Lagertha, mnoge mame te zadnje dane pred porod opisuju kao da ih se sjećaju kroz maglu zbog te kombinacije uzbuđenja i straha od nepoznatog. Vjerujem da zaista mnogima je tako. :)
Ajme blu5 pa ne mogu vjerovati...to je stvarno dugo! Nadam se da ce uskoro doci doma!
Gala, a peglam negdje oko 2x tjedno po nekih 1,5 sata sad s parnom, kupila sam si telku za dječju sobu pa to brzo prođe. Ni kod nas nema prevelikih podjela posla, iako me muz zamolio da ja peglam košulje i stvari za posao jer on fakat ne zna speglati bijelu košulju na dugi rukav, napravi 100 faldi i grešaka, a bas ga ne mogu pustiti da takav ide po sastancima s ministrima i dok ide na konferencije. Tako da je sve stvar dogovora. A sad dok sam doma, ja vise nosim pamučne stvari pa to ne peglam bas jer se u sušilici lijepo poravna.
Hehe, sad kad beba dođe mislim da cu napraviti listu prioriteta, svi mi se zamaramo raznim poslovima dok smo samci, a kad dođe beba, nista nije važnije.
Dolazi sva sreca i to za 5 dana😊Bit ce na porodu i onda mjesec dana posli, pa opet tek za novu godinu...Ne znam kako bi vam opislaa situaciju sa dvoje djece od kojih jedan krece u 5-ti raz, mala u prvi i novorodence...Al sve ja to mogu😊
Blu, stvarno? Hoće biti doma oko termina? Nadam se da hoće. :)
Meni se čini da bi ovom mom možda koristilo da ga pošalju malo na teren pa da me se zaželi. Tipa tjedan dana. Baš mi se čini da mu postajem teška, a i sebi sam. Hormoni. Kao da jesam i nisam drugačija. Jako čudno. I dalje je jako strpljiv ali takav je inače po prirodi. Baš mi se nekako zna učini da ne može baš predosjetiti kako ću ponekad reagirati pa se zaleti opušteno kao da sam uobičajeno ubrojiva. Nije samo ženama teško ovih 9 mjeseci. :D
Uobicajeno ubrojiva😂😂😂
Dolazi sva sreca i to za 5 dana😊Bit ce na porodu i onda mjesec dana posli, pa opet tek za novu godinu…Ne znam kako bi vam opislaa situaciju sa dvoje djece od kojih jedan krece u 5-ti raz, mala u prvi i novorodence…Al sve ja to mogu😊
Uf, nije ti lako, a vjerujem da nije ni njemu.
Dolazi sva sreca i to za 5 dana😊Bit ce na porodu i onda mjesec dana posli, pa opet tek za novu godinu…Ne znam kako bi vam opislaa situaciju sa dvoje djece od kojih jedan krece u 5-ti raz, mala u prvi i novorodence…Al sve ja to mogu😊
Svaka čast! Ali super vam razlika u godinama među klincima, ovo dvoje starijih mogu pomoći. :) I osloniti se jedno na drugo oko škole, igrati....pa čak i pričuvati bebu. Jesi mužu slala slike kroz mjesece? Dobro je da imamo svu tu tehnologiju :)
Blu, svaka ti cast! Bas si mislim kako bih trebala na instrukcije
kod rođakinje koja ih cuva troje odjednom od kojih je jedno mala beba. Mene polako hvata panika za svojih dvoje, kako cu s njima skupa..
valentina ja imam iscjedak obilni od pocetka, pa tako i na papiru kad se obrisem. Moram mjenjat dva dnevna uloska dnevno, bas mi to vec ide na zivce..
ja ne peglam odkad se sin rodio, osim kad nesto zatreba
Na pocetku sam peglala sinovu robicu i onda me patronazna pogledala i kaze ti to stvarno peglas?? Pa cemu kad se zguzva odmah cim mu obuces.. Shvatila sam da ima pravo i poslusala ju
Pandice to sto ti je babica savjetovala svaki treci podoj druga sisa je sigurno zato da beba dođe do zadneg, masnijeg mlijeka koje je zasiti. Pocetno mlijeko bude vodenkasto i sto je sisa praznija to je mlijeko zasitnije. Super da ti malac tako napreduje
Blue, vidim da ti je razlika među klincima 4 godine, i meni će sad biti takva razlika pa me zanima sto misliš o tome? Ja dosad zaista nisam bila spremna na drugo dijete, a ova razlika mi se čini super iako mi mnogi govore zašto sam radila tako veliku razliku... klinac s 4 god već zna jako puno toga, ne moraš stalno trčati za njim, a opet kad pomislim da će jednog dana jedno imati npr. 32 GOD, a drugo 28, to mi se čini čisto ok
Sortiraj odgovore
Najstariji