala,lijepo od tebe!Inace nisam tako organizirana,da se drzim rasporeda,ali ovo je ipak nesto posebno!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha cestitam ti! Uzivaj sa svojim bebacom...
Curke,jel vama bebaci puno stucaju? Meni je posljednjih 4 tjedna ludnica u trbuhu, Jan stuca po 4-5 puta na dan i po 10minuta...Smijesno mi je to.. Danas bila na kontroli pa je rekla ginekologica da je to super da to znaci da su pluca dobro razvijena/odnosno da se dobro razvijaju!
Sto se tice kolostruma, meni ne tece, ali malo ga ima, uvijek prije tusiranja cistim bradavice od tog zutog....
Lagertha cestitam ti! Uzivaj sa svojim bebacom…
Curke,jel vama bebaci puno stucaju? Meni je posljednjih 4 tjedna ludnica u trbuhu, Jan stuca po 4-5 puta na dan i po 10minuta…Smijesno mi je to.. Danas bila na kontroli pa je rekla ginekologica da je to super da to znaci da su pluca dobro razvijena/odnosno da se dobro razvijaju!
Sto se tice kolostruma, meni ne tece, ali malo ga ima, uvijek prije tusiranja cistim bradavice od tog zutog….
I mi dosta cesto stucamo 😇
Nisam citala o tome ali drago mi je cuti da se pluca dobro razvijaju 💙
Lagertha,cestitam!!!haha,pa ne vjerujem kako ste sve do sad to tako expresno odradile,jucer navecer kuliras i gledas serije a trudovi su kao malo jaca menga a dns rodila,nadam se da ce nam svima bit tako 😂 ja se isto sprdam s kolostrumom pa se stalno tiskam al jucer me tak bramba zabolila kad sam ju stisnula da sam zvijezde prebrojala 😅 jel mozda koja ima jaaaaaaku bol u predjelu stidne kosti?nocas mi se plakalo od boli,nisam se mogla ustat iz kreveta
Lagertha, cestitam!!!!
Ne znam kako vi cure,ali moj muz slusa svaki put kad neka rodi...sve novosti zna... nekad ga bas udavim..
I mi puno stucamo, ima dana da i vise puta...
Imamo u 18 sati pregled, jedva cekamo da ga vidimo...
Ja nemam jos muke po kolostrumu,nis ne curi!Probala sam bas danas istisnut da vidim,ali me zabolilo pa sam odustala odmah!Moja stuca jedamput dnevno,popodne ilu navecer!Bol u predjelu stidne kosti?S time se budim!Jucer sam nekih 2 sata bila u komadu na nogama!Ajme,cure,pa mene je navecer i po noci sve bolilo!Rekla sam myzu da mi je dosta vise!A danas sam jednostavno preumorna!Kuham neki brzinski rucak,ni to mi se ne da!Jucer pizza...Fakat nemam volje...Peglanje ceka..😭😭😭Lijepo je imati moju malu curicu u sebi,ali ja jedva cekam da se vratim u normalu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha, cestitam!!!!
Ne znam kako vi cure,ali moj muz slusa svaki put kad neka rodi…sve novosti zna… nekad ga bas udavim..
I mi puno stucamo, ima dana da i vise puta…
Imamo u 18 sati pregled, jedva cekamo da ga vidimo…
Hehe da samo muz.. mama, baba, seka svi lol..
Sortiraj odgovore
Najstariji