Summerchild meni su dali zadnji put samo pastile od islamskog lišaja.
Valentina hvala puno na savjetima. Carskog se čak i ne bi bojala...tako mi na operaciji bilo super...probudiš se i sve gotovo :-)
Hm..ovaj secer s mlijekom ne mogu stvarno - povraca mi se od toga jos od malih nogu. Citala sam sad za azenu - mislim da to ima smisla za nos, ali mene trenutno samo grlo boli kad gutam. Nemam temp, ne kasljem i ne curi mi nos niti imam feeling da mi je zacepljen ni da se sljeva u grlo. Sad sam pojela zlicu medne mjesavine. Mozda prodje..nisam citavu zimu bila bolesna i ne treba mi bas sad. A bas jedem ovih dana dosta jagoda i nektarina koje su bogate vitaminom c.
Summerchild meni su dali zadnji put samo pastile od islamskog lišaja.
Valentina hvala puno na savjetima. Carskog se čak i ne bi bojala…tako mi na operaciji bilo super…probudiš se i sve gotovo :-)
Thx. Popodne ionak moram do grada pa cu svratit do ljekarne.
A ne znam sta bi ti rekla...ja sam zadnji put pila to i mazala se 2dana i proslo mi pa sad od cega je proslo ne znam...odvratno je al stas..mislim da osim isla pastila nema nista drugo za trudnice.
Ofniceee, čestitam! :) :) :)
Trajala je puno priprema i stvarno su zeznuli što ti nisu vjerovali za trudove ali super što je ipak tako ekspresno prošlo! Ajme, ne mogu ni zamisliti kako uživaš jutros sa malim Fabijanom. :) Samo se mazite i čuvajte.
Lagertha, jel Matej sad više motiviran kad nam je došao Fabijan? :) Možda nam sad poželi pokazati svoj dolazak u velikom stilu. :)
Izgleda da Matej ceka 25.05 :-) sutra je mom muzicu rockas :-) ko poklon za rockas vodim ga na nove Pirate s Kariba u Cinestar, nemam inspiracije za neki originalniji poklon ;-) najvjerojatnije il petak il subota jer nema skole pa da mala moze ostat duze budna buduci da ce ostat doma sama..
Sundi, slažem se. Da treba usporit, treba. Al da su to sad neke brojke za paniku, stvarno nisu…
Jel može neka od vas ponoviti kako zalijepiti ovaj glupi Ticker?? Eto sjetila se ja mjesec dana prije poroda da bih to stavila pa ne znam 😏
Kak si uspjela? Koji link si stavila u kućicu za potpis? Meni ne radi. :-/
Mici, nemoj se forsirati. Vjerojatno stres ipak nije bio ključna karika ali kad sve ovo što si nabrojala uzmeš u obzir, preforsirala si se. A kad ćeš malo stati na loptu i odmoriti ako ne sad?
Ja sam isto forsirala jedan posao prva tri mjeseca trudnoće. Čak sam jedan dio i odradila bez ikakvog ugovora i ičega, kao mali majmun, da se dokažem. Onda sam shvatila da me se zavlači i da se previše nerviram zbog toga. Potpuno nepotrebno jer čak i da me zajebu, 2 mjeseca nije vrijedno mog i bebinog zdravlja. Prije mjesec dana sam im napokon službeno napisala da s obzirom da se sve oteglo ovoliko, da više nisam na raspolaganju. Novci dođu i odu, a ionako se svi snalazimo na ovim prostorima. i snaći ćemo se ako zagusti. Zato, drži taj mob na mute, odmori, papaj fino i biraj boje zidova ili trosjeda...ma što god te veseli. :)
Izgleda da Matej ceka 25.05 :-) sutra je mom muzicu rockas :-) ko poklon za rockas vodim ga na nove Pirate s Kariba u Cinestar, nemam inspiracije za neki originalniji poklon ;-) najvjerojatnije il petak il subota jer nema skole pa da mala moze ostat duze budna buduci da ce ostat doma sama..
Mislim da moj dečko priželjkuje takav poklon :D već je dvaput spomenuo da igra...ali na žalost, ja to zaista ne mogu preživjeti...koliko god da ga volim. :D Jedan nastavak sam gledala prije hrpu godina u kinu (nemam pojma ni koji je bio) i tad sam shvatila da nema nade za mene.
I prije mi je Cinestar znao biti prebučan, a kamoli sad.
Imam tri tjedna da smislim neki tiši poklon. :) :)
Koliko je mala stara? Jao, i njoj će biti super večer hihi
Ona ima 9g...velika vise :-) nas dvije ko dvije frendice ahahahhahaha racunam na njenu pomoc kad dodje pisulinac ahahahhaha rekla je da ce radit sve sta treba al nek zaboravim na pomisao da ce mjenjat pelene ahhahaha
Sundi, slažem se. Da treba usporit, treba. Al da su to sad neke brojke za paniku, stvarno nisu…
Jel može neka od vas ponoviti kako zalijepiti ovaj glupi Ticker?? Eto sjetila se ja mjesec dana prije poroda da bih to stavila pa ne znam 😏
kopirala si vjerojatno krivi link… koliko me sjećanje sliži, klikneš forums i zadnji link kopiraš… budem točno pogledala ako netko ne javi prije
juhuhu, uspjela sam i ja! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji