Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    24. Svibanj 2017. 09:03

Gala, vidim da si kopirala isti krivi link kao i ja. Onda mi je trebalo par puta refreshati kad sam stavila pravi jer se ovaj krivi nije dao maknuti 😐
    Evo, kako mi je mrva savjetovala: FORUMS, UBBCode and BB Code i to što ti izbaci kopiraš u svoj potpis…

• gala_28
    24. Svibanj 2017. 09:04

donna83

Gala, vidim da si kopirala isti krivi link kao i ja. Onda mi je trebalo par puta refreshati kad sam stavila pravi jer se ovaj krivi nije dao maknuti 😐
    Evo, kako mi je mrva savjetovala:FORUMS, UBBCode and BB Code i to što ti izbaci kopiraš u svoj potpis…

Skužila sam :) I sad sam skužila da uopće nisam točno znala tjedne i dane do ovog trenutka, nego onako od prilike :) ovih 86 dana mi izgleda maaalooo

• gala_28
    24. Svibanj 2017. 09:07

Bambi34

Ona ima 9g…velika vise :-) nas dvije ko dvije frendice ahahahhahaha racunam na njenu pomoc kad dodje pisulinac ahahahhaha rekla je da ce radit sve sta treba al nek zaboravim na pomisao da ce mjenjat pelene ahhahaha

Ako samo to ne bude, već imaš veliku pomoć :)

donna83
    24. Svibanj 2017. 09:08

Ma daj gala, 86 dana je fakat puno :) skoro duplo vise nego mojih 45 😳😃

• Bambi34
    24. Svibanj 2017. 09:11

Ma dovoljno da preuzme 10min da se istusiram u miru ahahahahha odrastu naglo...mi joj vise nismo napeti radije ce ostat doma sama nego da podje s nama na kafu. Naravno s prijateljicama bi bila 24h dnevno ahahahha nekako mi se cini da je odrasla prije nego sto sam ja u njezinim godinama..

• Bambi34
    24. Svibanj 2017. 09:12

Kad smo o danima....vidi mojih 96...strasno..polagano to nekako ide..

24. Svibanj 2017. 09:15

Ofnice
    Čestitam:-*

Mici
    Ako ti treba tablica sa popisom hrane I koliko šta ima ugljikohidrata  i koji ugljikohidrati brzo dizu secer a koji sporo slobodno mi javi meil ,pa ti posaljem  :-)
    Jer ja to moram imat za sebi racunat obroke :-D

• summerchild
    24. Svibanj 2017. 09:22

gala_28

donna83

Evo, kako mi je mrva savjetovala:FORUMS, UBBCode and BB Code i to što ti izbaci kopiraš u svoj potpis…

Skužila sam :) I sad sam skužila da uopće nisam točno znala tjedne i dane do ovog trenutka, nego onako od prilike :) ovih 86 dana mi izgleda maaalooo

Gala imas super aplikacije za mob koje ti prate tjedne, dane, kilazu, pisu ti sta te ocekuje u tom tjednu ( i tebe i bebu)..ja imam 4 aplikacije ;) 

Meni tak nekak brzo prolaze ti tjedni i dani..

Maja 3
    24. Svibanj 2017. 09:28

Kud svi, tud i mali Mujo!
    Ajd da vidimo to s tickerom.

24. Svibanj 2017. 09:31

Matej se bucka na sigurnom  Danas od jutra imam nekakav smečkasti nesluzavi iscjedak (ali ful malo, možda jedna žličica). Mislila sam možda nazvati rodilište i pričala sam s mužem pa smo zaključili da nije potrebno - mali se muva i lupka me pod rebra, ništa me pretjerano ne boli, a i iz svega naučenog na tim tečajevima ako nije svježa krv ili crn-zelenkast smrdljivi iscjedak nema razloga za brigu. Noćas sam spavala uz menstrualne bolove i to je to. Jučer sam bila na Sljemenu i išla stepenicama na peti kat. 
    Danas sam mislila napraviti za ručak neku kombinaciju tikvica, paprike, pelata i pilećeg filea. To imam doma. Pa možda neka riža uz to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.