Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    20. Svibanj 2017. 12:47

Pinkice imate tamo hranu i potrebne stvari? kako je kada dode beba , krevetic , odjecica i slicno .... Joj ne mogu zamisliti koliko vam je tesko, znam koliko sam se ja samo brinila, a nisam u vasoj situaciji... Dali ti je decko nasao kakav posao? 
    Imas li kolica? znam vidjeti na ovim stranicam sa opremom da se tu i tamo neka poklone ...
    Joj meni ona kolica sto sam nasla nemaju zimsku vrecu na sportskom djelu pa me to malo muci , ali dobiti ce mo od zene i skafander i dekicu i jos stvari posteljine i krvetic tako da sam bas sretna, sve se nekako rijesava...

20. Svibanj 2017. 12:55

Mene na ctg-u uvijek stave na bok i uvijek moram pojest nešto slatko - doslovno 1 griz bude dovoljan da se mali razbudi. 
    Što se tiče iscjetka mene već dulje muči činjenica da ja ne bih zbog njega prepoznala da mi curka plodna voda... Ofnice, super za pregled, čini mi se da ćeš ti biti slijedeća. Moj bebač će se najvjerojatnije na kraju zvati Matej.

Ofnica
    20. Svibanj 2017. 12:57

Pinkice ima na fejsu grupa Zakaj volim Špansko, često se znaju poklanjati dječje stvari. Jel se nakon poroda vraćaš tu u Nazorovu? 

20. Svibanj 2017. 12:59

Anjaaa

ako vidite ovu poruku onda sam uspjela poslat s moba

Hehe, eto i meni je samo odjednom počelo raditi  ništa nisam napravila... Možda je išao neki update na mobu.

20. Svibanj 2017. 13:05

Čini se da su izglasane veće porodiljne naknade od 1.7. 

Ofnica
    20. Svibanj 2017. 13:10

Lagertha predivno ime! Ma tko to zna tko je sljedeci...zato se ja tankam vodom da tebi prepustim tu čast! 🙊 Eeee, veli mi prijateljica da je njena frendica sama potaknula prirodan porod, a znas kako? Napravila je 100 čučnjeva...vec je prenijela i bilo je pitanje indukcije. I ona radila čučnjeve i počeli trudovi.

Tamara..
    20. Svibanj 2017. 13:25

Ja sam citala da ljuto isto potice porod

Pinkica93
    20. Svibanj 2017. 13:36

Ove cure kaj su tu kazu da su sve dobile. U sobama su krevetici s madracem i posteljinom. Vec sad imam nesto od robice, al za sad vise manje sve za malo vece bebe. Valjda ce biti i 50 broja nesto vise od 2,3 krpice. Kolica bi isto trebala dobiti. Ma zapravo sve to ovisi o donacijama. Daju nam ono kaj dobe za nas i bebe. Definitivno se vracam poslije poroda bar na neko vrijeme i da decko nadje posao jer o bebama pojma nemam i htjela bih iskoristiti guzvu da i naucim kako se barata s njima sad kad vec imam priliku. Decko je skroz protit toga. Strah ga je da se mala ne bi onda naucila na njega.

Pinkica93
    20. Svibanj 2017. 13:41

Kaj se tice ctg-a, ja sam lezala na ledjima i samo su mi jednom otkucaji pali ispod 140. Vecinom su bili od 145 nekih pa do nekih 160 s tim da prije toga nisam nikaj slatko jela za poticaj. Ocito sam imala srece pa je bila budna i aktivna. 
    Ofnice sretno da sve krene prirodno i tebi i Lagerthi. 

• gala_28
    20. Svibanj 2017. 13:57

Matej :) prekrasno ime!
    Pinkice, ne brinite da se mala neće naučiti na tatu. Ja sam prvih čak godinu dana bila više manje sama sa mamom jer je tata preko tjedna bio u zg, a vikendima s nama. Nije bilo nikakvih problema. Bitno da je uključen koliko god može biti dok se situacija ne stabilizira. Uf, ima još i primjera gdje tate odu na brod pa ih nema mjesecima uopće. Bebe osjete i znaju. I mame pomognu u tome. Sve će biti u redu. ;)
    Ljuto potječe porod? Dobro da sam ovo vidjela. Baš sam u ljutoj fazi pa da se pred kraj prebacim na blaže i bljutavo. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.