Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    21. Svibanj 2017. 09:02

Cure jel vi svoje bebe zovete vec imenom ili je jos uvijek bebač/beba dok im pričate? Meni je jos uvijek "mali bebač", nekako dok je u trbuhu apstraktno mi ga je zvati imenom. Makar mozda nije lose obraćati se imenom jer beba mozda zapamti da se tako zove...sto mislite?

mrva2017
    21. Svibanj 2017. 09:04

Ofnica

Cure jel vi svoje bebe zovete vec imenom ili je jos uvijek bebač/beba dok im pričate? Meni je jos uvijek "mali bebač", nekako dok je u trbuhu apstraktno mi ga je zvati imenom. Makar mozda nije lose obraćati se imenom jer beba mozda zapamti da se tako zove…sto mislite?

Mi ga zovemo vecinom imenom otkad smo saznali spol... takoder tu su i fraze ljubavi nasa, beba nasa i sl.,ali cesto ga zovemo bas imenom....

21. Svibanj 2017. 09:33

Ofnica

Hihi Lagertha! Mozda se mi skupa budemo javljale iz rodilišta, sad kad ti je proradila Klokanica na mobu! 😉 Jesi radila čučnjeve?
    Ja evo pijem kavicu, bebač još spava, ali jucer se bas dosta javljao. Baš mi je razlika sad kad sam usredotočena na to brojanje pokreta, zapravo ih ima bas dosta, samo sto su neki onako dosta blagi.
    Kad si ti Lagertha ponovno na pregledu, tak u četvrtak ako malac ne pokuca prije?

Nisam radila cucnjeve. Zbog rooming in-a nisam sigurna bas da cemo se javljati.U cet mi je tek pregled no sad sam skuzila prvi put od kolovoza neki iscjedak cudne boje (rozo-smedji). Vjerjatno je sluzni cep-cerviks se siri.

Me+mybaby
    21. Svibanj 2017. 09:45

Prvo sto napravim kad otvorim oci je pogledam klokanicu. Ovo mi je bas super. Zbilja kao sto je vec netko napisao kao da cekam frendicu ili clana obitelji da javi novosti.
    Meni je muz danas u pol 7 dosao s posla, iz nocne i izvukao me da idemo glasati. Tako da sam u 7 vec glasala. Ali sam dosla doma, malo pojela i legla pored njega jos malo i bome sad se probudila.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    21. Svibanj 2017. 10:40

Lagherta, sigurno ti sluzni čep pomalo odlazi! Iako se ja sjećam svog, bio je bas sluzni i dosta velik, nekakve prljave boje s tragovima neke sukrvice...
    Oprostite na detaljnom opisu... 😱😎

21. Svibanj 2017. 10:43

Jutro cure..
    Da li se vama koje ste u tjednima kao ja pojavi kada kao malo sluzavo kad se obrisete? (Nema to miris ni ništa )
    Meni je to već par dana a ne peče me ni ništa.
    :-O

Maja 3
    21. Svibanj 2017. 10:46

Lagertha, onda jos malo!! 
    Ja muza nagovorila da danas on kuha, ja cu samo juhicu napravit...
    Idem malo sredit ormare,trebat cemo sobu zarotirat radi rasporeda kad rodim..pa da on to moze ucinit dok smo mala i ja na moru.
    Imamo plan za cijeli dan, kao da nije nedjelja. On dosao na ideju da bi sam maloj radio krevet, pa ce braco naslijedit njezinu kimbicu.

OhSoBoho
    21. Svibanj 2017. 10:48

ValentinaA

Jutro cure..
    Da li se vama koje ste u tjednima kao ja pojavi kada kao malo sluzavo kad se obrisete? (Nema to miris ni ništa )
    Meni je to već par dana a ne peče me ni ništa.
    :-O

Jutar, 
    Valentina, to ti je sve normalno u trudnoci, bitno da je proziran do bijeli I da nema nikakav cudni.miris.
    Meni je tako.od samog pocetka, sad pod kraj se malo I.pojacalo.

21. Svibanj 2017. 10:50

U redu..hvala!:-)
    Samo mi ide na živce jer od početka trudnoće praktički nisam izašla van iz ulozaka a bila sam tako sretna kaj nema mene i uloski hahahaha 

21. Svibanj 2017. 10:54

donna83

Lagherta, sigurno ti sluzni čep pomalo odlazi! Iako se ja sjećam svog, bio je bas sluzni i dosta velik, nekakve prljave boje s tragovima neke sukrvice…
    Oprostite na detaljnom opisu… 😱😎

Meni je to izgledalo kao kad mi je zadnji dan menge pa isto nosim samo dnevni ulozak. Znam da je vecini ljudi to odvratno, ali sam cak pogledala na google kako sve moze izgledati i ima ih svakakvih: bijelih, zutih, krvavih... Meni se ustvari najcesce ne gadi izgled neceg, ali na mirise sam osjetljiva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.