Valentina ja se ne sunčam...bijela sam kao jogurt hihi! Ali vise zato sto mi smeta sad pelud pa zato ne izlazim. Inace prije mora odem 3-4x u solarij na kontrolirano sunčanje po 5-6min, da me ne oprži sunce na plaži. Nemam se običaj sunčati tu na kontinentalnom suncu.
Lagertha, ne kuzim ovo oko preaktivne bebe, to bi.kao mi trebale osjetit ako je beba odjednom puno aktivnija no inace?
Moj mali inace ima faze divljanja kad izgleda kao da ce mi iskocit kroz trbuh van, ponekad se pitam jel to tak treba biti…a opet, kazu sto aktivniji to bolji…
Ufgf, definitivno je nasim mamama bilo lakse bez svih ovih pretraga I informacija :)
A gle, ja sam to rekla i drago mi je što jesam... bolje nek ona provjeri. Ona me pitala kak smo s pokretima bebe i ja sam joj rekla to što mi se čini. Na uzv se isto može vidjeti da li u plodnoj vodi ima kakice.
Ofnice, napisala sam da im treba 1 sat za nalaz, a gle... vjerojatno to što nalazi mogu biti stariji na Sv.Duhu ima svojih prednosti i mana... isto kao i ovo. Ja baš imam veliko povjerenje u sve te doktore i primalje tamo, to mi je najvažnije.
Valentina ja se ne sunčam…bijela sam kao jogurt hihi! Ali vise zato sto mi smeta sad pelud pa zato ne izlazim. Inace prije mora odem 3-4x u solarij na kontrolirano sunčanje po 5-6min, da me ne oprži sunce na plaži. Nemam se običaj sunčati tu na kontinentalnom suncu.
Ista stvar. Ako nisam na moru, ne sunčam se. S tim da ja nejdem ni u solarij, ali zato trčim po suncu pa mi se primi nešto boje prije mora. Inače imam jogurt put.
Da da skuzila sam Lagertha, super da su u Vinogradskoj tak brzi, taman dok te otuširaju i klistiraju naprave krvnu sliku. Ovi na Duhu su spooooooori...
Martina, jos malo moraš izdržati...jel znas kolike su bebe? Su i dalje dvije curke? Moja je mama nas rodila s 2750+2800 s punih 37tj.
Da da skuzila sam Lagertha, super da su u Vinogradskoj tak brzi, taman dok te otuširaju i klistiraju naprave krvnu sliku. Ovi na Duhu su spooooooori…
Martina, jos malo moraš izdržati…jel znas kolike su bebe? Su i dalje dvije curke? Moja je mama nas rodila s 2750+2800 s punih 37tj.
To mi se čini zaista odlično za blizanke!
Lagertha, ne kuzim ovo oko preaktivne bebe, to bi.kao mi trebale osjetit ako je beba odjednom puno aktivnija no inace?
Moj mali inace ima faze divljanja kad izgleda kao da ce mi iskocit kroz trbuh van, ponekad se pitam jel to tak treba biti…a opet, kazu sto aktivniji to bolji…
Ufgf, definitivno je nasim mamama bilo lakse bez svih ovih pretraga I informacija :)
A gle, ja sam to rekla i drago mi je što jesam… bolje nek ona provjeri. Ona me pitala kak smo s pokretima bebe i ja sam joj rekla to što mi se čini. Na uzv se isto može vidjeti da li u plodnoj vodi ima kakice.
Ofnice, napisala sam da im treba 1 sat za nalaz, a gle… vjerojatno to što nalazi mogu biti stariji na Sv.Duhu ima svojih prednosti i mana… isto kao i ovo. Ja baš imam veliko povjerenje u sve te doktore i primalje tamo, to mi je najvažnije.
U Petrovoj oni vade trombocite koji su jedini bitni za epiduralnu i nalaz je gotov za 10 min. Dakle u svakoj bolnici je drugacije.
Dajte mi recite da li se vi ostale malo sunčate sad kad je lijepo? Ne kažem izdržavanje od 3 ,4 sata al ono…barem malo noge i to
Dal je to stetno? Joj koliko toga me muči haha
Koliko ja znam nije stetno..samo moras izbjegavat sunce od 10-17 h
Citam sve redovito al nikak da nes i napisem:(
Eto danas se vratila s pregleda, brojimo 36+3. Bebac je 2800. Sve je super, dr je samo uzv napravio. Vaginalni jos 2 tjedna ne dolazi u obzir da ne bi sto probusio bar tak veli:) inace na Merkuru sam i fakat se osjecam da sam u super rukama. Kako sam control freak, ne moram pisati kak mi je to bitno. Torbe su spremne, zadnje pranje tetri je gotovo i spremno cekam. Isla bi na planirani porod, naravno kad se steknu uvjeti ( plodna voda da bude mlijecna, jedan od uvjeta).
Inace,tamanim jagode gdje stignem sve vrste: mjesecarke, jolly, kleri, azijatkinje sve ih znam:) jolly za sada su mi najsladje...i mirise:)
Na sunce ne idem zbog hiperpigmentacije, oko ociju sam ko panda:( tako da imam neki blok faktor od spf 50 i snimam hlad.
Jos uvijek naticem ko luda a trnjenje ruku ne prestaje tako da mi je san max 2-3 sata. Eventualno koji sat ak ubodem popodne. U svakom slucaju prava priprema za bebu:)
Sutra budem imala friške informacije, prije tri tjedna je desna imala 1150 gr, a lijeva 1200, a vidjet čemo sutra kako napreduju, važno je da dođu do 2 kg. Nadam se da imaju po 1500.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji