Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    20. Svibanj 2017. 18:48

donna83

mamika3

Mozda nam se bebe ugledaju na malca od Pandice!Onda ce sa deset dana spavati od 23 do 6 ujutro sa dva nocna podoja!Di ces bolje????😀Stigle bi se i odmorit malo!Koskica nam se rijetko javlja!A bas me zanima kako im ide…

Kako bi to bilo super… stalno vrtim film kad se rodio moj prvorođenac pa godinu dana nisam odspavala noć u komadu :/ i ne samo to, nego se budio i ostajao budan po 2-3 sata u noći 😔 Bila sam izmoždena. Kad se budio samo za podoj i nastavio spavati, to su bile blažene noći, pa makar i 4 podoja… nekako mislim, ako sam tad preživjela, valjda mogu opet :)

Moj sin isto!Po noci je htio svakih sat i pol-dva jesti!Pa je jednostavno znao biti budan....A bio naucen na ruke...Trajalo je to do nekih ccs cetvrtog mjeseca!Samo kaj mi je onda bila razlika to sto je bio jedini ,a sad ce ih biti troje tako da ne znam kako podnijeti i umor i kucanske obveze.....I je,lakse je ako se bude i cetiri puta po noci samo da se uhvati malo sna!Ma te su noci najgore!Organizam naviknit na spavanje,a moras biti budan!😧😩

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Me+mybaby
    20. Svibanj 2017. 18:50

Ajme ja sam ujutro samo dosla vidjeti jel Lagertha rodila i nakon toga ste se raspisale... Danas mi se vrti cijeli dan i moram priznati da sam ciiiijelo popodne prelezala. I sad se pokusavam natjerati da nesto i pospremim. Tlak mi je valjda u podrumu jer mi se staaalno vrti i spava, a mozda organizam sprema zalihe sna 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

20. Svibanj 2017. 18:52

U Lidlu će od 22.5. Opet biti akcija trudnickih stvari,stvari za novorođenče,robica, pelene i to :-D

Sundi
    20. Svibanj 2017. 20:06

ValentinaA

U Lidlu će od 22.5. Opet biti akcija trudnickih stvari,stvari za novorođenče,robica, pelene i to :-D

Mislim da od 25.05 tj. od cetvrtka. Mislim da cu ja pokupovat podloge za prematanje i hrpu blazinica. Da imam zalihu. XD

20. Svibanj 2017. 20:17

Piše katalog od 22. Do 28.5.  Sad ne znam nisam gledala možda su te stvari kasnije...provjerite :-D

donna83
    20. Svibanj 2017. 20:19

I meni je tlak u podrumu... :/
    Sjećam se da sam tad kad sam bila na porodiljnom znala nazvati mamu oko 9 ujutro i ona se taman lagano budi, pije kavu, a kaže da je zaspala oko 11! Pa sam je pitala da kako može spavati 10 sati u komadu, kako?! Poluljuta i polubijesna jer mi je tad to bio SF. Mislila sam da bi poletjela da mi je netko tad dao 10 sati sna u komadu.. :)

mamika3
    20. Svibanj 2017. 20:31

Listala sam katalog,imate sve ono sto je u bilo!I boje i dizajn .....Znaci sve isto!Ja necu kupovat jer vec jesam!Od cetvrtka je ta akcija

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Elsa0
    20. Svibanj 2017. 21:08

Dali netkom treba odjeca za bebu zensku

Tamara..
    20. Svibanj 2017. 21:10

Drage zene imate li vi kakvu preporuku za dobru peglu :D .. dobiti cu na poklon pa mogu imati malo bolju , pokusavam naci nesto na netu ali sam se izgubila 

mamika3
    20. Svibanj 2017. 21:25

Mene danas susjeda zaustavila ispred zgrade i pitala dal trebam robice!Rekoh,trebam!Imam negdje brojeva sve do godine dana!A ona je rodila blizance,curka 3 kg  i decko 2700 grama,u 38-om tjednu!Pitala sam gdje su stali!Ha ha...Nase tijelo je zbilja cudesno!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI