Ajme ja sam ujutro samo dosla vidjeti jel Lagertha rodila i nakon toga ste se raspisale... Danas mi se vrti cijeli dan i moram priznati da sam ciiiijelo popodne prelezala. I sad se pokusavam natjerati da nesto i pospremim. Tlak mi je valjda u podrumu jer mi se staaalno vrti i spava, a mozda organizam sprema zalihe sna 😂
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
U Lidlu će od 22.5. Opet biti akcija trudnickih stvari,stvari za novorođenče,robica, pelene i to :-D
U Lidlu će od 22.5. Opet biti akcija trudnickih stvari,stvari za novorođenče,robica, pelene i to :-D
Mislim da od 25.05 tj. od cetvrtka. Mislim da cu ja pokupovat podloge za prematanje i hrpu blazinica. Da imam zalihu. XD
Piše katalog od 22. Do 28.5. Sad ne znam nisam gledala možda su te stvari kasnije...provjerite :-D
I meni je tlak u podrumu... :/
Sjećam se da sam tad kad sam bila na porodiljnom znala nazvati mamu oko 9 ujutro i ona se taman lagano budi, pije kavu, a kaže da je zaspala oko 11! Pa sam je pitala da kako može spavati 10 sati u komadu, kako?! Poluljuta i polubijesna jer mi je tad to bio SF. Mislila sam da bi poletjela da mi je netko tad dao 10 sati sna u komadu.. :)
Listala sam katalog,imate sve ono sto je u bilo!I boje i dizajn .....Znaci sve isto!Ja necu kupovat jer vec jesam!Od cetvrtka je ta akcija
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Drage zene imate li vi kakvu preporuku za dobru peglu :D .. dobiti cu na poklon pa mogu imati malo bolju , pokusavam naci nesto na netu ali sam se izgubila
Mene danas susjeda zaustavila ispred zgrade i pitala dal trebam robice!Rekoh,trebam!Imam negdje brojeva sve do godine dana!A ona je rodila blizance,curka 3 kg i decko 2700 grama,u 38-om tjednu!Pitala sam gdje su stali!Ha ha...Nase tijelo je zbilja cudesno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Drage zene imate li vi kakvu preporuku za dobru peglu :D .. dobiti cu na poklon pa mogu imati malo bolju , pokusavam naci nesto na netu ali sam se izgubila
Najbolja je ona koja sama pegla!Al ne znam di ju se moze kupiti!😀😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji