Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    21. Svibanj 2017. 11:01

Ofnica

Cure jutro! Mamika, ako se mala spustila, mozda je to to…nista od tvog zubara! 😂
    Haha! Ma zezam se, cekamo nas dvije Lagerthu! Ona se zapravo nikako ne javlja od jucer dopodne…mozda joj je poslije krenulo.
    Btw. meni je doktor vec jucer napipao glavicu kad me vaginalno pregledavao. Isto nije bilo bas ugodno, ali je bilo puno manje sukrvice kasnije nego prošli put.
    Mamika kad si ti ponovno na pregledu? Ja i pon.

Idem sutra u pol 10!Ako se ne varam sutra ce me stavit na ctg!Ja sam ti hodocastila po stanu do pol 4 ujutro!Muz u nocnoj,djeca spavaju....Pritisak me ubijao!Kako god se namjestim ne valja!Oko tri se smirilo!A nemirna ja,nemirna i mala!Sad je mirna,vjerojatno spava jer je hodocastila skup sa mnom!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    21. Svibanj 2017. 11:06

Ofnica

Hihi Lagertha! Mozda se mi skupa budemo javljale iz rodilišta, sad kad ti je proradila Klokanica na mobu! 😉 Jesi radila čučnjeve?
    Ja evo pijem kavicu, bebač još spava, ali jucer se bas dosta javljao. Baš mi je razlika sad kad sam usredotočena na to brojanje pokreta, zapravo ih ima bas dosta, samo sto su neki onako dosta blagi.
    Kad si ti Lagertha ponovno na pregledu, tak u četvrtak ako malac ne pokuca prije?

Nema veze sto su blagi,citala sam jucer onaj Plivin kalendar!Bebica je u svom polozaju i zbilja ima malo mjesta-i moja isto nema isti intenzitet udaraca kao prije!Ali bitno da udari,da ju osjetim i ja sretna!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    21. Svibanj 2017. 11:12

Ofnica

Cure jel vi svoje bebe zovete vec imenom ili je jos uvijek bebač/beba dok im pričate? Meni je jos uvijek "mali bebač", nekako dok je u trbuhu apstraktno mi ga je zvati imenom. Makar mozda nije lose obraćati se imenom jer beba mozda zapamti da se tako zove…sto mislite?

Ja svoju pred muzem zovem bezimena beba!Ne bi vjerovali,on jos uvijek ne zna koje bi ime!Kad sam mu rekla moze Katrin,drugi dan je odmah bilo Anamari!Tak da mi se vise ne da ni komentirat neko ime!Samo sam mu rekla da je prenaporan s tim i da me bas briga jer ce nam oni tam u uredu birat ime!Lagertha-vi isto niste znali koje cete,ali je nakraju prelijepo!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• gala_28
    21. Svibanj 2017. 11:59

Valentina, ja sam nekoliko dana ispred tebe i isto imam taj iscjedak pri brisanju. Mislim da je prisutan večinu trudnoće. U početku sam imala gadnih urinarnih problema no kasnije su mi nalazi bili sterilni, a to ostalo. Bitno da te ne pecka, ne svrbi i nema čudan miris ;)

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 12:46

Curke evo ja praktički do sadnis stavljala uloške niti imala iscjedak...mozda sam tu i tamo, tipa 3-4 puta mjesečno stavila uložak vise zbog neke predostrožnosti. Zato me sad iznerviralo da sam počela inati sluzavi i krvavi iscjedak nakon vaginalnih pregleda, a cijelu trudnoću nosim samo pamučne gaćice. 
    Lagertha, slažem se...kad budemo u bolnici, zadnje na pameti ce nam biti pisati na forum, pogotovo zbog rooming-ina. Ali svakako se moramo javiti curama s kratkim informacijama. 
    Mamika i ja cemo ziher biti skupa u bolnici, imam takav feeling. Ajme Mamika, lijepo si se onda nocas nahodala. 

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 12:53

Mi idemo svekrvi na rucak tak da ne moram kuhati hvala Bogu. Samo sam napravila muffine za desert 😉

Ofnica
    21. Svibanj 2017. 13:02

Mamika, joj taj tvoj muz...pa mora se odluciti! Vidim da on voli malo egzotična imena, pa evo mozda neki prijedlozi: Ameli, Emili, Elena, Irina, Iris, Iskra, Lorena, Olivia, Lena

• gala_28
    21. Svibanj 2017. 13:22

Mmmm, Ofnica, jako fino izgledaju! :)
    Mi juniora zovemo imenom otkako smo se dogovorili. Dečko nekada kaže malac ili bebica ali u većini slučajeva je ime u upotrebi. Ne znam zašto no meni je bilo nekako bitno da ga što prije mogu oslovljavati pa da nam ime sjedne. Da nije sjelo, tražili bi drugo.
    Ali prihvaćam mogućnost da mi se u bolnici dogodi klik pa da shvatim da mi izgleda kao da se treba nekako drugačije zvati. Mislim da se to čak relativno često dogodi. Sestra od frendice je kćer željela nazvana Ines cijelu trudnoću, i kad su se napokon ugledale, mala joj je izgledala kao Sanja a da uopće prije nije razmatrala to ime. 

21. Svibanj 2017. 14:12

Mi smo kod moje mame. Radila je paellu  a napravila je i desert  Meni je od nekog 16. tjedna poceo iscjedak (vodenasti, bez boje) , zato me i strah da necu prepoznati curkanje plodne vode. Ofnice, naravno da cu se javiti, mozda cu i napisati kako je bilo ako cu imati vremena... ali nekako sumnjam. Tko zna i kako ce mi biti nakon poroda.

MalaRuzica
    21. Svibanj 2017. 14:35

Ofnica

Mi idemo svekrvi na rucak tak da ne moram kuhati hvala Bogu. Samo sam napravila muffine za desert 😉

Mljac 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.