Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    19. Svibanj 2017. 12:50

Valentina: jako su ti lijepa kolica :) bebica ce uzivati u njima..

• gala_28
    19. Svibanj 2017. 12:57

valentina, prekrasna kolica! :)
    jao bacate me u bed. mi smo uzeli peg perego uno polovna, ok su no nisu tak lijepa kao vaša sa slika. s obzirom na radove u stanu i sve ostale troškove, tu smo uštedjeli, barem za prvu ruku dok se ne oporavimo. nadam se da će kasnije onda dobiti lijepa kišobran kolica. :)
    evo, moj dragi se polako pakira, ja sam kao kul i preživjet ću. :D napravila sam si vojnički raspored, poprilično nadobudan za ovaj vikend tako da ne razmišljam o razlozima zašto nisam otišla s njim i na koga se i zašto ljutim. njegova mama je naravno već počela pritiskati da me hoće vidjeti u ponedjeljak na povratku. uopće ne kužim to forsiranje, nije da sam rodila u međuvremenu, samo sam sličnija tenku i hormonalnija - dakle, opasnija. 
    stari je u paketu s njom ali i dalje nas baš i ne doživljava pa je samim time i razlog zašto će hormonski tenkić lijepo otići na sladoled kad se oni približe ulasku u zg. 

• gala_28
    19. Svibanj 2017. 13:02

Anja, još uvijek povraćaš? Ajme! Kako si sa kilažom trenutno?

Taj Pepco koji spominjete...robica izgleda super na fotkama i cijene su san spram većine ponude okolo. Sad vidim da se uskoro otvara jedna trgovina u Dubravi. Mislim da ću taj pričekati. I drugi na Radničkoj. Pa to će biti ludnica od navale. :D
    Kako je kod vas ovih dana vezano za norijadu? Tu oko nas pište i pjevaju već par dana no danas je nesnosno. Najrađe bih ubila oko sad no mislim da ništa od toga. 
    Kad pomislim da sam prije točno 10 godina isto tako bančila...i sad sam u ovoj fazi...nevjerojatno kako život ima neki svoj pravac i što sve stane u jedno desetljeće. s jedne strane kao da je bilo jučer, a s druge kao u nekom prošlom životu. :) 

Carmen012
    19. Svibanj 2017. 13:15

Jao Valentina, ta sam kolica ja jako jako htjela  ali smo na kraju uzeli polovna  Maxi Cosi, još ih ne mogu prežaliti.

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 13:36

Super su kolica Valentina! Sva ta poljska kolica su vrlo slicna...Kunert, Bebetto, Riko.

Me+mybaby
    19. Svibanj 2017. 14:29

Super su kolica. Ja sam danas otisla do dm-a i pokupovala jos neke sitnice kaj su mi trebale. Jos u biti trebam skarice i cetku za kosu i kremu za guzu. Kremu sam narucila od frenda JGL jer on radi u toj firmi pa ce mi iskamciti popust, a po ostatak cu jedan dan do arene ili city centra po one tigex. Za to su mi rekli da je najbolje. Uzela sam si za pocetak najmanji paket pampersa iako su ih u zadnje vrijeme popljuvali, ali budemo vidjeli. Isprobavati cemo kad dode malisa.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• gala_28
    19. Svibanj 2017. 14:51

dobro si me podsjetila. ako se nekome da, možete li ukratko natipkati svoje liste za dm-muller i ljekarnu? baš sam jučer rekla frendici koja radi u ljekarni da ću kod nje sve uzeti, kad me pitala znam li već što točno želim, meni je glava bila totalno prazna. samo sam joj rekla "ono sve za pupak". to na što je jer prodaje (ja još nisam sigurna dal sam sve pohvatala) ali za neke stvari je rekla da si istražim još pa će mi još pomoći kod konačnog izbora. 

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 15:58

Ljekarna:
    Komprese za pupak
    Octenisept
    Pavloviceva mast za guzu pravljena
    Toplomjer
    Ja nisam nikakve praške

Dm:
    Škarice
    Mekana četka za kosicu
    Termometar za kadicu
    Sudokrema
    Jgl krema za guzu (ako nećeš Pavlovicevu)
    Neku neutralnu kupku za pranje guze
    Tuferi od vate za brisat guzu
    Blago ulje za kupku ako ces koristiti
    Baby prasak za dječju robicu, ima babylove sensitive
    Vlažne maramice 
    Vrecice male za umotati posrane pelene 

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 16:02

Eto gore neki moji prijedlozi...ja sam uzela babylove škarice i četku koja je turbo mekana. Obzirom da imam od ranije pelene i one jednokratne podloge za previjanje bebe, kao i mrežaste gaćice, tufere za cice, purelan/babylove mast za bradavice, uloške, to nisam pisala, isto kao i flasice i dude, lančić za dude koji se zakači na robicu.

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 16:11

Krivo sam napisala, prasak za baby veš je denk mit od dm marka, ne babylove. Evo i cijene i slike nekih stvari koje imam u mobu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.