Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    18. Svibanj 2017. 21:54

Moj je 11cm debel, i nama je rekla patronažna da se malo podbolta madrac i da se ne stavlja jastuk za prvu ruku dok se beba ne nauci okretati.

mamika3
    18. Svibanj 2017. 22:04

Moji su jako dugo spavali na ravnom,pogotovo kao male bebice!Ne znam cemu to podizanje!Radije cu ju stavljat na bok podboltanu rucnikom dok se god ne pocne okretati sama!Pa i ako bljucne iscurit ce sa strane!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2017. 22:07

Pinkice ,drago mi je da si se javila!Je li ti tamo dobro?A decko?Ostao tamo gdje ste bili?Daj ostavi mail,pa kupit cu ti ja bon da imas za internet!I napomeni mi koja si mreza!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Anjaaa
    18. Svibanj 2017. 22:38

Večer! Čitam vam stalno, ali nikako da se javim.
    Ofnice, super da je pregled dobro prošao!
    Pinkice i ja se nadam da ti je dobro tamo!
    Ja sam konačno počela manje povraćat, sad prođe i po dva, tri dana bez povraćanja! Užasno me bole križa navečer, toliko da ne mogu sjedit ni stajat, samo ležat. Beba se rita ko luda, sin nije bio toliko aktivan, čim sjednem ili legnem javi se
    Što se ručnika tiče ja imam dva iz ikee i ok su, niš posebno, ali ta kapuljača mi ne služi baš ničem već neko vrijeme, može i običan veći ručnik. Madrac smo mi morali povisit na uzglavlju jer je sin imao refluks i jako bljuckao dok je bio na mlijeku ali i nakon uvođenja dohrane dosta dugo. Mi smo stavili ručnike ispod madraca.
    Još sam masu toga htjela napisat, ali ne mogu se koncenrtirat.. Muž me izluđuje danas, mali stalno zove ili nešto.. Luda sam od svega, hormoni me peru i sve me razbjesni. O svemu moram ja razmišljat, pitam se čemu njemu glava služi, jooooj!

• Anjaaa
    18. Svibanj 2017. 22:42

E da, za sunčanje.. Ja sam već lagano dobila boju na balkonu kako sam stalno s malim vani. Inače sam se ja uvijek počela sunčat u 4. mj da kad počnu vručine već imam nešto boje, a za sunčanje sam si sama pravila ulje. Ne vjerujem kremama s faktorom, po meni su to čisti otrovi za kožu. Samo što se sad ne sunčam u badiću, naravno haha. Trbuh baš ne bih sunčala

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 00:38

19. Svibanj 2017. 09:20

Mi smo kupili preko Ekupi ali je to Dječja kolica eu.
    Svaki čas trebaju doc,pa Vam uslikam!:-)

Ofnica
    19. Svibanj 2017. 09:52

Na ovo sam jucer naišla na fejsu pa rekoh da stavim koga zanima. Vise info ima na fejsu, moze se nazvati za provjeru dostupnih modela, ali radi se o izložbenim primjercima.

19. Svibanj 2017. 12:24

Stigla..prezadovolkni smo 
    Ovo je na brzinu slikano (u sobi koju još nismo počeli sredivat grrr)

Matie89
    19. Svibanj 2017. 12:37

ValentinaA super izgledaju kolica!! Nasa bi isto trebala brzo stici, mi kupili Baby Merc Zipy, ali ova tvoja su ljepsa :)

Cure ja vas stalno citam, ali rijetko kad uspijem nesto napisati. Mi smo dobro, bebana udara ko luda, ja iskreno ne znam kad ona spava. Divno mi je kad je zovnem, i stavim ruku na stomak, ona odmah tu udari <3 vec je obozavam :)

Lagertha, Ofnice, tko je jos brzo, Mamika, uzbudjena sam zbog vas!! sve cekam kad ce netko javiti da je krenulo :) Nadam se da sve bude brzo i sto manje bolno :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.