Pinkice ne brini, moja kolegica je živjela od muza odvojeno preko godinu zbog nekih obiteljskih problema i bolesti, ali su se skoro svaki dan viđali na dva tri sata, tak da nije bilo nikakvih problema.
Sto se tice tvog ctg-a super, imas aktivnu bebu! Ali nije isto jel ti pritišće venu beba od 500g ili beba teska preko 3000g. Ja vjerujem da je zbog toga...ipak je to težina. Meni prije nije bio nikakav problem spavati na leđima, ali sad osjetim kak imam manje zraka.
Meni jako trnu ruke na leđima. Jedva čekam opet spavati na trbuhu. Prekjučer sam jela kod kineza full ljuto, danas ujutro ananas, išla na Sljeme, šetala... Ah... Probat ću se penjati stepenicama umjesto liftom. Na trudničkim vježbama smo radili čučnjeve na pilates lopti i hopsali po njoj u srijedu
Lagertha jesu vam rekli na tecaju da se poslije poroda preporuča spavati na trbuhu, bar toliko koliko to dopuštaju bolne cicke? Jer kad se spava na trbuhu maternica dok se skuplja prirodno pada u zdjelicu prema naprijed.
Ah, spavanje na trbuhu! :) Taj prestanak mi je pao gore od prestanka pušenja. Uf, jednog dana...
Lagertha jesu vam rekli na tecaju da se poslije poroda preporuča spavati na trbuhu, bar toliko koliko to dopuštaju bolne cicke? Jer kad se spava na trbuhu maternica dok se skuplja prirodno pada u zdjelicu prema naprijed.
Nisu! Ja imam mali jastuk koji si stavim i inače ispod sisa da ne bole. Ofnice, bumo vidjele koliko bumo spavale
Hej curke,
Sto se tice spavanja na trbuhu nakon poroda kazu da je jako tesko, ne samo zato sto bole cice vec I mlijeko zna jako curit a postoji I visok rizik od zacepljenja mlijecnih.kanala...ja sam inace uvijek.iskljucivo na trbuhu spavala I to mi najvise fali, definitivno!
Nemam pojma to za začepljenje mliječnih kanala, to mi malo šašavo zvuci...zacepit ce se ovak i onak ako do toga treba doci. Bolnost ciceka i curenje mlijeka mi se cini ok. Nama je to bas patronažna rekla...ali mislila je na prvih 6mj koliko treba maternici da se vrati u početni položaj i veličinu. Pretpostavljam da nijedna od nas nece moci spavati na trbuhu dok se ne ufuramo u dojenje. Pod spavanjem, Lagertha, mislim ležanje u krevetu preko noci 😂 E pitanje je kad cemo se ponovno naspavati, moram iskoristiti jos ovaj tjedan! 🙊🤣😜
Mozda nam se bebe ugledaju na malca od Pandice!Onda ce sa deset dana spavati od 23 do 6 ujutro sa dva nocna podoja!Di ces bolje????😀Stigle bi se i odmorit malo!Koskica nam se rijetko javlja!A bas me zanima kako im ide...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mozda nam se bebe ugledaju na malca od Pandice!Onda ce sa deset dana spavati od 23 do 6 ujutro sa dva nocna podoja!Di ces bolje????😀Stigle bi se i odmorit malo!Koskica nam se rijetko javlja!A bas me zanima kako im ide…
Kako bi to bilo super... stalno vrtim film kad se rodio moj prvorođenac pa godinu dana nisam odspavala noć u komadu :/ i ne samo to, nego se budio i ostajao budan po 2-3 sata u noći 😔 Bila sam izmoždena. Kad se budio samo za podoj i nastavio spavati, to su bile blažene noći, pa makar i 4 podoja... nekako mislim, ako sam tad preživjela, valjda mogu opet :)
Mozda nam se bebe ugledaju na malca od Pandice!Onda ce sa deset dana spavati od 23 do 6 ujutro sa dva nocna podoja!Di ces bolje????😀Stigle bi se i odmorit malo!Koskica nam se rijetko javlja!A bas me zanima kako im ide…
Kako bi to bilo super… stalno vrtim film kad se rodio moj prvorođenac pa godinu dana nisam odspavala noć u komadu :/ i ne samo to, nego se budio i ostajao budan po 2-3 sata u noći 😔 Bila sam izmoždena. Kad se budio samo za podoj i nastavio spavati, to su bile blažene noći, pa makar i 4 podoja… nekako mislim, ako sam tad preživjela, valjda mogu opet :)
Moj sin isto!Po noci je htio svakih sat i pol-dva jesti!Pa je jednostavno znao biti budan....A bio naucen na ruke...Trajalo je to do nekih ccs cetvrtog mjeseca!Samo kaj mi je onda bila razlika to sto je bio jedini ,a sad ce ih biti troje tako da ne znam kako podnijeti i umor i kucanske obveze.....I je,lakse je ako se bude i cetiri puta po noci samo da se uhvati malo sna!Ma te su noci najgore!Organizam naviknit na spavanje,a moras biti budan!😧😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji