Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    21. Svibanj 2017. 15:48

Pandice mogle bi otvoriti temu na bebama, ljetne bebe 2017. Evo samo da nas par jos rodi pa da nas se skupi barem 5-6. 😊👍🏻

• blu5
    21. Svibanj 2017. 16:46

Pandica1510

blu5

Zasto tek treci podoj na drugu?Ja sam s oboje svaki podoj mijenjala…Da nisam, imala bi vjerovatno sto upala.Doduse, meni bi oni stvarno izvukli sve po podoju, a imala sam mlijeka na bacanje! Zato i jesu dobivali po 1.5 kg mjesecno😊

Tako mi je babica rekla. Imam jako puno mlijeka i tvrde mi budu pa mi je rekla da mu dam sisat jednu i ako ostane tvrda sljedeci put da mu opet dam. Bitno je samo da ga prebacim na drugu unutar tri sata da ne dode do upale. A mali sisa po 10min 15 ako je dobro raspolozen haha
    Evo od 8.5. Do sada dobio pola kg :D

Cure da vas malo pozdravim dosla sam vidjet jel ima koja nova bebica :D
    Hocemo se nastavit ovdje druzit ili cemo otvorit neku temu beba pa se prebacivat kako koja rodi? Koda je lto netko vec spomenuo hmmm?

Aha..Meni bi izvukli sve po podoju oboje.Kazem ti, dobivali po 1.5 kg mjesecno😊Ja sam toliko mlijeka imala da sam se bez obzira na podoj morala izdajat.Npr.dam jednu i onda za 2-3 sata kad ide sisat iz druge, ona iz koje je prethodno sisao je vec bila tvrda i bolna..i to je trajalo sigirno 2-3 mjeseca..

• gala_28
    21. Svibanj 2017. 17:16

Donna, ja sam čak brijala da treba istražiti uzgoj šafrana koliko je zlatan začin :D
    Ofnice, koliko ti tjedno ode sati na peglanje? Sve me strah toga kad moj krene po sastancima. Zasad je za kompom u uredu, nema baš doticaja sa klijentima pa još fura alternativu koliko može. Kod mene potpuno zahvalna situacija po tom pitanju. Znam da moja mama najmanje 3 večeri tjedno provede za peglom. I još joj baka ponekad uskoči, a nije da pegla ručnike i ne posteljinu.

• gala_28
    21. Svibanj 2017. 17:20

Dok čitam ovo o podojima bole me grudi i umišljam da su sve teže. :D
    Kolegica mi je neki dan rekla da ona svom malom od 4 mjeseca navečer pred spavanje da adaptirano i imaju mirne noći u komadu do negdje 5. Inače je preko dana na cici. Čak sam počela razmatrati tu kombiniranu prehranu ali moram se još dodatno informirati. 

21. Svibanj 2017. 17:24

Mi imamo obicnu peglu za dvjestotinjak kuna i moj si muz sam opegla prije posla. Mislim da sam mu ja mozda 2-3 puta u zadnjih godinu dana, a on meni nije nijednom  Mi smo oboje liberali, zivio je dugo sam, sve zna i fino kuha. U mojoj familiji nema podjele posla po spolu. I moj brat sve radi i ne treba mu mama.

• blu5
    21. Svibanj 2017. 17:43

Ja iato nista ne peglam i imam peglu od isto toliko kuna.Kad su djeca bili bebe peglala sam sve, al posli toga vise ne.Muz takoder sam sebi ispegla, al s obzirom da je pomorac, nema sastanke😊Jel vi znate da on mene nije jos vidio trudnu?!?A imam rodit za 7 tjedana😨

donna83
    21. Svibanj 2017. 17:56

blu5

Ja iato nista ne peglam i imam peglu od isto toliko kuna.Kad su djeca bili bebe peglala sam sve, al posli toga vise ne.Muz takoder sam sebi ispegla, al s obzirom da je pomorac, nema sastanke😊Jel vi znate da on mene nije jos vidio trudnu?!?A imam rodit za 7 tjedana😨

Ajmeeee 😱😱😢

21. Svibanj 2017. 17:57

blu5

Ajoj  Nisam znala da su oni toliko dugo na moru. Mislila sam max 3-4 mjeseca. Meni je sad gust popeglat tu malu slatku robicu i opeglam i neke nase stvari usput kad sam doma, ali kad pocnem opet raditi nema sanse da cu na to gubiti slobodno vrijeme.

21. Svibanj 2017. 18:04

Tamara, vidjela sam da si me pitala dal sam uzbudjena ali nisam sigurna sta bih rekla. Valjda osjecam neku mjesavinu straha i uzbudjenja. S jedne strane jedva cekam da vec jednom rodim i da upoznamo tu malu cudesnu covjecju ribicu , a s druge strane me strah poroda, trudova, boli... 

• gala_28
    21. Svibanj 2017. 18:52

Blu, stvarno? Hoće biti doma oko termina? Nadam se da hoće. :) 
    Meni se čini da bi ovom mom možda koristilo da ga pošalju malo na teren pa da me se zaželi. Tipa tjedan dana. Baš mi se čini da mu postajem teška, a i sebi sam. Hormoni. Kao da jesam i nisam drugačija. Jako čudno. I dalje je jako strpljiv ali takav je inače po prirodi. Baš mi se nekako zna učini da ne može baš predosjetiti kako ću ponekad reagirati pa se zaleti opušteno kao da sam uobičajeno ubrojiva. Nije samo ženama teško ovih 9 mjeseci. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.